ubb probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Fullstack Developer TOTO

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Fullstack Developer TOTO. Thanks to your efforts, complex business critical applications are always running smoothly. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Fullstack Developer you score by: Taking ownership of the development cycle of an application in a large scale, high availability, geo redundant landscape Coaching your peer developers and safeguarding code quality Integrating the application with other components of the system using the available API’s Managing

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 05:35:25
Quote Anchor link
hoe krijg ik een foto die in mijn datadase staat geplaatst in onder script

Quote:
$aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM dvd"));

$query = mysql_query("select * from dvd WHERE id='".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'");
while($obj = mysql_fetch_object($query)){


echo ("<table cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"700px\" style=\"border: 1px solid #0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td valign=\"top\" align=\"left\" width=\"110px\" bgcolor=\"#9EBAD6\" style=\"border-top: 0px solid

#0000A0; border-left: 0px solid #0000A0; border-right: 1px solid #0000A0; border-bottom: 0px solid

#0000A0;\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" border=\"0\"

bordercolor=\"#0000A0\">
<tbody>
<tr>
<td align=\"center\">$obj->foto)
</td>
</tr>
<tr><td valign=\"top\" align=\"center\"><a href=\"mailto: $obj->script\">$obj->regie</a></dt>
</tr>
</tbody>
</table>
<td valign=\"top\" align=\"center\" bgcolor=\"#9EBAD6\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" style=\"border: 0px solid

#0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td width=\"1%\">&nbsp;</td><td valign=\"top\" align=\"left\" bgcolor=\"#9EBAD6\">");echo

ubb($obj->inhoud);
echo ("</td>
</tr>
</tbody>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:00:43
 
Jesse Reitsma

Jesse Reitsma

20/06/2012 08:59:05
Quote Anchor link
Waar wil je die foto hebben?
En hoe staat die in je database?
Als een url?
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 09:08:34
Quote Anchor link
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 23:34:36
Quote Anchor link
ik heb de boosdoener al gevonden, maar als ik die weg laat krijg ik de rest niet goed en word alles gecentreerd.
dit zorgt voor die problemen:
Quote:
$inhoud = htmlentities($inhoud)
Gewijzigd op 20/06/2012 23:37:27 door Niek Kasius
 
Wouter J

Wouter J

21/06/2012 09:09:56
Quote Anchor link
Quote:
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php



Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

22/06/2012 07:57:42
Quote Anchor link
ik heb nog wat zitten knoeien en heb het nu bijna goed foto komt op de goede plaats EN zichtbaar en de ubb word ook goed uitgevoerd aleen kan ik geen quote en code tegelijk gebruiken want dat valt dan half over elkaar,
En regel nummering krijg ik niet.
hier onder de ubb die ik gebruik.

PS.
ik heb die code tags verander en nu werkt dat wel, maar kan ik geen text er meer onder zetten. "kan wel" alleen word die er dan niet onder geplaatst maar er naast.
En nog maar eens een wijziging:
ik heb in de quote een extra </table> toe gevoegt en nu komt de text er wel onder, maar in die code wil het niet lukken.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

function klik(){
    echo "<script language=\"JavaScript\">
function addtext(veld,text) {
    text = ' '+text+' ';
      if (document.form.elements[veld].createTextRange) {
          document.form.elements[veld].focus();
          document.selection.createRange().duplicate().text = text;
       } else {
        document.form.elements[veld].focus();
          document.form.elements[veld].value += text;
       }
}</script>"
;
}


// Highlight functies
function phphighlite_replace($code) {
    $code = trim(str_replace("\\\"", "\"", $code));
    if(empty($code)) {
        return " ";
    }
else {
        array_push($GLOBALS['phphighlite'], $code);
        return "".(count($GLOBALS['phphighlite'])-1)."";
    }
}

function
phphighlite($id, $fixed=1) {
    $code = $GLOBALS['phphighlite'][$id];
    $splitted = explode("\n", $code);
    $grootte = count($splitted)+1;
    if(!strpos($code,"<?") && substr($code,0,2)!="<?") {
        $code = "<?".trim($code).">";
        $addedtags=1;
    }

    ob_start();
    $oldlevel=error_reporting(0);
    highlight_string($code);
    error_reporting($oldlevel);
    $buffer = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    if(!empty($addedtags)) {
        $openingpos = strpos($buffer,'&lt;?');
        $closingpos = strrpos($buffer, '?');
        $buffer = substr($buffer, 0, $openingpos).substr($buffer, $openingpos+5,

$closingpos-($openingpos+5)).substr($buffer, $closingpos+5);
    }

    $page_popup = "";

  $return = $buffer;
    return $return;
}

function
buttons(){
echo"
<input type=\"button\" value=\"B\" style=\"font-weight:bolt; width: 30px\"  

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[b]text[/b]')\">
<input type=\"button\" value=\"I\" style=\"font-style:italic; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[i]trext[/i]')\">
<input type=\"button\" value=\"U\" style=\"text-decoration: underline; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[u]text[/u]')\">
<input type=\"button\" value=\"Code\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','tekst')\">
<input type=\"button\" value=\"QUOTE\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','[quote]tekst[/quote]')\">
"
;
}

function
smileys(){
echo"
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[1}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\" alt=\"alle

leeftijden\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[2}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\" alt=\"vanaf 6

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[3}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\" alt=\"vanaf 12

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[4}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\" alt=\"vanaf 16

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[5}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\" alt=\"eng\"

border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[6}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\" alt=\"grof

taalgebruik\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[7}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\" alt=\"drugs\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[8}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\" alt=\"geweld\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[9}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\"

alt=\"discriminatie\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{1]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\"

alt=\"softsex\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{2]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\" alt=\"porno\"

border=\"0\"></a>"
;
}


// UBB functie
function ubb($bericht) {
$bericht = wordwrap($bericht, 100, '<br>', 1);
$bericht = htmlentities($bericht);
$bericht = stripslashes($bericht);
$bericht = nl2br("$bericht");



$bericht = str_replace("[b]","<b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/b]","</b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[i]","<i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/i]","</i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[u]","<u>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/u]","</u>",$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote:\\1</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td>Code</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 0px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code=(.+?)\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td>Code: <b>\\1</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

 
$foto = str_replace('[img]','<img src="http://',$foto);
$foto = str_replace('[/img]','" width="80" height="90">',$foto);

$bericht = str_replace("[1}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[2}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[3}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[4}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[5}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[6}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[7}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[8}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[9}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{1]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{2]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\">",$bericht);

return $bericht;
}

?>
Gewijzigd op 23/06/2012 06:34:19 door Niek Kasius
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/06/2012 06:29:54
Quote Anchor link
Wouter J
wat bedoel hiermee:
Quote:
Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.


Ik zie in die code die ik geplaatst heb geen doctype en scc staan.
dus hoe wil je nu weten wat voor en doctype ik gebruik en mijn css is bijna allemaal link rel="stylesheet.
en dat php in een code tag moet weet ik niet. zie die hier ook niet in Reageren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.