Twitter Tweets

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

20/11/2018 13:48:25
Quote Anchor link
Beste leden van PHP-Hulp,

Graag zou ik in plaats van een klikkende link op de website een image verkrijgen.

Dit is het script:

// make links clickable
$tweet_text=preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(/([\w/_\.]*(\?\S+)?(#\S+)?)?)?)@', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $tweet_text);
Gewijzigd op 20/11/2018 13:54:44 door
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 02:50:55
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 14:16:08
Quote Anchor link
Dat kan, maar wat als de link geen afbeelding is?
 

20/11/2018 14:22:22
Quote Anchor link
Een tweet bestaat altijd uit tekst en/of een afbeelding. Dat is de link dus tekst van een tweet.
Gewijzigd op 20/11/2018 14:33:14 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 14:33:23
Quote Anchor link
Als ik een link in een tweet plaats kan dat ook een site zijn.

Zie hier je reg-ex die dat nu doet.
 

20/11/2018 14:43:11
Quote Anchor link
Oke, ja dat het een site kan zijn is dan ook mogelijk.

Ik heb geen idee hoe ik reg-ex het beste kan gebruiken.

De bedoeling is dat ik een kopie krijg van de twitter tweet.
Nu is dat alleen nog in tekst en nog geen afbeelding.
Gewijzigd op 20/11/2018 14:44:17 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:08:01
Quote Anchor link
Kan je de tweet niet uitlezen via oEmbed of de API? Volgens mij herkent Twitter zelf ook al afbeeldingen in de API.
Gewijzigd op 20/11/2018 15:11:45 door - Ariën -
 

20/11/2018 15:12:00
Quote Anchor link
Ik lees de tweet uit door middel van een API.

Dit is het script wat ik daarvoor gebruik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php        
// keys from your app
$oauth_access_token = "";
$oauth_access_token_secret = "";
$consumer_key = "";
$consumer_secret = "";
Gewijzigd op 20/11/2018 16:51:42 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:17:01
Quote Anchor link
Is dat dan niet $media_url waar de foto in staat.

PS: wat is het nut van lege strings koppelen aan je variabele op lijn 148 ;-) ?
 

20/11/2018 15:19:29
Quote Anchor link
Ja, dat is de $media_url, maar ik weet niet hoe ik deze kan koppelen aan een $tweet_text
vandaar dat er in regel 148 lege strings staan:p.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:20:40
Quote Anchor link
Die lege strings zijn echt onnodig, een staan er los van.
Echo die genoemde variabele eens?
 

20/11/2018 15:22:10
Quote Anchor link
Oke, ja ik echo de variabele $media_url, maar dan verandert er niks
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 15:26:01
Quote Anchor link
var_dump() adres even gebruiken. Zit er eigenlijk wel media in die tweet?
 

20/11/2018 15:26:15
Quote Anchor link
Ik heb nu alleen een foto geupload op Twitter, maar dan geeft hij dit weer op mijn website: https://t.co/lc6U1LCVc0
Dus de link en niet de afbeelding zelf.

Dit is het resultaat op mijn website:

Tuesday 20th of November 2018 03:25:01 PM
https://t.co/lc6U1LCVc0
Gewijzigd op 20/11/2018 15:27:03 door
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 15:39:53
Quote Anchor link
Tsja, als je de afbeelding wil weergeven zul je een img tag moeten gebruiken en geen a tag. Logisch genoeg, zou ik denken. Maar dan zul je onderscheid moeten gaan maken tussen links en afbeeldingen.
 

20/11/2018 15:43:03
Quote Anchor link
Oke, dankjewel voor je info. Ja, daarom vroeg ik ook in het begin om clickable links te veranderen in een afbeelding.

// make links clickable
$tweet_text=preg_replace('@(https?://([-\w\.]+)+(/([\w/_\.]*(\?\S+)?(#\S+)?)?)?)@', '<a href="$1" target="_blank">$1</a>', $tweet_text);
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 15:48:53
Quote Anchor link
Je ziet het deel <a href="$1" etc in de code, toch? Maak daar een <img src="$1"> van, eventueel met een title en/of alt, en je bent klaar.

Wordt leuk als je wel een keer gewoon een link hebt in een tweet, dan wordt dat goed verpest.
 

20/11/2018 15:57:37
Quote Anchor link
Geprobeerd, maar dan komt de afbeelding nog niet op de website.

De link is ook niet rechtstreeks de link van de afbeelding wat ik gepost heb.
Daarom doet de afbeelding het waarschijnlijk niet.

Volgens mij kan je alleen de link van de tweet krijgen.
Gewijzigd op 20/11/2018 16:14:46 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 16:35:24
Quote Anchor link
Dan zul je via cURL eerst moeten kijken of iets een afbeelding is
 

20/11/2018 16:53:13
Quote Anchor link
https://developer.twitter.com/en/docs/tweets/data-dictionary/overview/tweet-object

Entities which have been parsed out of the text of the Tweet. Additionally see Entities in Twitter Objects.

Example:

"entities":
{
"hashtags":[],
"urls":[],
"user_mentions":[],
"media":[],
"symbols":[]
"polls":[]
}

Dan heb ik de data nodig van media volgens mij.
Gewijzigd op 20/11/2018 16:54:22 door
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 18:13:41
Quote Anchor link
Als iemand een link naar een afbeelding plaatst in een tweet blijft het een link (wel verkort via t.co). Als iemand een afbeelding aan zijn tweet hangt door middel van uploaden, dan is deze zichtbaar als afbeelding.

Dus waar gaat het nu om? En hoe vaak plaatst iemand een link naar een afbeelding in een tweet in plaats van een afbeelding uploaden met een tweet?

Dus wat wil je nu precies bereiken?
 

20/11/2018 18:51:21
Quote Anchor link
Dan weet ik dat. De bedoeling is dat ik de afbeeldingen van Twitter op mijn website krijg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.