unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:02:43
Quote Anchor link
Hey mensen,

Ik krijg op een proef domain van 000webhost deze error
Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/a5510364/public_html/password.php on line 11


En dit staat er in het bestand!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
<!DOCTYPE html>
<?php
/**
 * A Compatibility library with PHP 5.5's simplified password hashing API.
 *
 * @author Anthony Ferrara <[email protected]>
 * @license http://www.opensource.org/licenses/mit-license.html MIT License
 * @copyright 2012 The Authors
 */


namespace {

if (!defined('PASSWORD_DEFAULT')) {

    define('PASSWORD_BCRYPT', 1);
    define('PASSWORD_DEFAULT', PASSWORD_BCRYPT);

    /**
     * Hash the password using the specified algorithm
     *
     * @param string $password The password to hash
     * @param int    $algo     The algorithm to use (Defined by PASSWORD_* constants)
     * @param array  $options  The options for the algorithm to use
     *
     * @return string|false The hashed password, or false on error.
     */

    function password_hash($password, $algo, array $options = array()) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_hash to function", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_string($password)) {
            trigger_error("password_hash(): Password must be a string", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_int($algo)) {
            trigger_error("password_hash() expects parameter 2 to be long, " . gettype($algo) . " given", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        $resultLength = 0;
        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                // Note that this is a C constant, but not exposed to PHP, so we don't define it here.
                $cost = 10;
                if (isset($options['cost'])) {
                    $cost = $options['cost'];
                    if ($cost < 4 || $cost > 31) {
                        trigger_error(sprintf("password_hash(): Invalid bcrypt cost parameter specified: %d", $cost), E_USER_WARNING);
                        return null;
                    }
                }

                // The length of salt to generate
                $raw_salt_len = 16;
                // The length required in the final serialization
                $required_salt_len = 22;
                $hash_format = sprintf("$2y$%02d$", $cost);
                // The expected length of the final crypt() output
                $resultLength = 60;
                break;
            default:

                trigger_error(sprintf("password_hash(): Unknown password hashing algorithm: %s", $algo), E_USER_WARNING);
                return null;
        }

        $salt_requires_encoding = false;
        if (isset($options['salt'])) {
            switch (gettype($options['salt'])) {
                case
'NULL':
                case
'boolean':
                case
'integer':
                case
'double':
                case
'string':
                    $salt = (string) $options['salt'];
                    break;
                case
'object':
                    if (method_exists($options['salt'], '__tostring')) {
                        $salt = (string) $options['salt'];
                        break;
                    }
                case
'array':
                case
'resource':
                default:

                    trigger_error('password_hash(): Non-string salt parameter supplied', E_USER_WARNING);
                    return null;
            }

            if (PasswordCompat\binary\_strlen($salt) < $required_salt_len) {
                trigger_error(sprintf("password_hash(): Provided salt is too short: %d expecting %d", PasswordCompat\binary\_strlen($salt), $required_salt_len), E_USER_WARNING);
                return null;
            }
elseif (0 == preg_match('#^[a-zA-Z0-9./]+$#D', $salt)) {
                $salt_requires_encoding = true;
            }
        }
else {
            $buffer = '';
            $buffer_valid = false;
            if (function_exists('mcrypt_create_iv') && !defined('PHALANGER')) {
                $buffer = mcrypt_create_iv($raw_salt_len, MCRYPT_DEV_URANDOM);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && function_exists('openssl_random_pseudo_bytes')) {
                $buffer = openssl_random_pseudo_bytes($raw_salt_len);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && @is_readable('/dev/urandom')) {
                $f = fopen('/dev/urandom', 'r');
                $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                while ($read < $raw_salt_len) {
                    $buffer .= fread($f, $raw_salt_len - $read);
                    $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                }

                fclose($f);
                if ($read >= $raw_salt_len) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid || PasswordCompat\binary\_strlen($buffer) < $raw_salt_len) {
                $bl = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                for ($i = 0; $i < $raw_salt_len; $i++) {
                    if ($i < $bl) {
                        $buffer[$i] = $buffer[$i] ^ chr(mt_rand(0, 255));
                    }
else {
                        $buffer .= chr(mt_rand(0, 255));
                    }
                }
            }

            $salt = $buffer;
            $salt_requires_encoding = true;
        }

        if ($salt_requires_encoding) {
            // encode string with the Base64 variant used by crypt
            $base64_digits =
                'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/';
            $bcrypt64_digits =
                './ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789';

            $base64_string = base64_encode($salt);
            $salt = strtr(rtrim($base64_string, '='), $base64_digits, $bcrypt64_digits);
        }

        $salt = PasswordCompat\binary\_substr($salt, 0, $required_salt_len);

        $hash = $hash_format . $salt;

        $ret = crypt($password, $hash);

        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != $resultLength) {
            return false;
        }


        return $ret;
    }


    /**
     * Get information about the password hash. Returns an array of the information
     * that was used to generate the password hash.
     *
     * array(
     *    'algo' => 1,
     *    'algoName' => 'bcrypt',
     *    'options' => array(
     *        'cost' => 10,
     *    ),
     * )
     *
     * @param string $hash The password hash to extract info from
     *
     * @return array The array of information about the hash.
     */

    function password_get_info($hash) {
        $return = array(
            'algo' => 0,
            'algoName' => 'unknown',
            'options' => array(),
        );

        if (PasswordCompat\binary\_substr($hash, 0, 4) == '$2y$' && PasswordCompat\binary\_strlen($hash) == 60) {
            $return['algo'] = PASSWORD_BCRYPT;
            $return['algoName'] = 'bcrypt';
            list($cost) = sscanf($hash, "$2y$%d$");
            $return['options']['cost'] = $cost;
        }

        return $return;
    }


    /**
     * Determine if the password hash needs to be rehashed according to the options provided
     *
     * If the answer is true, after validating the password using password_verify, rehash it.
     *
     * @param string $hash    The hash to test
     * @param int    $algo    The algorithm used for new password hashes
     * @param array  $options The options array passed to password_hash
     *
     * @return boolean True if the password needs to be rehashed.
     */

    function password_needs_rehash($hash, $algo, array $options = array()) {
        $info = password_get_info($hash);
        if ($info['algo'] != $algo) {
            return true;
        }

        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                $cost = isset($options['cost']) ? $options['cost'] : 10;
                if ($cost != $info['options']['cost']) {
                    return true;
                }

                break;
        }

        return false;
    }


    /**
     * Verify a password against a hash using a timing attack resistant approach
     *
     * @param string $password The password to verify
     * @param string $hash     The hash to verify against
     *
     * @return boolean If the password matches the hash
     */

    function password_verify($password, $hash) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_verify to function", E_USER_WARNING);
            return false;
        }

        $ret = crypt($password, $hash);
        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != PasswordCompat\binary\_strlen($hash) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) <= 13) {
            return false;
        }


        $status = 0;
        for ($i = 0; $i < PasswordCompat\binary\_strlen($ret); $i++) {
            $status |= (ord($ret[$i]) ^ ord($hash[$i]));
        }


        return $status === 0;
    }
}

}


namespace PasswordCompat\binary {
    /**
     * Count the number of bytes in a string
     *
     * We cannot simply use strlen() for this, because it might be overwritten by the mbstring extension.
     * In this case, strlen() will count the number of *characters* based on the internal encoding. A
     * sequence of bytes might be regarded as a single multibyte character.
     *
     * @param string $binary_string The input string
     *
     * @internal
     * @return int The number of bytes
     */

    function _strlen($binary_string) {
           if (function_exists('mb_strlen')) {
               return mb_strlen($binary_string, '8bit');
           }

           return strlen($binary_string);
    }


    /**
     * Get a substring based on byte limits
     *
     * @see _strlen()
     *
     * @param string $binary_string The input string
     * @param int    $start
     * @param int    $length
     *
     * @internal
     * @return string The substring
     */

    function _substr($binary_string, $start, $length) {
       if (function_exists('mb_substr')) {
           return mb_substr($binary_string, $start, $length, '8bit');
       }

       return substr($binary_string, $start, $length);
   }

}

?>


Toevoeging op 19/03/2014 09:04:00:

Het proef domainVoor als je even wilt kijken niet dat het anders staat!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 16:47:08
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:04:31
Quote Anchor link
'unexpected {'
Of terwijl een accolade die niet wordt verwacht.
Loop al je accolades langs of je ergens een { te veel hebt staan.
Waarschijnlijk ergens vergeten af te sluiten.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:05:27 door Michael -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:06:40
Quote Anchor link
@Michael Sorry ik was dit vergeten te zeggen (Ik weet niet of dat uitmaakt)Maar....

Op mijn localhost doet hij het wel gewoon!
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:07:28
Quote Anchor link
na namespace volgt normaal gesproken een stuk tekst die de namespace aangeeft

bijv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace phphulp
?>


maar { is geen geldige namespace...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:08:18
Quote Anchor link
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:08:28
Quote Anchor link
Ivo Lees 1 comment boven de jouwe!

Toevoeging op 19/03/2014 09:08:47:

- Aar - op 19/03/2014 09:08:18:
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?


Zou denk kunnen!

Toevoeging op 19/03/2014 09:09:11:

PHP version 5.2.* Dit is de versie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:11:35
Quote Anchor link
Jep, die kent geen namespaces. Vraag je hosting eens om te upgraden.
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:12:00
Quote Anchor link
Zoals je in de documenatie had kunnen vinden wordt Namespace ondersteund vanaf 5.3
En Ivo heeft wel gelijk, er moet wel een naam mee worden gegeven aan de namespace.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:12:09
Quote Anchor link
Oke dankje Aar:D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:14:31
Quote Anchor link
Jep. Maar dan zou PHP wel een andere error geven lijkt me, op PHP 5.3.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:18:15 door - Ariën -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:19:15
Quote Anchor link
Hoezo zou dat een andere error geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:25:52
Quote Anchor link
Omdat die de namespace wel begrijpt. Lijkt mij althans logisch, maar ik ga het zo even uittesten.

Edit: http://3v4l.org/ is down, geen sandbox voor nu :(
Gewijzigd op 19/03/2014 09:33:20 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:40:27
Quote Anchor link
daarnaast moet de namespace helemaal bovenaan staan:

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php

example #2
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:05
Quote Anchor link
Omdat { geen geldige namespace is en je dus geen naam op gegeven hebt gaat dit waarschijnlijk wel een error opleveren.

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:41:42
Quote Anchor link
Ivo dat is ook hij staat als eerst!
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:55
Quote Anchor link
Toeval dat Ivo net met de zelfde link komt :)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:43:03
Quote Anchor link
Stefan idd. Maar waarom zou werkt het dan wel gewoon op mijn localhost?
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:44:41
Quote Anchor link
Quote:
A namespace name should obey the same rules as other identifiers in PHP. Therefore, a namespace must start with a letter or underscore, followed by any number of letters, numbers, or underscores.


dat was flink zoeken, maar inderdaad: een { is geen valid namespace-naam

Toevoeging op 19/03/2014 09:46:30:

Quote:
Ivo dat is ook hij staat als eerst!


Ik zie toch "<!DOCTYPE html>" op regel 1 staan?

En op de bovenstaande link wordt een voorbeeld gegeven hoe het met "<html>" een fout zou geven. Dan dus ook met "<!DOCTYPE html>"
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:48:14
Quote Anchor link
Ivo wat jij in die quote hebt gezet snap ik echt even niet. Maar waarom zou hij wel werken op mijn localhost en dan niet op een domain?

Als die wel geupgrade zou zijn!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:54:33
Quote Anchor link
Jouw hosting heeft PHP 5.2, en die ondersteunt geen namespaces, maar jouw server op je localhost blijkbaar wel omdat die PHP 5.3 of > is.

Een namespace moet verder een naam hebben, die <!DOCTYPE html> staat er los van, dat is niks anders dan HTML die voor je PHP-blok staat.
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:55:16
Quote Anchor link
misschien onderdruk je de foutmelding?

In elk geval is de algemene syntax:
vanaf: http://nl1.php.net/manual/en/language.namespaces.rationale.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace my\name; // see "Defining Namespaces" section
?>


Jij geeft geen naam op, maar zet er een { neer.

Waarom het geen fout geeft?
Ook niet in de logs?
Ook niet met error reporting maximaal?

Toevoeging op 19/03/2014 09:58:08:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<!DOCTYPE html><?php

namespace phphulp;

echo 'hello world';
?>

geeft:
Fatal error: Namespace declaration statement has to be the very first statement in the script in /data/www/***/website/docroot/test.php on line 3
Gewijzigd op 19/03/2014 09:59:12 door Ivo P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.