ubb probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Database Developer

Functie omschrijving Voor een logistieke dienstverlener in omgeving Zuid Beijerland zijn wij op zoek naar versterking. Weet jij als geen ander systemen aan elkaar te koppelen en heb jij goede kennis van SQL en UML, lees dan snel verder! Jouw taken zien er als volgt uit: Je bent in deze rol voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, implementeren en beheren van koppelingen tussen de bestaande systemen (zowel business 2 business als application 2 application). Daarnaast inventariseer je de wensen van in- en externe klanten, die je vervolgens samen met je collega's, vertaalt naar technische specificaties, die jullie zelf ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 05:35:25
Quote Anchor link
hoe krijg ik een foto die in mijn datadase staat geplaatst in onder script

Quote:
$aantal = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT * FROM dvd"));

$query = mysql_query("select * from dvd WHERE id='".mysql_real_escape_string($_GET['id'])."'");
while($obj = mysql_fetch_object($query)){


echo ("<table cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"700px\" style=\"border: 1px solid #0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td valign=\"top\" align=\"left\" width=\"110px\" bgcolor=\"#9EBAD6\" style=\"border-top: 0px solid

#0000A0; border-left: 0px solid #0000A0; border-right: 1px solid #0000A0; border-bottom: 0px solid

#0000A0;\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"2\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" border=\"0\"

bordercolor=\"#0000A0\">
<tbody>
<tr>
<td align=\"center\">$obj->foto)
</td>
</tr>
<tr><td valign=\"top\" align=\"center\"><a href=\"mailto: $obj->script\">$obj->regie</a></dt>
</tr>
</tbody>
</table>
<td valign=\"top\" align=\"center\" bgcolor=\"#9EBAD6\">
<table bgcolor=\"#9EBAD6\" cellpadding=\"5\" cellspacing=\"0\" width=\"100%\" style=\"border: 0px solid

#0000A0;\">
<tbody>
<tr>
<td width=\"1%\">&nbsp;</td><td valign=\"top\" align=\"left\" bgcolor=\"#9EBAD6\">");echo

ubb($obj->inhoud);
echo ("</td>
</tr>
</tbody>
</table>
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 22:44:44
 
Jesse Reitsma

Jesse Reitsma

20/06/2012 08:59:05
Quote Anchor link
Waar wil je die foto hebben?
En hoe staat die in je database?
Als een url?
 
Reshad F

Reshad F

20/06/2012 09:08:34
Quote Anchor link
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/06/2012 23:34:36
Quote Anchor link
ik heb de boosdoener al gevonden, maar als ik die weg laat krijg ik de rest niet goed en word alles gecentreerd.
dit zorgt voor die problemen:
Quote:
$inhoud = htmlentities($inhoud)
Gewijzigd op 20/06/2012 23:37:27 door Niek Kasius
 
Wouter J

Wouter J

21/06/2012 09:09:56
Quote Anchor link
Quote:
code niet tussen quote tags maar tussen code tags zetten of php tags als sprake is van php



Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

22/06/2012 07:57:42
Quote Anchor link
ik heb nog wat zitten knoeien en heb het nu bijna goed foto komt op de goede plaats EN zichtbaar en de ubb word ook goed uitgevoerd aleen kan ik geen quote en code tegelijk gebruiken want dat valt dan half over elkaar,
En regel nummering krijg ik niet.
hier onder de ubb die ik gebruik.

PS.
ik heb die code tags verander en nu werkt dat wel, maar kan ik geen text er meer onder zetten. "kan wel" alleen word die er dan niet onder geplaatst maar er naast.
En nog maar eens een wijziging:
ik heb in de quote een extra </table> toe gevoegt en nu komt de text er wel onder, maar in die code wil het niet lukken.

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php

function klik(){
    echo "<script language=\"JavaScript\">
function addtext(veld,text) {
    text = ' '+text+' ';
      if (document.form.elements[veld].createTextRange) {
          document.form.elements[veld].focus();
          document.selection.createRange().duplicate().text = text;
       } else {
        document.form.elements[veld].focus();
          document.form.elements[veld].value += text;
       }
}</script>"
;
}


// Highlight functies
function phphighlite_replace($code) {
    $code = trim(str_replace("\\\"", "\"", $code));
    if(empty($code)) {
        return " ";
    }
else {
        array_push($GLOBALS['phphighlite'], $code);
        return "".(count($GLOBALS['phphighlite'])-1)."";
    }
}

function
phphighlite($id, $fixed=1) {
    $code = $GLOBALS['phphighlite'][$id];
    $splitted = explode("\n", $code);
    $grootte = count($splitted)+1;
    if(!strpos($code,"<?") && substr($code,0,2)!="<?") {
        $code = "<?".trim($code).">";
        $addedtags=1;
    }

    ob_start();
    $oldlevel=error_reporting(0);
    highlight_string($code);
    error_reporting($oldlevel);
    $buffer = ob_get_contents();
    ob_end_clean();
    if(!empty($addedtags)) {
        $openingpos = strpos($buffer,'&lt;?');
        $closingpos = strrpos($buffer, '?');
        $buffer = substr($buffer, 0, $openingpos).substr($buffer, $openingpos+5,

$closingpos-($openingpos+5)).substr($buffer, $closingpos+5);
    }

    $page_popup = "";

  $return = $buffer;
    return $return;
}

function
buttons(){
echo"
<input type=\"button\" value=\"B\" style=\"font-weight:bolt; width: 30px\"  

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[b]text[/b]')\">
<input type=\"button\" value=\"I\" style=\"font-style:italic; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[i]trext[/i]')\">
<input type=\"button\" value=\"U\" style=\"text-decoration: underline; width: 30px\"

onClick=\"javascript:addtext('bericht','[u]text[/u]')\">
<input type=\"button\" value=\"Code\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','tekst')\">
<input type=\"button\" value=\"QUOTE\" onClick=\"javascript:addtext('bericht','[quote]tekst[/quote]')\">
"
;
}

function
smileys(){
echo"
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[1}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\" alt=\"alle

leeftijden\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[2}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\" alt=\"vanaf 6

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[3}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\" alt=\"vanaf 12

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[4}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\" alt=\"vanaf 16

jaar\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[5}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\" alt=\"eng\"

border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[6}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\" alt=\"grof

taalgebruik\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[7}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\" alt=\"drugs\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[8}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\" alt=\"geweld\"

border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','[9}')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\"

alt=\"discriminatie\" border=\"0\"></a>    
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{1]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\"

alt=\"softsex\" border=\"0\"></a>
<a href=\"javascript:addtext('bericht','{2]')\"><img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\" alt=\"porno\"

border=\"0\"></a>"
;
}


// UBB functie
function ubb($bericht) {
$bericht = wordwrap($bericht, 100, '<br>', 1);
$bericht = htmlentities($bericht);
$bericht = stripslashes($bericht);
$bericht = nl2br("$bericht");



$bericht = str_replace("[b]","<b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/b]","</b>",$bericht);
$bericht = str_replace("[i]","<i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/i]","</i>",$bericht);
$bericht = str_replace("[u]","<u>",$bericht);
$bericht = str_replace("[/u]","</u>",$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[quote=(.+?)\](.+?)\[/quote\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td>Quote:\\1</td></tr><tr><td width=\"3%\">&nbsp;</td><td

style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid #232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"right\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\" border=\"0\"><tr><td>Code</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 0px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\1</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

$bericht = preg_replace("#\[code=(.+?)\](.+?)\[/code\]#is","<table align=\"richt\" width=\"90%\" cellspacing=\"0\"

cellpadding=\"0\"><tr><td>Code: <b>\\1</td></tr><tr><td style=\"background:#FFFFFF; border: 1px solid

#232850;\"><table><tr><td>\\2</td></tr></table></td></tr></table>"
,$bericht);

 
$foto = str_replace('[img]','<img src="http://',$foto);
$foto = str_replace('[/img]','" width="80" height="90">',$foto);

$bericht = str_replace("[1}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk1.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[2}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk2.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[3}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk3.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[4}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk4.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[5}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk5.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[6}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk6.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[7}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk7.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[8}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk8.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("[9}","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk9.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{1]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk10.gif\">",$bericht);
$bericht = str_replace("{2]","<img src=\"http://localhost/dvd_collectie/smileys/kijk11.gif\">",$bericht);

return $bericht;
}

?>
Gewijzigd op 23/06/2012 06:34:19 door Niek Kasius
 
Niek Kasius

Niek Kasius

25/06/2012 06:29:54
Quote Anchor link
Wouter J
wat bedoel hiermee:
Quote:
Tevens zie ik die code nergens terug, mis je een ; aan het eind van die lijn, mis je alle foutafhandeling (= belangrijkste), gebruik je hele slechte inline CSS, hoor je PHP boven het doctype te plaatsen en onder het doctype alleen echo's, kun je 2 queries in 1 voegen, gebruik je verkeerde quotes, en zijn tabellen niet voor dit bedoelt.


Ik zie in die code die ik geplaatst heb geen doctype en scc staan.
dus hoe wil je nu weten wat voor en doctype ik gebruik en mijn css is bijna allemaal link rel="stylesheet.
en dat php in een code tag moet weet ik niet. zie die hier ook niet in Reageren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.