Sitecheck Vivr

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Rune Laenen

Rune Laenen

05/11/2011 11:14:31
Quote Anchor link
Dit is weer zo'n website van 'Haters gonna hate' :p
De url is www.vivr.be
Doelgroep is eerder jeugd (zo 12 - 16 jaar), je kan er gemakkelijk adhv een sleepeditor een eigen website maken. Je kan ook de 'moeilijke tour opgaan en je site met HTML bewerken. Er is een forum, gamezone, videozone, creditssysteem, ...
Ik zou graag opbouwende kritiek hebben, negatief of positief, alles wat me kan helpen Vivr te verbeteren.

Mvg,
Rune
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 21:54:52
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

05/11/2011 11:40:16
Quote Anchor link
Ik heb nu geen tijd om uitgebreid alles te bekijken maar zo als eerste kritiek:
- De achtergrond loopt niet door, hij is te klein voor mijn scherm
- Het logo is in slechte kwaliteit
- De wit ruimte rondom 'Waar wacht je nog op?' is niet goed verdeeld
- Op bijvoorbeeld: http://www.vivr.be/index.php?p=termsofservice loopt de site niet mooi door.

Ik heb dus geen tijd om een acount aan te maken nu maar het ziet er goed uit!
 
Rune Laenen

Rune Laenen

05/11/2011 13:49:39
Quote Anchor link
Joris van Rijn op 05/11/2011 11:40:16:
Ik heb nu geen tijd om uitgebreid alles te bekijken maar zo als eerste kritiek:
- De achtergrond loopt niet door, hij is te klein voor mijn scherm
- Het logo is in slechte kwaliteit
- De wit ruimte rondom 'Waar wacht je nog op?' is niet goed verdeeld
- Op bijvoorbeeld: http://www.vivr.be/index.php?p=termsofservice loopt de site niet mooi door.

Ik heb dus geen tijd om een acount aan te maken nu maar het ziet er goed uit!

Achtergrond: fixed
Logo: Fixed
Witruimte: Begrijp ik niet echt. Bij mij staat dat gewoon in het midden...
Footer: Fixed
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

05/11/2011 14:16:20
Quote Anchor link
Volgens mij heb je je doelgroep nog niet helemaal begrepen.
Je doelgroep is kinderen van 12-16 jaar, pubers dus. En dan ga je schaapjes in de header zetten!

Verder kan een extra witregel boven de facebook/hyves/twitter-knoppen geen kwaad.
 
Rune Laenen

Rune Laenen

05/11/2011 14:23:22
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 05/11/2011 14:16:20:
Volgens mij heb je je doelgroep nog niet helemaal begrepen.
Je doelgroep is kinderen van 12-16 jaar, pubers dus. En dan ga je schaapjes in de header zetten!

Verder kan een extra witregel boven de facebook/hyves/twitter-knoppen geen kwaad.

- Ik moest er iets in zetten dat kon zeggen dat je een nieuwe privebericht had ofzo dusjah...
- Witregel toegevoegd (niet echt toegevoegd maar eerder een foutje in de html gefixt zodat het er nu wel goed uitziet)
 
Piet Jansen

Piet Jansen

05/11/2011 16:00:48
Quote Anchor link
Het is een leuk concept en erg leuk gedaan, maar ik moet nageven, ik wordt geen lid van een site met schaapjes, kinderachtig lucht en gras. Het staat gewoon niet. Ik bedoel het niet gemeen, maar als je zo'n idee hebt en je wilt hem uitwerken, dan moet je op z'n minst met een veel beter design komen, iets zakelijker en serieuzer.

Kijk bijv. naar Facebook, Google, Twitter, etc. Deze sites hebben toch ook geen schaapjes, en toch zien ze er best wel netjes uit en worden veel gebruikt.

Ik zou dus toch nog proberen om een serieuzer ontwerp te maken en deze te realiseren.

Ik hoop dat je er iets aan hebt. Het is natuurlijk je eigen keuze, maar ik stel mezelf niet zo'n site met gras, lucht en schaapjes voor als ik aan een site van jouw soort denk. Maar ja, het is en blijft een .be(lgen):-)

Oh: validator zegt 54 Errors! http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.vivr.be%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&outline=0&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.2#outlineresult

BTW, je hele site is opgemaakt met tabellen. Waarom gebruik je niet gewoon divjes en positioneer je deze niet met CSS? Je hele site is zo opgemaakt met tabellen. Ik meen ergens gelezen te hebben hier op het forum dat het overmatig gebruiken van tabellen fout is.

Mvg,
Piet
Gewijzigd op 05/11/2011 16:09:34 door Piet Jansen
 
Rune Laenen

Rune Laenen

05/11/2011 16:53:47
Quote Anchor link
Piet Jansen op 05/11/2011 16:00:48:
Het is een leuk concept en erg leuk gedaan, maar ik moet nageven, ik wordt geen lid van een site met schaapjes, kinderachtig lucht en gras. Het staat gewoon niet. Ik bedoel het niet gemeen, maar als je zo'n idee hebt en je wilt hem uitwerken, dan moet je op z'n minst met een veel beter design komen, iets zakelijker en serieuzer.

Kijk bijv. naar Facebook, Google, Twitter, etc. Deze sites hebben toch ook geen schaapjes, en toch zien ze er best wel netjes uit en worden veel gebruikt.

Ik zou dus toch nog proberen om een serieuzer ontwerp te maken en deze te realiseren.

Ik hoop dat je er iets aan hebt. Het is natuurlijk je eigen keuze, maar ik stel mezelf niet zo'n site met gras, lucht en schaapjes voor als ik aan een site van jouw soort denk. Maar ja, het is en blijft een .be(lgen):-)

Oh: validator zegt 54 Errors! http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.vivr.be%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&outline=0&group=0&user-agent=W3C_Validator%2F1.2#outlineresult

BTW, je hele site is opgemaakt met tabellen. Waarom gebruik je niet gewoon divjes en positioneer je deze niet met CSS? Je hele site is zo opgemaakt met tabellen. Ik meen ergens gelezen te hebben hier op het forum dat het overmatig gebruiken van tabellen fout is.

Mvg,
Piet

Vivr.nl bestaat ook ;)

Maarjah, de layout zal ik dan aanpassen (iig die schapen eruit en de wolkjes weg).
En met de tabellen was ik ook al bezig. Sommige delen van de site zijn al tabelloos dus...

De Validator heb ik daarstraks ook gezien en ik heb al een aantal errors weggewerkt, het waren er 62 daarstraks dusjah... Daar werk ik ook nog aan.
 
Jasper DS

Jasper DS

05/11/2011 18:05:23
Quote Anchor link
Misschien was het beter de hele site zelf al eens na te zien voordat je hem laat reviewen want nu is het van ja met dat was ik nog bezig en oei ja, met dat ook. De error's enzoverder had ik er persoonlijk toch al uitgehaald voor het plaatsen van een review. Voor de rest ben ik het eens met bovenstaande punten + vind ik de site nogal smal (of dat ligt dan aan mijn 17" scherm? Maar ik denk van niet)
 
Rune Laenen

Rune Laenen

05/11/2011 18:27:57
Quote Anchor link
PHP Jasper op 05/11/2011 18:05:23:
Misschien was het beter de hele site zelf al eens na te zien voordat je hem laat reviewen want nu is het van ja met dat was ik nog bezig en oei ja, met dat ook. De error's enzoverder had ik er persoonlijk toch al uitgehaald voor het plaatsen van een review. Voor de rest ben ik het eens met bovenstaande punten + vind ik de site nogal smal (of dat ligt dan aan mijn 17" scherm? Maar ik denk van niet)


Errors??
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/11/2011 18:37:47
Quote Anchor link
Ik vind het idee teveel afgeleid van "zikle" . Dat vind ik jammer.

Waarom is jou site beter / anders als de andere sites?
 
Chris -

Chris -

05/11/2011 20:06:37
Quote Anchor link
Die validation hoef je echt niet naar te kijken... Heb je een demo-account trouwens?
 

05/11/2011 21:55:50
Quote Anchor link
Waarom heeft iedereen eigenlijk iets tegen tabellen? Dan is het toch mooi uitgelijnd of gaat die functie verdwijnen?

Maar zoals al gezegd, die schaapjes en wolkjes. En zoals Chris Horeweg zegt, maak ik ervan, als het werkt is het het beste, maar als je tijd hebt, verander dat dan wel. Want ik denk als je naar grotere sites kijkt dat je daar ook wel fouten in zal vinen (CSS en HTML...) :p.
Gewijzigd op 05/11/2011 21:56:42 door
 
Rune Laenen

Rune Laenen

05/11/2011 21:57:56
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 05/11/2011 20:06:37:
Die validation hoef je echt niet naar te kijken... Heb je een demo-account trouwens?

Naam: phphulp
wachtwoord: phphulp

Toevoeging op 05/11/2011 21:59:10:

Aaron - op 05/11/2011 21:55:50:
Waarom heeft iedereen eigenlijk iets tegen tabellen? Dan is het toch mooi uitgelijnd of gaat die functie verdwijnen?

Maar zoals al gezegd, die schaapjes en wolkjes. En zoals Chris Horeweg zegt, maak ik ervan, als het werkt is het het beste, maar als je tijd hebt, verander dat dan wel. Want ik denk als je naar grotere sites kijkt dat je daar ook wel fouten in zal vinen (CSS en HTML...) :p.

Check google ;)
http://validator.w3.org/check?uri=google.com&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0
 
Php knipper

php knipper

05/11/2011 23:00:15
Quote Anchor link
is dit niet zoiets als webklik.nl


Toevoeging op 05/11/2011 23:02:12:

ps. http://www.vivr.be/index.php?p=games&g=bladsteenschaar
is het wel eerlijk dat je steeds kan klikken
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/11/2011 23:03:24
Quote Anchor link
Quote:
Je hebt niet genoeg vivs! Je hebt er 5 maar je hebt er 5 nodig... Koop vivs!
 
Php knipper

php knipper

05/11/2011 23:08:14
Quote Anchor link
Vincent Huisman op 05/11/2011 23:03:24:
Quote:
Je hebt niet genoeg vivs! Je hebt er 5 maar je hebt er 5 nodig... Koop vivs!


Volledig gratis
Wat misschien nog beter is, is dat Vivr volledig gratis is! Houd je geld dus maar in je zakken

Quote:
Waarom heeft iedereen eigenlijk iets tegen tabellen? Dan is het toch mooi uitgelijnd of gaat die functie verdwijnen?


css is simpeler te veranderen en het schopt je html niet in de war als je een tipfout maakt. tabbelen zijn soms een oplossing maar het best blijft css.
 
- Raoul -

- Raoul -

05/11/2011 23:10:52
Quote Anchor link
Leuke site, maar maak het minder kinderachtig.
Gewijzigd op 05/11/2011 23:14:43 door - Raoul -
 
Rune Laenen

Rune Laenen

05/11/2011 23:21:00
Quote Anchor link
Php knipper op 05/11/2011 23:08:14:
Vincent Huisman op 05/11/2011 23:03:24:
Quote:
Je hebt niet genoeg vivs! Je hebt er 5 maar je hebt er 5 nodig... Koop vivs!


Volledig gratis
Wat misschien nog beter is, is dat Vivr volledig gratis is! Houd je geld dus maar in je zakken

Quote:
Waarom heeft iedereen eigenlijk iets tegen tabellen? Dan is het toch mooi uitgelijnd of gaat die functie verdwijnen?


css is simpeler te veranderen en het schopt je html niet in de war als je een tipfout maakt. tabbelen zijn soms een oplossing maar het best blijft css.


1) Jah, het KAN gratis ;)
2) Soms vind ik tabellen handiger werken... (en een typfout is snel opgelost he ;))

Toevoeging op 05/11/2011 23:21:35:

Internet Verslaafde op 05/11/2011 23:10:52:
Leuke site, maar maak het minder kinderachtig.


Mee bezig ;)
 
Piet Jansen

Piet Jansen

06/11/2011 12:15:49
Quote Anchor link
Over de tabellen: http://www.stylesheets.nl/everything.html

Validation: Als je met XHTML een site hebt gemaakt, kunnen daar fouten inzitten. Gelukkig kunnen onze browsers met omwegen en veel zweten een site toch nog op de juiste manier in beeld brengen. Je denkt dat het goed is en denkt niet aan de errors, totdat je klachten binnenkrijgt van mensen die zeggen dat de site er heel raar uitziet. Dit gebeurt uiteraard als je meerdere leden hebt met verschillende systemen.

Dus, het probleem is, als je errors hebt zal er altijd een tijd komen dat je in gaat zien dat deze errors je site verpesten. Stel je eens voor, je programmeert een heel complexe OS, je laat de errors lekker hangen. In een mum van tijd beginnen mensen te zeuren over problemen, waarom? De maker van de OS zag de software netjes draaien, dat betekent nog niet dat het anderen geen problemen zal geven. Kijk naar Windows, als Microsoft al die errors zou laten zitten, en Apple ook en Google ook, wat voor problemen zou jij dan wel niet hebben met de pc of telefoon? Probeer dus altijd die errors eruit te gooien, niet voor jezelf, maar voor je gebruikers. Ik heb het in 2 dagen geleerd om error-loze sites te maken! Dus het is ook makkelijk. De problemen met tabellen kun je bij de link zien en dan gebruik je ook nooit meer tabellen, geloof me;)

Mvg,
Piet
 
Rune Laenen

Rune Laenen

06/11/2011 15:31:28
Quote Anchor link
Piet Jansen op 06/11/2011 12:15:49:
Over de tabellen: http://www.stylesheets.nl/everything.html

Validation: Als je met XHTML een site hebt gemaakt, kunnen daar fouten inzitten. Gelukkig kunnen onze browsers met omwegen en veel zweten een site toch nog op de juiste manier in beeld brengen. Je denkt dat het goed is en denkt niet aan de errors, totdat j.....t voor jezelf, maar voor je gebruikers. Ik heb het in 2 dagen geleerd om error-loze sites te maken! Dus het is ook makkelijk. De problemen met tabellen kun je bij de link zien en dan gebruik je ook nooit meer tabellen, geloof me;)

Mvg,
Piet

Zo, op jouw raad (en na je link, vooral) heb ik de homepage nu ook tabelloos gemaakt.
 
Piet Jansen

Piet Jansen

07/11/2011 17:59:42
Quote Anchor link
Notice: Undefined index: id in /home/hftmaeyc/domains/vivr.be/public_html/site.php on line 67
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.