tekst

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »
Neville

Neville

22/12/2006 16:50:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik zoek iets wat waarschijnlijk al bestaat. Alleen ik weet niet waaronder ik moet zoeken. Ik heb al verschillende namen geprobeert.

Ik zoek een script dat er op een bepaald vak als je op de link klikt, dat daar de tekst/afbeeldingen/tabellen opmaak komt van de pagina.
Zonder dat de hele pagina opnieuw moet inladen.

Ik had dit script wel eerst, maar na het opnieuw installeren van windows, ben ik het vergeten te backuppen
Hoop dat jullie weten wat ik bedoel en waar dat ik het kan vinden.

Groetjes Neville
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 13:19:08
 
Jelmer -

Jelmer -

22/12/2006 16:59:00
Quote Anchor link
Bedoel je het 'edit in place' principe?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

22/12/2006 17:19:00
Quote Anchor link
Wysiwyg editor?(dat je font, kleur, grootes etc kunt veranderen) bedoel je dat?
 
Zero Dead

Zero Dead

22/12/2006 17:36:00
Quote Anchor link
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zero Dead
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:30:00
Quote Anchor link
Ik zou de dingen eens gaan proberen. Maar ik weet niet ofdat dit het goede is dus ik zal het proberen nog een keer duidelijker uit te leggen.
Dit is op dit moment mijn site.
http://moviechaos.nl/

Nu wil ik dat als je bijvoorbeeld op de knop Downloads klikt, dat er dan op de plaats waar nu de trailers staat opgesteld, dat daar de dowloads komen te staan.
Zonder dat de rest van de pagina/layout helemaal opnieuw in moet laden.
En zo geld dat ook voor de andere pagina's
Hopelijk is dit ietsjes duidelijker

Groetjes
 
Neville

Neville

22/12/2006 18:32:00
Quote Anchor link
ZeRoDeaD schreef op 22.12.2006 17:36:
Via JavaScript of frames?

Beiden ongeveer even makkelijk, frames alleen ietsjes sneller met laden:

JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Menutje om te kiezen wat je wilt zien:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<a onClick="switch('default');">Show default stuff</a>
<a onClick="switch('div1');">Show div1</a>
<a onClick="switch('div2');">Show div2</a>
<a onClick="switch('div3');">Show div3</a>


Dan div'je op de plaats waar alles tevoorschijn moet komen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="default" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div1" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div2" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Als het goed is werkt dit in IE & FF, en kan je op deze manier ook meerdere div'jes tegelijkertijd laten openen en sluiten.

Edit:
Als je wilt dat andere dingen eerst sluiten voor je een nieuwe opent moet je denk ik een array'tje gebruiken...

Voorbeeld JavaScript:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<script language="JavaScript">
function switch(what) {
    if(document.what.style.display=='none') {
        document.what.style.display = 'block';
    } else {
        for(i=0;i<1000;i++)
            document.div[i].style.display = 'none'; // alle 1000 divjes sluiten(er hoeven er geen 1000 te bestaan ;))
        document.what.style.display = 'none';
    }
}
</script>


Linkjes werken hetzelfde...

Divjes:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div name="div[0]" style="display: block;"><a href="default.html">Default</a> <img src="images/default.jpg" alt="Default Image">etc.</div>
<div name="div[1]" style="display: none;"><a href="link1.html">Link1</a> <img src="images/img1.jpg" alt="Image 1">etc.</div>
<div name="div[2]" style="display: none;"><a href="link2.html">Link2</a> <img src="images/img2.jpg" alt="Image 2">etc.</div>


Edit:
Ik weet niet zeker of dit werkt, zo niet kan je het proberen met getElementById(what) :)


Ik snap wel dat ik het in de html moet plaatsen enzo. Alleen ik snap alleen niet goed waar.
Zou u daar alstublieft wat meer uitleg over kunnen geven?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 
Neville

Neville

27/12/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Iemand die het even zou kunnen uitleggen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.