Twitter Tweets

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

20/11/2018 13:48:25
Quote Anchor link
Beste leden van PHP-Hulp,

Graag zou ik in plaats van een klikkende link op de website een image verkrijgen.

Dit is het script:

// make links clickable
$tweet_text=preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(/([\w/_\.]*(\?\S+)?(#\S+)?)?)?)@', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $tweet_text);
Gewijzigd op 20/11/2018 13:54:44 door
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 09:54:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 14:16:08
Quote Anchor link
Dat kan, maar wat als de link geen afbeelding is?
 

20/11/2018 14:22:22
Quote Anchor link
Een tweet bestaat altijd uit tekst en/of een afbeelding. Dat is de link dus tekst van een tweet.
Gewijzigd op 20/11/2018 14:33:14 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 14:33:23
Quote Anchor link
Als ik een link in een tweet plaats kan dat ook een site zijn.

Zie hier je reg-ex die dat nu doet.
 

20/11/2018 14:43:11
Quote Anchor link
Oke, ja dat het een site kan zijn is dan ook mogelijk.

Ik heb geen idee hoe ik reg-ex het beste kan gebruiken.

De bedoeling is dat ik een kopie krijg van de twitter tweet.
Nu is dat alleen nog in tekst en nog geen afbeelding.
Gewijzigd op 20/11/2018 14:44:17 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:08:01
Quote Anchor link
Kan je de tweet niet uitlezen via oEmbed of de API? Volgens mij herkent Twitter zelf ook al afbeeldingen in de API.
Gewijzigd op 20/11/2018 15:11:45 door - Ariën -
 

20/11/2018 15:12:00
Quote Anchor link
Ik lees de tweet uit door middel van een API.

Dit is het script wat ik daarvoor gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php        
// keys from your app
$oauth_access_token = "";
$oauth_access_token_secret = "";
$consumer_key = "";
$consumer_secret = "";
Gewijzigd op 20/11/2018 16:51:42 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:17:01
Quote Anchor link
Is dat dan niet $media_url waar de foto in staat.

PS: wat is het nut van lege strings koppelen aan je variabele op lijn 148 ;-) ?
 

20/11/2018 15:19:29
Quote Anchor link
Ja, dat is de $media_url, maar ik weet niet hoe ik deze kan koppelen aan een $tweet_text
vandaar dat er in regel 148 lege strings staan:p.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:20:40
Quote Anchor link
Die lege strings zijn echt onnodig, een staan er los van.
Echo die genoemde variabele eens?
 

20/11/2018 15:22:10
Quote Anchor link
Oke, ja ik echo de variabele $media_url, maar dan verandert er niks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:26:01
Quote Anchor link
var_dump() adres even gebruiken. Zit er eigenlijk wel media in die tweet?
 

20/11/2018 15:26:15
Quote Anchor link
Ik heb nu alleen een foto geupload op Twitter, maar dan geeft hij dit weer op mijn website: https://t.co/lc6U1LCVc0
Dus de link en niet de afbeelding zelf.

Dit is het resultaat op mijn website:

Tuesday 20th of November 2018 03:25:01 PM
https://t.co/lc6U1LCVc0
Gewijzigd op 20/11/2018 15:27:03 door
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 15:39:53
Quote Anchor link
Tsja, als je de afbeelding wil weergeven zul je een img tag moeten gebruiken en geen a tag. Logisch genoeg, zou ik denken. Maar dan zul je onderscheid moeten gaan maken tussen links en afbeeldingen.
 

20/11/2018 15:43:03
Quote Anchor link
Oke, dankjewel voor je info. Ja, daarom vroeg ik ook in het begin om clickable links te veranderen in een afbeelding.

// make links clickable
$tweet_text=preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(/([\w/_\.]*(\?\S+)?(#\S+)?)?)?)@', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $tweet_text);
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 15:48:53
Quote Anchor link
Je ziet het deel <a href="$1" etc in de code, toch? Maak daar een <img src="$1"> van, eventueel met een title en/of alt, en je bent klaar.

Wordt leuk als je wel een keer gewoon een link hebt in een tweet, dan wordt dat goed verpest.
 

20/11/2018 15:57:37
Quote Anchor link
Geprobeerd, maar dan komt de afbeelding nog niet op de website.

De link is ook niet rechtstreeks de link van de afbeelding wat ik gepost heb.
Daarom doet de afbeelding het waarschijnlijk niet.

Volgens mij kan je alleen de link van de tweet krijgen.
Gewijzigd op 20/11/2018 16:14:46 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 16:35:24
Quote Anchor link
Dan zul je via cURL eerst moeten kijken of iets een afbeelding is
 

20/11/2018 16:53:13
Quote Anchor link
https://developer.twitter.com/en/docs/tweets/data-dictionary/overview/tweet-object

Entities which have been parsed out of the text of the Tweet. Additionally see Entities in Twitter Objects.

Example:

"entities":
{
"hashtags":[],
"urls":[],
"user_mentions":[],
"media":[],
"symbols":[]
"polls":[]
}

Dan heb ik de data nodig van media volgens mij.
Gewijzigd op 20/11/2018 16:54:22 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 18:13:41
Quote Anchor link
Als iemand een link naar een afbeelding plaatst in een tweet blijft het een link (wel verkort via t.co). Als iemand een afbeelding aan zijn tweet hangt door middel van uploaden, dan is deze zichtbaar als afbeelding.

Dus waar gaat het nu om? En hoe vaak plaatst iemand een link naar een afbeelding in een tweet in plaats van een afbeelding uploaden met een tweet?

Dus wat wil je nu precies bereiken?
 

20/11/2018 18:51:21
Quote Anchor link
Dan weet ik dat. De bedoeling is dat ik de afbeeldingen van Twitter op mijn website krijg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.