Sitecheck Vivr

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Rune Laenen

Rune Laenen

07/11/2011 18:34:22
Quote Anchor link
Piet Jansen op 07/11/2011 17:59:42:
Notice: Undefined index: id in /home/hftmaeyc/domains/vivr.be/public_html/site.php on line 67


Hoe bent u op deze error gekomen??
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 01:55:11
 
Bram w

bram w

07/11/2011 18:34:25
Quote Anchor link
Leuk dat je hier ook negatieve getallen in kan vullen :) : http://www.vivr.be/index.php?p=games&g=bladsteenschaar
 
Rune Laenen

Rune Laenen

07/11/2011 18:35:49
Quote Anchor link
Bram w op 07/11/2011 18:34:25:
Leuk dat je hier ook negatieve getallen in kan vullen :) : http://www.vivr.be/index.php?p=games&g=bladsteenschaar


Dankuwel voor eht melden, ik was me hiervan niet bewust...

Toevoeging op 07/11/2011 18:48:51:

Opgelost ;)
 
Jens erd

Jens erd

07/11/2011 19:05:58
Quote Anchor link
Volgens mij was het al eerder gemeld, maar ergens gaat er iets fout hier;

Afbeelding
Gewijzigd op 07/11/2011 19:06:28 door Jens erd
 
Php knipper

php knipper

07/11/2011 19:57:46
Quote Anchor link
Jens erd op 07/11/2011 19:05:58:
Volgens mij was het al eerder gemeld, maar ergens gaat er iets fout hier;

Afbeelding


controleer op if($vivs < "2") {
echo ' u kan verder ';
} else {
echo ' sorry niet genoeg vivs ';
}
?>

( ruwe schets)
 
Rune Laenen

Rune Laenen

07/11/2011 20:16:03
Quote Anchor link
Php knipper op 07/11/2011 19:57:46:
Jens erd op 07/11/2011 19:05:58:
Volgens mij was het al eerder gemeld, maar ergens gaat er iets fout hier;

Afbeelding


controleer op if($vivs < "2") {
echo ' u kan verder ';
} else {
echo ' sorry niet genoeg vivs ';
}
?>

( ruwe schets)


Gefixt ;D
Eerst kostte dit 3 vivs om mee te doen, en de prijs was veranderd, maar het minimum aantal vivs niet...
 
Php knipper

php knipper

07/11/2011 20:18:13
Quote Anchor link
Rune Laenen op 07/11/2011 20:16:03:
Php knipper op 07/11/2011 19:57:46:
Jens erd op 07/11/2011 19:05:58:
Volgens mij was het al eerder gemeld, maar ergens gaat er iets fout hier;

Afbeelding


controleer op if($vivs < "2") {
echo ' u kan verder ';
} else {
echo ' sorry niet genoeg vivs ';
}
?>

( ruwe schets)


Gefixt ;D
Eerst kostte dit 3 vivs om mee te doen, en de prijs was veranderd, maar het minimum aantal vivs niet...


fouten maken maakt ons menselijk ;)
( wie geen fouten maakt, maakt meestal niet's)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/11/2011 20:21:03
Quote Anchor link
wie geen fouten maakt, maakt meestal niet's

=

wie geen fouten maakt, maakt meestal niets

Wel een mooie spreuk... en dat er een foutje in zit, ach ja... 't past er wel bij zullen we maar zeggen ;)
 
Rune Laenen

Rune Laenen

07/11/2011 20:23:10
Quote Anchor link
Ozzie PHP op 07/11/2011 20:21:03:
wie geen fouten maakt, maakt meestal niet's

=

wie geen fouten maakt, maakt meestal niets

Wel een mooie spreuk... en dat er een foutje in zit, ach ja... 't past er wel bij zullen we maar zeggen ;)

Inderdaad ;D
 
Php knipper

php knipper

07/11/2011 20:26:35
Quote Anchor link
dat is mijn enige tipfout die ik expres doe ( ik vind dat die er bij hoort )
 
The Force

The Force

07/11/2011 21:45:48
Quote Anchor link
Leuk dat je je website hier laat controleren. Net als de meesten hier heb ik wat verbeterpunten.
- Captcha's zijn niet goed voor mensen met beperkingen (o.a.). Je moet ze niet gebruiken want er zijn ook betere oplossingen (meer info: http://coding.smashingmagazine.com/2011/03/04/in-search-of-the-perfect-captcha/ ).
- Sites als http://www.xss.vivr.be/start en http://www.kieron.vivr.be/start geven een foutmelding (die waren te vinden onder het kopje 'Moeilijk' op de hoofdpagina).
- In Chrome verspringt het menu iets naar rechts als je eroverheen hovert.
- Terms of service is moeilijk leesbaar door het lage contrast van de letters en de achtergrond.
- De voorpagina heeft veel te veel tekst. Het nodigt niet uit.
- Alles onder "Waar wacht je nog op" op de voorpagina is verwarrend. Je kan op een inputveld de sitenaam invullen maar er zit rechts geen knop "check URL" of zoiets. Wel is eronder een knop "Volgende" (wat uberhaupt een slechte naam is omdat het niets zegt). Er rechts naast staat "Als je op de bovenstaande knop klikt ga je door naar het registratieformulier." maar 1) er is geen knop erboven en 2) de knop verwijst naar de login pagina.


Ingelogd
- Je klikt op "Plaats een teller op je paginas" ("pagina" of "pagina's") en dan moet je 150 vivs gebruiken om een teller op je pagina te plaatsen. Doe je dit dan blijkt dat je ook nog eens een account aan moet maken bij een externe website voordat je het werkend kan krijgen. Maak dat vantevoren duidelijk of beter, zorg ervoor dat als mensen het activeren dat ze het meteen op hun pagina hebben staan.
- "Speel spelletjes" staat onder "Uitgeven" maar je kan er wel vivs mee verdienen.
- Gastenboek en de priveberichten lijken goed tegen XSS bestand te zijn. Heel goed!
- Het maak je eigen pagina concept is in theorie leuk, maar de uitwerking is niet om naar huis te schrijven. Het is echt niet mogelijk om snel een leuke site ermee te maken.
- Zorg ervoor dat je muis verandert naar een handje als je over het "Vriendenlijst" knopje gaat.
- Doe geen spaties in je URL. Zorg dat userinput met urlencode geschikt gemaakt wordt om in een URL te stoppen. Bijv. http://vivr.be/index.php?p=privatemessages&make&response_name=phphulp&response_title=RE: Test&replyon=501
- Opmaak van nieuw bericht pagina is in IE7 niet goed (textarea rechts van alle knoppen). In Chrome staat de textarea net iets te hoog en te ver naar links (paar pixels).
- "Bekijk alle shouts en voeg jouwe toe" werkt niet in IE, wel in chrome (wat een taalgebruik overigens).
- Waarom staat er "Vind je de video goed?" op de videopagina? Je kan er verder niet op klikken o.i.d.?
- De HTML code is niet goed maar dat hebben er meer gezegd dacht ik.
- "U heeft -1% van uw uploadlimiet gebruikt."?
- Op http://www.developers.vivr.be/start -> "contact openemen"
- Op http://vivr.be/index.php?p=credits -> "Doe doe"
- Maak een kopie van de sdfsldfdfs pagina (oid), op link http://vivr.be/index.php?p=pages&copy=152 geeft de tekst "Mijn pagina's
Column count doesn't match value count at row 1"
- http://vivr.be/index.php?p=privatemessages -> het is niet "Legende" maar "Legenda". Het icoontje van verwijderen klopt niet.
- Je kan een bericht aanmaken met drie spaties als subject. De gebruiker die het bericht ontvangt kan dan het bericht niet lezen.
- Als het bericht niet valideert (bijvoorbeeld geen subject o.i.d.) dan raak je je bericht kwijt en moet je opnieuw beginnen met typen.
- Als je je profiel wijzigt dan wordt standaard jouw e-mailadres ingevuld bij "Email:". Dat lijkt me niet de bedoeling ;).
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

07/11/2011 21:49:56
Quote Anchor link
<offtopic>
@The Force: complimenten hoe jij die reviews uitwerkt. Valt me wel vaker op dat je zeer uitgebreid te werk gaat. Ik denk dat de mensen die hun site laten reviewen daar wel veel aan hebben. Goed bezig!
</offtopic>
 
Joey -

Joey -

09/11/2011 23:32:50
Quote Anchor link
Beste mensen,

We zijn nog niet klaar, en waarschijnlijk in de BETA fase. Rune is hard aan het werk.

Waar ik me mee bemoei: Ik ben een moderator van Vivr
 
Rune Laenen

Rune Laenen

15/12/2011 18:40:00
Quote Anchor link
@The Force
Volgens mij heb ik nu de meeste van je opmerkingen opgelost. Nogmaals bedankt voor zo'n uitgebreide review :)
 
Bram w

bram w

15/12/2011 19:04:58
Quote Anchor link
nog een foutje op de registratie pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined variable: ecode in /home/hftmaeyc/domains/vivr.be/public_html/pages/register.php on line 63
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.