Slimbox werkt niet??

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Kleine Man

Kleine Man

09/08/2010 22:15:14
Quote Anchor link
Ik heb onlangs een site gemaakt om golf artikelen te verkopen en ben benieuwd wat jullie er van vinden..??

Daarbij zit ik op die website met een probleempje waar ik niet uit kom. Het gaat om slimbox. Dat gebruik ik om een vergrote weergave van artikel afbeeldingen weer te geven.

Als ik het test op localhost, dan werkt alles prima en als ik de indentieke bestanden upload dan werkt het opeens niet meer. Ik snap er niks van en de hoster weet ook niet waar het aan ligt. Ik heb alle bestanden voor slimbox hierhier gedownload en niks aan veranderd.

Ik hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen

Boudewijn

P.S. ned-golf.nl is trouwens de site
Gewijzigd op 10/08/2010 16:16:01 door Kleine Man
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 02:57:39
 
Aad B

Aad B

09/08/2010 22:20:49
Quote Anchor link
Het script blijft op de foto wachten. Dit is vrijwel altijd een issue met paden/directories/plaats van bestanden. Met lightbox idem dito. Mensen worstelen daar enorm mee en je moet het meestal zelf uitzoeken omdat we hier je paden niet kennen, niet zien en niet kunnen verbeteren.
 
Mark Beets

Mark Beets

10/08/2010 00:05:37
Quote Anchor link
Paden altijd lastig ... je kan het je zelf wel makkelijk maken .. ik gebruik altijd zo iets .. difine altijd blokletters eigenlijk ..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
# Set Constants SEPARATOR: \
define ('DIRSEP', DIRECTORY_SEPARATOR); //windows or unix
define ('DIRURLLink', '/');

# SET boottrap
$applicationPath = realpath(dirname(__FILE__) . DIRSEP . '../..' . DIRSEP) . DIRSEP;
define ('SitePath', $applicationPath);                                     
define ('AppPath', SitePath . 'application' . DIRSEP );             
    define ('ModelPath', AppPath . 'model' . DIRSEP );                     
    define ('ViewPath', AppPath . 'view' . DIRSEP );                     
    define ('ControllerPath', AppPath . 'controller' . DIRSEP );        
    define ('DataPath', AppPath . 'data' . DIRSEP );                    
define ('libPath', SitePath . 'library' . DIRSEP );                        
define ('PubPath', SitePath . 'public' . DIRSEP );
        
#configurtion file    productie     
if($_SERVER['SERVER_NAME'] == 'www.jouwdomein.nl' or $_SERVER['SERVER_NAME'] == 'jouwdomein.nl') {
    define ('LibLink', 'http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/library/');
    define ('PubLink', 'http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/public/');    
    define ('URLLink', 'http://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/');
    define ('URLLinkS', 'https://'.$_SERVER['SERVER_NAME'].'/');
    }


Kan nog kijken naar instellingen ftp ..
Zorg er voor dat al je files UTF-8 zijn zonder BOM .. kan hele rare problemen oplossen.

Maybe dat je er wat mee kan...
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 01:26:46
Quote Anchor link
Leuk al die ? voor de prijzen.

?199,-
?183,54
Incl. 19% BTW
Excl. verzendkosten
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/08/2010 02:09:02
Quote Anchor link
@SanThe: Hij weet de prijzen zelf niet denk ik :p
@Mark: Lelijk stukje code... Hierbij adviseer ik iedereen er NIET naar te kijken, en het zeker niet te gebruiken. Mark, als je wilt weten wat er zo lelijk aan is, stuur me maar een pm. Dan leg ik het uit. Vergeet niet de url erbij te vermelden, ik onthoud namelijk niet ieder topic.
 
Johan Dam

Johan Dam

10/08/2010 08:23:32
Quote Anchor link
--- DELETED ---
Gewijzigd op 10/08/2010 08:45:56 door Johan Dam
 
Mark Beets

Mark Beets

10/08/2010 10:07:53
Quote Anchor link
@Wesley, ik probeer die kleine ver te helpen. Post hier dan even wat niet mooi is, maybe heeft hij er ook er aan?
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/08/2010 15:14:06
Quote Anchor link
@Mark: "Die kleine"?

define ('DIRSEP', DIRECTORY_SEPARATOR); //windows or unix

Moet ik de rest echt uitleggen? een constant maken van een constant? serieus?
 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 15:23:08
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties. Ik dacht dat ik een bericht zou krijgen als mensen hier wat schreven, maar blijkbaar dus niet.

Aangezien ik NIET naar die code van Mark mag kijken ;) ben ik nog niet echt opgeschoten. De bestanden van slimbox kunnen jullie wel gewoon bekijken. Staan hier:

/css/slimbox.css
/extra/autoactivation.js
/js/mootools.js
/js/slimbox.js
/src/autoload.js
/src/slimbox.js

en de plaatjes die worden getoond staan hier: /plaatjes/.....jpg

Zoals ik al had vermeld, snap ik niks van al die bestanden en omdat alles op localhost wel werkt en de paden hetzelfde zijn, heb ik geen flauw idee wat er mis is.

Boudewijn

EDIT: waar zie je overigens al die vraagtekens voor de prijzen santhe?? ik zie ze nergens....
Gewijzigd op 10/08/2010 15:31:10 door Kleine Man
 
Mark Beets

Mark Beets

10/08/2010 15:33:17
Quote Anchor link
@weslay: daar heb je een puntje, moet toch eens wat doen aan mijn tunnelvisie ;-).
DIRECTORY_SEPARATOR is inderdaad al voor windows of unix. Mocht je een \/ nu eens willen vervangen voor een @ dan kan dat natuurlijk wel. Ik vind die korte notering toch wel fijn .. maar dat is persoonlijk.

Maar thanks..
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

10/08/2010 15:40:08
Quote Anchor link
Mark Beets op 10/08/2010 15:33:17:
@weslay: daar heb je een puntje, moet toch eens wat doen aan mijn tunnelvisie ;-).
DIRECTORY_SEPARATOR is inderdaad al voor windows of unix. Mocht je een \/ nu eens willen vervangen voor een @ dan kan dat natuurlijk wel. Ik vind die korte notering toch wel fijn .. maar dat is persoonlijk.

Maar thanks..


Maybe ook eens naar het zend framework kijken. Die doet het netjes :)

@kleine man: Kijk eens zelf. http://ned-golf.nl/plaatje.php?file=15_1.jpg werkt niet. Omdat het pad niet klopt. Wij kunnen niet in je code kijken, en weten ook niet waar je afbeeldingen staan en hoe je ze ophaald. en dat met die vraagtekens... Kijk eens in firefox.
Gewijzigd op 10/08/2010 15:43:47 door wesley Overdijk
 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 15:56:11
Quote Anchor link
Het zend framework?? Ziet dat er in firefox ook helemaal *** uit?

Dat dat plaatje.php niet werkt komt doordat er nog wat achter moet, namelijk &grootte=.... (vul daar een getal in). Dan krijg je wel een plaatje te zien.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<?php
// code is grotendeels van http://us3.php.net/manual/en/function.imagecopyresampled.php
$filename = 'plaatjes/'.$_GET['file'];

$width = $_GET['grootte'];    
$height = $_GET['grootte'];

header("Content-type: image/jpeg");

if (!file_exists($filename)){
$filename = 'plaatjes/error.jpg';
}


list($width_orig, $height_orig) = getimagesize($filename);

$ratio_orig = $width_orig/$height_orig;

if ($width/$height > $ratio_orig) {
   $newwidth = $height*$ratio_orig;
   $newheight = $height;
}
else {
   $newheight = $width/$ratio_orig;
   $newwidth = $width;
}

$x2 = '0';
$y2 = '0';

if ($newwidth < $width){                
   $x2 = ($width - $newwidth) / 2;
   $y2 = '0';
}


if ($newheight < $height){
   $y2 = ($height - $newheight) / 2;
   $x2 = '0';
}


$im = imagecreatetruecolor($width, $height);
$white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
imagefilledrectangle($im, 0, 0, $width, $height, $white);
$image = imagecreatefromjpeg($filename);
imagecopyresampled($im, $image, $x2, $y2, 0, 0, $newwidth, $newheight, $width_orig, $height_orig);

imagejpeg($im,NULL, 100);
?>


EDIT: hmm heb zojuist firefox gedownload en ziet er allemaal prima uit ... nergens vraagtekens

OPGELOST: Ik was zo slim om .jpg er vergeten achter zetten. Allemaal bedankt voor de moeite. ;)
Gewijzigd op 10/08/2010 16:09:51 door Kleine Man
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 16:07:11
Quote Anchor link
Kleine Man op 10/08/2010 15:23:08:
EDIT: waar zie je overigens al die vraagtekens voor de prijzen santhe?? ik zie ze nergens....


Ehh, overal, voor elke prijs.

Quote:
Drivers

Ga naar Callaway FT-iZ Tour Driver

Callaway FT-iZ Tour Driver
De Callaway FT-iZ driver is een van de meest geavanceerde drivers van Callaway. Het verleggen van de grenzen van hun eigen Callaway Fusion Technology hebben een driver opgeleverd die meer speelbaar dan ooit is en met een adembenemende mooi uiter... »
?392,56
Incl. 19% BTW
Ga naar Callaway FT-iZ Driver

Callaway FT-iZ Driver
De Callaway FT-iZ driver is een van de meest geavanceerde drivers van Callaway. Het verleggen van de grenzen van hun eigen Callaway Fusion Technology hebben een driver opgeleverd die meer speelbaar dan ooit is en met een adembenemende mooi uiter... »
?392,56
Incl. 19% BTW

 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 16:10:51
Quote Anchor link
Dat is het euroteken dan zeker ...? zie je hier ook een vraagteken ---> €
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 16:15:15
Quote Anchor link
Kleine Man op 10/08/2010 16:10:51:
Dat is het euroteken dan zeker ...? zie je hier ook een vraagteken ---> €


Nee, deze is gewoon okee.
 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 16:18:56
Quote Anchor link
Zou het dan aan de versie van firefox liggen?? maak anders eens een screenshot ...
 
B a s
Beheerder

B a s

10/08/2010 16:20:36
Quote Anchor link
SanThe heeft geen Microsoft Sans Serif. Je hebt in je CSS alleen dat font gedefinieerd, je moet even een tweede en derde optie meegeven want als iemand dat lettertype niet heeft, pakt hij een default van de computer en daar zit dus kennelijk geen euro teken in.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/08/2010 16:26:47
Quote Anchor link
Bas Kreleger op 10/08/2010 16:20:36:
SanThe heeft geen Microsoft Sans Serif.


Ik heb er heel veel, maar inderdaad, die heb ik niet.
 
Kleine Man

Kleine Man

10/08/2010 16:30:00
Quote Anchor link
Ooh ok dat zal ik dan wel doen. Welke lijken het meest op sans-serif?

Ik heb helvetica en verdana erbij gezet. Die zijn toch ook wel veel gebruikt?
Gewijzigd op 10/08/2010 16:33:28 door Kleine Man
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

10/08/2010 16:33:37
Quote Anchor link
Wat betreft de website zelf: Mooi strak, consequente opmaak. Duidelijk en overzichtelijk.
Als ik in 3 klikken een item in mijn winkelwagen heb noem ik een site overzichtelijk.
 
B a s
Beheerder

B a s

10/08/2010 16:34:55
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.