Sudoku script.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior/Senior Front-end Developers gezocht (Utrech

Functie Het team bestaat uit 10+ gespecialiseerde (veel senior) front-end ontwikkelaars en ontwerpers die werken aan projecten voor klanten van verschillende groottes (kan twee jaar bezig zijn met 1 klant). Je helpt klanten met ingewikkelde front-end vraagstukken, hierbij kun je denken aan: UX/UI design, CI/CD, architectuur en integratie met back-end systemen. De werkzaamheden verricht je op locatie bij de klant, dit is vaak in de Randstad. De organisatiestructuur is plat en er heerst een informele sfeer, zo kun je met vragen dus terecht bij de directie. Er wordt veel nadruk gelegd op het bevorderen van persoonlijke ontwikkeling door middel van

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »
DaeDaluz

DaeDaluz

13/04/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Mijn moeder kwam pas met een sudoku boekje aanzetten, en nu dacht ik, laat ik eens een php script proberen te maken die zo'n puzzel genereerd.

Maar nu heb ik een tijdje lopen proberen, en ik krijg hem niet snel genoeg te krijgen dat ie binnen de 30sec (of als ik hem zelfs naar 60 sec verhoog) timeout past.

Nu vroeg ik me af of er hier iemand is die nog dingen ziet die het script drastisch sneller maken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?php
error_reporting(E_ALL);

$getallen = Array(1,2,3,4,5,6,7,8,9);

$cols = Array();
$blokken = Array();
$rows = Array();
$blokn = true;

$blokgedoe = Array();

$blokgedoe[0] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);
$blokgedoe[1] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);
$blokgedoe[2] = Array(0 => 1, 1 => 1, 2 => 1, 3 => 2, 4 => 2, 5 => 2, 6 => 3, 7 => 3, 8 => 3);

$blokgedoe[3] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);
$blokgedoe[4] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);
$blokgedoe[5] = Array(0 => 4, 1 => 4, 2 => 4, 3 => 5, 4 => 5, 5 => 5, 6 => 6, 7 => 6, 8 => 6);

$blokgedoe[6] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);
$blokgedoe[7] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);
$blokgedoe[8] = Array(0 => 7, 1 => 7, 2 => 7, 3 => 8, 4 => 8, 5 => 8, 6 => 9, 7 => 9, 8 => 9);

$data = "<table width=\"300\">";
for ($i = 0; $i < 9; $i++) {

$data .= "<tr style=\"border : 2px solid #000;\">";
$copy = $getallen;
shuffle($copy);
        $rows[$i] = Array();
for ($ii = 0; $ii < 9; $ii++) {
    if ($blokn) {
    if (empty($cols[$ii])) {
        $cols[$ii] = Array();
    }


$blok = $blokgedoe[$i][$ii];


    if (empty($blokken[$blok])) {
        $blokken[$blok] = Array();
    }

}


    if (!in_array($copy[$ii], $cols[$ii]) && !in_array($copy[$ii], $rows[$i]) && !in_array($copy[$ii], $blokken[$blok])) {

    $data .= "<td style=\"border : 2px solid #000;\">" . $copy[$ii] . "</td>";
        $cols[$ii][] = $copy[$ii];
        $blokken[$blok][] = $copy[$ii];
        $rows[$i][] = $copy[$ii];
    $blokn = true;

}
else {
    $ii--;
        shuffle($copy);
    $blokn = false;
    }


}

$data .= "</tr>";
}


echo $data;
?>


Ik ben benieuwd :)
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 23:59:16
 
PHP erik

PHP erik

13/04/2006 19:45:00
Quote Anchor link
Hmm. Ik ga nu wat mensen irriteren, maar so be it. Op PHPfreakz is een sudoku-script, ik zou het eens vergelijken.
 
DaeDaluz

DaeDaluz

13/04/2006 19:49:00
Quote Anchor link
Tot mijn spijt vindt ik alleen een oplosser van sudoku's, en de bedoeling van dit script is het genereren ervan.

Het probleem is dat hij in een bijna eeuwige loop blijft hangen, omdat hij met shuffle() steeds op een eerste waarde in de array uitkomt die al in de rij, kolom of het vak staat.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

13/04/2006 20:08:00
Quote Anchor link
http://mijnsudoku.be/

bedoel je zoiets??
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

13/04/2006 20:10:00
Quote Anchor link
set_time_limit() Als je hem zo bovenaan je script zet heb je zeg maar alle tijd.

Werkt geloof ik alleen als php niet in safe-mode draait
 
DaeDaluz

DaeDaluz

14/04/2006 09:54:00
Quote Anchor link
Mjah Klaasjan, maar het gaat erom dat je er niets aan hebt als het 2 minuten duurt, en daarom was de vraag ook of het script sneller kon ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.