Soort popup

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »
ArendJan

ArendJan

06/11/2006 16:07:00
Quote Anchor link
Ik zoek een soort popup (die kun je geloof ik maken met css) dat je zeg maar alleen maar een wit vlak krijgt met een afbeelding erin. Dus alle randen borders etc. weg. En dat dan de rest van de pagina iets donkerder word zodat de aandacht naar de popup word getrokken.

Ik zag hier pas een topic over maar die kan ik zo snel niet vinden...

Weet iemand welke code daar voor nodig is?

Grtz
ArendJan
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 15:28:07
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/11/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<? // pour le couleur ;)
<a href="#" class=normallink onmouseover="window.status='Vergroten';return true;" onmouseout="window.status=''; return true" onclick="window.open('jelink.php')','pix','width=764,height=768,innerwidth=764,innerheight=768,directories=no,location=no,menubar=no,scrollbars=yes,status=no,toolbar=no,resizable=no,top=0,left=0,leftmargin=0,topmargin=0,marginwidth=0,marginheight=0,screenX=0,screenY=0');return false">je link</a>
?>


das voor de popup, maar hoe je de rest kan faden om het scherm heen, zou ik echt niet weten...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
- -

- -

06/11/2006 16:12:00
Quote Anchor link
ik weet wat je bedoelt, ik zal even googleën voor je
 
Eris -

Eris -

06/11/2006 16:19:00
Quote Anchor link
Wout, Dat is eennormale popup. Wat Arend Jan net niet wilt...
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/11/2006 16:21:00
Quote Anchor link
nee, meen je dat nou? :) ik denk misschien dat er gewoon nog een extra JS nodig is voor de fade.. ;)
 
K i p

K i p

06/11/2006 16:22:00
Quote Anchor link
Dat heb ik op mijn site als je op login klikt. :-P


Edit:
Dus niet zo'n fade ofzo met JS, maar een zwarte layer met opacity 0.5
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door K i p
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

06/11/2006 16:23:00
Quote Anchor link
@wout als je het antwoord niet weet reageer dan ook niet!

Arend.. Ik weet wel ong. wat je bedoelt zal even een website zoeken waar ze dat ook doen zodat andere mensen het beter begrijpen.

edit: http://www.games.nl/ zoals hiero? Der is al een script gevonden::

GR. mebus
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- -

- -

06/11/2006 16:24:00
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/11/2006 16:24:00
Quote Anchor link
ja ga ons ff lekker lopen maken haha
post het script dan ook.. :)
 
- -

- -

06/11/2006 16:26:00
Quote Anchor link
wat bedoel je wout?
dit is trouwens ook tof: http://www.couloir.org/js_slideshow/
 
Wout van der Burg

Wout van der Burg

06/11/2006 16:27:00
Quote Anchor link
nee had het tegen Boris, alleen toen ik em postte stonden er alweer 3 berichtjes tussen :)

edit:

Zeker tof! lijkt een beetje op die Flash foto-template die standaard bij Flash 9 zit, die is ook zeer mooi
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wout van der Burg
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

06/11/2006 16:31:00
Quote Anchor link
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox2/

GR. mebus

edit: wout wil je de 1000 posts even snel halen nog ofzo?....
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mebus Hackintosh
 
- -

- -

06/11/2006 16:34:00
Quote Anchor link
@mebus: die zocht ik dus ook! is zo schitterend gemaakt, echte kunst!
 
K i p

K i p

06/11/2006 16:40:00
Quote Anchor link
@Wout:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<?php //kleur


//In de HTML (body)


<div id="loginscherm" style="display: none;">
    <
div id="overlay">
    <
/div>
    <
div id="login">
        <
table style="width: 100%;">
            <
tr>

                <
td align="center" style="margin-top: 100px;">
                    <
table style="margin-top: 243px">
                        <
tr>    
                            <
td style="background-color: white; border: 10px solid black;">
                                <
a href="#" onClick="show('loginscherm');" accesskey="x">Sluit</a>
                                <
form action="http://www.xxx.nl/content/login.php" method="post">
                                    <
input type="hidden" name="action" value="login" />    
                                    <
input type="text" tabindex="1" class="text" name="user" /><-- Username<br />
                                    <
input type="password" tabindex="2" class="text" name="pass" /><-- Password<br />

                                    <
input type="submit" class="text" value="Log in!" />
                                <
/form>
                            <
/td>
                        <
/tr>
                    <
/table>
                <
/td>
            <
/tr>
        <
/table>
    <
/div>

<
/div>




//Dat was de body
//in de head:

<script type="text/javascript" language="JavaScript1.2" src="show.js"></script>


//in show.js:
function show(cid)
{
    if (document.getElementById(cid).style.display == 'none')
    {
        document.getElementById(cid).style.display = 'inline';
    }
    else
    {
        document.getElementById(cid).style.display = 'none';
    }
}



//CSS:
#overlay {
    position: absolute;
    left: 0px;
    top: 0px;
    z-index: 65;
    height: 100%;
    width: 100%;
    background-color: black;
    color: white;
    opacity:.50;
    filter: alpha(opacity=50);
    -moz-opacity: 0.5;
    text-align: center;
}
#login {
    position: absolute;
    top: 0px;
    opacity: 1;
    z-index: 100;
    margin: 0px auto;
    width: 100%;
    height: 100%;
}


//zo




//einde kleur ?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.