tekst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »
Neville

Neville

22/12/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik zoek iets wat waarschijnlijk al bestaat. Alleen ik weet niet waaronder ik moet zoeken. Ik heb al verschillende namen geprobeert.

Ik zoek een script dat er op een bepaald vak als je op de link klikt, dat daar de tekst/afbeeldingen/tabellen opmaak komt van de pagina.
Zonder dat de hele pagina opnieuw moet inladen.

Ik had dit script wel eerst, maar na het opnieuw installeren van windows, ben ik het vergeten te backuppen
Hoop dat jullie weten wat ik bedoel en waar dat ik het kan vinden.

Groetjes Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:43:59
 
Jelmer -

Jelmer -

22/12/2006 16:59:00
Quote Anchor link
Bedoel je het 'edit in place' principe?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/12/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Wysiwyg editor?(dat je font, kleur, grootes etc kunt veranderen) bedoel je dat?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/12/2006 17:36:00
Quote Anchor link
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:30:00
Quote Anchor link
Ik zou de dingen eens gaan proberen. Maar ik weet niet ofdat dit het goede is dus ik zal het proberen nog een keer duidelijker uit te leggen.
Dit is op dit moment mijn site.
http://moviechaos.nl/

Nu wil ik dat als je bijvoorbeeld op de knop Downloads klikt, dat er dan op de plaats waar nu de trailers staat opgesteld, dat daar de dowloads komen te staan.
Zonder dat de rest van de pagina/layout helemaal opnieuw in moet laden.
En zo geld dat ook voor de andere pagina's
Hopelijk is dit ietsjes duidelijker

Groetjes
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:32:00
Quote Anchor link
ZeRoDeaD schreef op 22.12.2006 17:36:
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)


Ik snap wel dat ik het in de html moet plaatsen enzo. Alleen ik snap alleen niet goed waar.
Zou u daar alstublieft wat meer uitleg over kunnen geven?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.