Sudoku script.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Back end Node.js developer

Functie Het ontwikkelteam bestaat momenteel uit 5 (back-end) Developers, 2 systeembeheerders, 1 DevOps engineer, 1 Tech Lead en 2 Scrum Masters. Samen wordt er doorontwikkeld aan twee SaaS-platformen die in een hoog tempo doorontwikkeld moeten worden. Omdat innovatie een belangrijk speerpunt binnen de organisatie is, wordt er ook continu naar snellere en slimmere oplossingen te bedenken en realiseren. Als Back-end Developer hou jij je dagelijks bezig met vraagstukken zoals: API-development, high volume datastromen, het ontwikkelen van Bots aan de hand van A.I. Daarnaast denk en werk jij mee aan de onlineapplicaties voor klanten. Er wordt zelfstandig en in teamverband gewerkt

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »
DaeDaluz

DaeDaluz

13/04/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Mijn moeder kwam pas met een sudoku boekje aanzetten, en nu dacht ik, laat ik eens een php script proberen te maken die zo'n puzzel genereerd.

Maar nu heb ik een tijdje lopen proberen, en ik krijg hem niet snel genoeg te krijgen dat ie binnen de 30sec (of als ik hem zelfs naar 60 sec verhoog) timeout past.

Nu vroeg ik me af of er hier iemand is die nog dingen ziet die het script drastisch sneller maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
error_reporting(E_ALL);

$getallen = Array(1,2,3,4,5,6,7,8,9);

$cols = Array();
$blokken = Array();
$rows = Array();
$blokn = true;

$blokgedoe = Array();

$blokgedoe[0] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);
$blokgedoe[1] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);
$blokgedoe[2] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);

$blokgedoe[3] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);
$blokgedoe[4] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);
$blokgedoe[5] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);

$blokgedoe[6] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);
$blokgedoe[7] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);
$blokgedoe[8] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);

$data = "<table width=\"300\">";
for ($i = 0; $i < 9; $i++) {

$data .= "<tr style=\"border : 2px solid #000;\">";
$copy = $getallen;
shuffle($copy);
        $rows[$i] = Array();
for ($ii = 0; $ii < 9; $ii++) {
    if ($blokn) {
    if (empty($cols[$ii])) {
        $cols[$ii] = Array();
    }


$blok = $blokgedoe[$i][$ii];


    if (empty($blokken[$blok])) {
        $blokken[$blok] = Array();
    }

}


    if (!in_array($copy[$ii], $cols[$ii]) && !in_array($copy[$ii], $rows[$i]) && !in_array($copy[$ii], $blokken[$blok])) {

    $data .= "<td style=\"border : 2px solid #000;\">" . $copy[$ii] . "</td>";
        $cols[$ii][] = $copy[$ii];
        $blokken[$blok][] = $copy[$ii];
        $rows[$i][] = $copy[$ii];
    $blokn = true;

}
else {
    $ii--;
        shuffle($copy);
    $blokn = false;
    }


}

$data .= "</tr>";
}


echo $data;
?>


Ik ben benieuwd :)
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 16:10:32
 
PHP erik

PHP erik

13/04/2006 19:45:00
Quote Anchor link
Hmm. Ik ga nu wat mensen irriteren, maar so be it. Op PHPfreakz is een sudoku-script, ik zou het eens vergelijken.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

13/04/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Tot mijn spijt vindt ik alleen een oplosser van sudoku's, en de bedoeling van dit script is het genereren ervan.

Het probleem is dat hij in een bijna eeuwige loop blijft hangen, omdat hij met shuffle() steeds op een eerste waarde in de array uitkomt die al in de rij, kolom of het vak staat.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

13/04/2006 20:08:00
Quote Anchor link
http://mijnsudoku.be/

bedoel je zoiets??
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

13/04/2006 20:10:00
Quote Anchor link
set_time_limit() Als je hem zo bovenaan je script zet heb je zeg maar alle tijd.

Werkt geloof ik alleen als php niet in safe-mode draait
 
DaeDaluz

DaeDaluz

14/04/2006 09:54:00
Quote Anchor link
Mjah Klaasjan, maar het gaat erom dat je er niets aan hebt als het 2 minuten duurt, en daarom was de vraag ook of het script sneller kon ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.