tekst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »
Neville

Neville

22/12/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik zoek iets wat waarschijnlijk al bestaat. Alleen ik weet niet waaronder ik moet zoeken. Ik heb al verschillende namen geprobeert.

Ik zoek een script dat er op een bepaald vak als je op de link klikt, dat daar de tekst/afbeeldingen/tabellen opmaak komt van de pagina.
Zonder dat de hele pagina opnieuw moet inladen.

Ik had dit script wel eerst, maar na het opnieuw installeren van windows, ben ik het vergeten te backuppen
Hoop dat jullie weten wat ik bedoel en waar dat ik het kan vinden.

Groetjes Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 02:38:06
 
Jelmer -

Jelmer -

22/12/2006 16:59:00
Quote Anchor link
Bedoel je het 'edit in place' principe?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/12/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Wysiwyg editor?(dat je font, kleur, grootes etc kunt veranderen) bedoel je dat?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/12/2006 17:36:00
Quote Anchor link
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:30:00
Quote Anchor link
Ik zou de dingen eens gaan proberen. Maar ik weet niet ofdat dit het goede is dus ik zal het proberen nog een keer duidelijker uit te leggen.
Dit is op dit moment mijn site.
http://moviechaos.nl/

Nu wil ik dat als je bijvoorbeeld op de knop Downloads klikt, dat er dan op de plaats waar nu de trailers staat opgesteld, dat daar de dowloads komen te staan.
Zonder dat de rest van de pagina/layout helemaal opnieuw in moet laden.
En zo geld dat ook voor de andere pagina's
Hopelijk is dit ietsjes duidelijker

Groetjes
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:32:00
Quote Anchor link
ZeRoDeaD schreef op 22.12.2006 17:36:
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)


Ik snap wel dat ik het in de html moet plaatsen enzo. Alleen ik snap alleen niet goed waar.
Zou u daar alstublieft wat meer uitleg over kunnen geven?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.