unexpected error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:02:43
Quote Anchor link
Hey mensen,

Ik krijg op een proef domain van 000webhost deze error
Quote:
Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home/a5510364/public_html/password.php on line 11


En dit staat er in het bestand!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
<!DOCTYPE html>
<?php
/**
 * A Compatibility library with PHP 5.5's simplified password hashing API.
 *
 * @author Anthony Ferrara <[email protected]>
 * @license http://www.opensource.org/licenses/mit-license.html MIT License
 * @copyright 2012 The Authors
 */


namespace {

if (!defined('PASSWORD_DEFAULT')) {

    define('PASSWORD_BCRYPT', 1);
    define('PASSWORD_DEFAULT', PASSWORD_BCRYPT);

    /**
     * Hash the password using the specified algorithm
     *
     * @param string $password The password to hash
     * @param int    $algo     The algorithm to use (Defined by PASSWORD_* constants)
     * @param array  $options  The options for the algorithm to use
     *
     * @return string|false The hashed password, or false on error.
     */

    function password_hash($password, $algo, array $options = array()) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_hash to function", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_string($password)) {
            trigger_error("password_hash(): Password must be a string", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        if (!is_int($algo)) {
            trigger_error("password_hash() expects parameter 2 to be long, " . gettype($algo) . " given", E_USER_WARNING);
            return null;
        }

        $resultLength = 0;
        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                // Note that this is a C constant, but not exposed to PHP, so we don't define it here.
                $cost = 10;
                if (isset($options['cost'])) {
                    $cost = $options['cost'];
                    if ($cost < 4 || $cost > 31) {
                        trigger_error(sprintf("password_hash(): Invalid bcrypt cost parameter specified: %d", $cost), E_USER_WARNING);
                        return null;
                    }
                }

                // The length of salt to generate
                $raw_salt_len = 16;
                // The length required in the final serialization
                $required_salt_len = 22;
                $hash_format = sprintf("$2y$%02d$", $cost);
                // The expected length of the final crypt() output
                $resultLength = 60;
                break;
            default:

                trigger_error(sprintf("password_hash(): Unknown password hashing algorithm: %s", $algo), E_USER_WARNING);
                return null;
        }

        $salt_requires_encoding = false;
        if (isset($options['salt'])) {
            switch (gettype($options['salt'])) {
                case
'NULL':
                case
'boolean':
                case
'integer':
                case
'double':
                case
'string':
                    $salt = (string) $options['salt'];
                    break;
                case
'object':
                    if (method_exists($options['salt'], '__tostring')) {
                        $salt = (string) $options['salt'];
                        break;
                    }
                case
'array':
                case
'resource':
                default:

                    trigger_error('password_hash(): Non-string salt parameter supplied', E_USER_WARNING);
                    return null;
            }

            if (PasswordCompat\binary\_strlen($salt) < $required_salt_len) {
                trigger_error(sprintf("password_hash(): Provided salt is too short: %d expecting %d", PasswordCompat\binary\_strlen($salt), $required_salt_len), E_USER_WARNING);
                return null;
            }
elseif (0 == preg_match('#^[a-zA-Z0-9./]+$#D', $salt)) {
                $salt_requires_encoding = true;
            }
        }
else {
            $buffer = '';
            $buffer_valid = false;
            if (function_exists('mcrypt_create_iv') && !defined('PHALANGER')) {
                $buffer = mcrypt_create_iv($raw_salt_len, MCRYPT_DEV_URANDOM);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && function_exists('openssl_random_pseudo_bytes')) {
                $buffer = openssl_random_pseudo_bytes($raw_salt_len);
                if ($buffer) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid && @is_readable('/dev/urandom')) {
                $f = fopen('/dev/urandom', 'r');
                $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                while ($read < $raw_salt_len) {
                    $buffer .= fread($f, $raw_salt_len - $read);
                    $read = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                }

                fclose($f);
                if ($read >= $raw_salt_len) {
                    $buffer_valid = true;
                }
            }

            if (!$buffer_valid || PasswordCompat\binary\_strlen($buffer) < $raw_salt_len) {
                $bl = PasswordCompat\binary\_strlen($buffer);
                for ($i = 0; $i < $raw_salt_len; $i++) {
                    if ($i < $bl) {
                        $buffer[$i] = $buffer[$i] ^ chr(mt_rand(0, 255));
                    }
else {
                        $buffer .= chr(mt_rand(0, 255));
                    }
                }
            }

            $salt = $buffer;
            $salt_requires_encoding = true;
        }

        if ($salt_requires_encoding) {
            // encode string with the Base64 variant used by crypt
            $base64_digits =
                'ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789+/';
            $bcrypt64_digits =
                './ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz0123456789';

            $base64_string = base64_encode($salt);
            $salt = strtr(rtrim($base64_string, '='), $base64_digits, $bcrypt64_digits);
        }

        $salt = PasswordCompat\binary\_substr($salt, 0, $required_salt_len);

        $hash = $hash_format . $salt;

        $ret = crypt($password, $hash);

        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != $resultLength) {
            return false;
        }


        return $ret;
    }


    /**
     * Get information about the password hash. Returns an array of the information
     * that was used to generate the password hash.
     *
     * array(
     *    'algo' => 1,
     *    'algoName' => 'bcrypt',
     *    'options' => array(
     *        'cost' => 10,
     *    ),
     * )
     *
     * @param string $hash The password hash to extract info from
     *
     * @return array The array of information about the hash.
     */

    function password_get_info($hash) {
        $return = array(
            'algo' => 0,
            'algoName' => 'unknown',
            'options' => array(),
        );

        if (PasswordCompat\binary\_substr($hash, 0, 4) == '$2y$' && PasswordCompat\binary\_strlen($hash) == 60) {
            $return['algo'] = PASSWORD_BCRYPT;
            $return['algoName'] = 'bcrypt';
            list($cost) = sscanf($hash, "$2y$%d$");
            $return['options']['cost'] = $cost;
        }

        return $return;
    }


    /**
     * Determine if the password hash needs to be rehashed according to the options provided
     *
     * If the answer is true, after validating the password using password_verify, rehash it.
     *
     * @param string $hash    The hash to test
     * @param int    $algo    The algorithm used for new password hashes
     * @param array  $options The options array passed to password_hash
     *
     * @return boolean True if the password needs to be rehashed.
     */

    function password_needs_rehash($hash, $algo, array $options = array()) {
        $info = password_get_info($hash);
        if ($info['algo'] != $algo) {
            return true;
        }

        switch ($algo) {
            case
PASSWORD_BCRYPT:
                $cost = isset($options['cost']) ? $options['cost'] : 10;
                if ($cost != $info['options']['cost']) {
                    return true;
                }

                break;
        }

        return false;
    }


    /**
     * Verify a password against a hash using a timing attack resistant approach
     *
     * @param string $password The password to verify
     * @param string $hash     The hash to verify against
     *
     * @return boolean If the password matches the hash
     */

    function password_verify($password, $hash) {
        if (!function_exists('crypt')) {
            trigger_error("Crypt must be loaded for password_verify to function", E_USER_WARNING);
            return false;
        }

        $ret = crypt($password, $hash);
        if (!is_string($ret) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) != PasswordCompat\binary\_strlen($hash) || PasswordCompat\binary\_strlen($ret) <= 13) {
            return false;
        }


        $status = 0;
        for ($i = 0; $i < PasswordCompat\binary\_strlen($ret); $i++) {
            $status |= (ord($ret[$i]) ^ ord($hash[$i]));
        }


        return $status === 0;
    }
}

}


namespace PasswordCompat\binary {
    /**
     * Count the number of bytes in a string
     *
     * We cannot simply use strlen() for this, because it might be overwritten by the mbstring extension.
     * In this case, strlen() will count the number of *characters* based on the internal encoding. A
     * sequence of bytes might be regarded as a single multibyte character.
     *
     * @param string $binary_string The input string
     *
     * @internal
     * @return int The number of bytes
     */

    function _strlen($binary_string) {
           if (function_exists('mb_strlen')) {
               return mb_strlen($binary_string, '8bit');
           }

           return strlen($binary_string);
    }


    /**
     * Get a substring based on byte limits
     *
     * @see _strlen()
     *
     * @param string $binary_string The input string
     * @param int    $start
     * @param int    $length
     *
     * @internal
     * @return string The substring
     */

    function _substr($binary_string, $start, $length) {
       if (function_exists('mb_substr')) {
           return mb_substr($binary_string, $start, $length, '8bit');
       }

       return substr($binary_string, $start, $length);
   }

}

?>


Toevoeging op 19/03/2014 09:04:00:

Het proef domainVoor als je even wilt kijken niet dat het anders staat!
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 20:06:52
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:04:31
Quote Anchor link
'unexpected {'
Of terwijl een accolade die niet wordt verwacht.
Loop al je accolades langs of je ergens een { te veel hebt staan.
Waarschijnlijk ergens vergeten af te sluiten.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:05:27 door Michael -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:06:40
Quote Anchor link
@Michael Sorry ik was dit vergeten te zeggen (Ik weet niet of dat uitmaakt)Maar....

Op mijn localhost doet hij het wel gewoon!
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:07:28
Quote Anchor link
na namespace volgt normaal gesproken een stuk tekst die de namespace aangeeft

bijv

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace phphulp
?>


maar { is geen geldige namespace...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:08:18
Quote Anchor link
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:08:28
Quote Anchor link
Ivo Lees 1 comment boven de jouwe!

Toevoeging op 19/03/2014 09:08:47:

- Aar - op 19/03/2014 09:08:18:
Zou het kunnen namespaces niet in deze PHP-versie ondersteund worden?


Zou denk kunnen!

Toevoeging op 19/03/2014 09:09:11:

PHP version 5.2.* Dit is de versie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:11:35
Quote Anchor link
Jep, die kent geen namespaces. Vraag je hosting eens om te upgraden.
 
Michael -

Michael -

19/03/2014 09:12:00
Quote Anchor link
Zoals je in de documenatie had kunnen vinden wordt Namespace ondersteund vanaf 5.3
En Ivo heeft wel gelijk, er moet wel een naam mee worden gegeven aan de namespace.
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:12:09
Quote Anchor link
Oke dankje Aar:D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:14:31
Quote Anchor link
Jep. Maar dan zou PHP wel een andere error geven lijkt me, op PHP 5.3.
Gewijzigd op 19/03/2014 09:18:15 door - Ariën -
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:19:15
Quote Anchor link
Hoezo zou dat een andere error geven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:25:52
Quote Anchor link
Omdat die de namespace wel begrijpt. Lijkt mij althans logisch, maar ik ga het zo even uittesten.

Edit: http://3v4l.org/ is down, geen sandbox voor nu :(
Gewijzigd op 19/03/2014 09:33:20 door - Ariën -
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:40:27
Quote Anchor link
daarnaast moet de namespace helemaal bovenaan staan:

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php

example #2
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:05
Quote Anchor link
Omdat { geen geldige namespace is en je dus geen naam op gegeven hebt gaat dit waarschijnlijk wel een error opleveren.

http://www.php.net/manual/en/language.namespaces.definition.php
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:41:42
Quote Anchor link
Ivo dat is ook hij staat als eerst!
 
Stefan WM

Stefan WM

19/03/2014 09:41:55
Quote Anchor link
Toeval dat Ivo net met de zelfde link komt :)
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:43:03
Quote Anchor link
Stefan idd. Maar waarom zou werkt het dan wel gewoon op mijn localhost?
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:44:41
Quote Anchor link
Quote:
A namespace name should obey the same rules as other identifiers in PHP. Therefore, a namespace must start with a letter or underscore, followed by any number of letters, numbers, or underscores.


dat was flink zoeken, maar inderdaad: een { is geen valid namespace-naam

Toevoeging op 19/03/2014 09:46:30:

Quote:
Ivo dat is ook hij staat als eerst!


Ik zie toch "<!DOCTYPE html>" op regel 1 staan?

En op de bovenstaande link wordt een voorbeeld gegeven hoe het met "<html>" een fout zou geven. Dan dus ook met "<!DOCTYPE html>"
 
Mathieu Posthumus

Mathieu Posthumus

19/03/2014 09:48:14
Quote Anchor link
Ivo wat jij in die quote hebt gezet snap ik echt even niet. Maar waarom zou hij wel werken op mijn localhost en dan niet op een domain?

Als die wel geupgrade zou zijn!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/03/2014 09:54:33
Quote Anchor link
Jouw hosting heeft PHP 5.2, en die ondersteunt geen namespaces, maar jouw server op je localhost blijkbaar wel omdat die PHP 5.3 of > is.

Een namespace moet verder een naam hebben, die <!DOCTYPE html> staat er los van, dat is niks anders dan HTML die voor je PHP-blok staat.
 
Ivo P

Ivo P

19/03/2014 09:55:16
Quote Anchor link
misschien onderdruk je de foutmelding?

In elk geval is de algemene syntax:
vanaf: http://nl1.php.net/manual/en/language.namespaces.rationale.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
namespace my\name; // see "Defining Namespaces" section
?>


Jij geeft geen naam op, maar zet er een { neer.

Waarom het geen fout geeft?
Ook niet in de logs?
Ook niet met error reporting maximaal?

Toevoeging op 19/03/2014 09:58:08:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<!DOCTYPE html><?php

namespace phphulp;

echo 'hello world';
?>

geeft:
Fatal error: Namespace declaration statement has to be the very first statement in the script in /data/www/***/website/docroot/test.php on line 3
Gewijzigd op 19/03/2014 09:59:12 door Ivo P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.