update bevestiging via email.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 11:35:21
Quote Anchor link
Beste,
Ik sla gegevens op in de databank. Via een email wil ik een bevestiging (update) doen om het zoekertje te activeren.
Het lukt me echter niet om deze update uit te voeren.

Link mail: <a href="http://www.******.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">


Code bevestiging
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?

include('system/config.connection.php');

$adv_id = $_GET['adv_id'];
          
          
                          /* sql voor updaten*/
                if(isset ($_GET['adv_id']))
                {

                $sql =    
                    "
                    UPDATE
                    advertenties  SET geactiveerd = '1'
                    WHERE
                    adv_id = '"
. mysql_real_escape_string($_GET['adv_id']) ."'
                    "
;
                    mysql_query($sql) or die (mysql_errno());
          
          echo'<br></br>
    <center>
Beste  '
.$_POST["naam"].', <br><br>
Uw zoekertje is correct bevestigt en staat nu online op onze site.<br><br>
Met Vriendelijke Groet<br>
</center>'
;

          
    }
else{
          echo '<center><font color="#FF0000"><br></br> Uw advertentie is reeds bevestigd en deze activeerlink is niet meer geldig!</font></center>';
    }

    
?>


Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:28:41
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 11:42:07
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 04/03/2013 11:35:21:
Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=


Dan moet je dus daar gaan zoeken naar de fout.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 11:44:15
Quote Anchor link
Staat die variabele wel in de tekst van de e-mail? Ik denk dat het daar fout zal gaan, aangezien bij het aanroepen de GET-var leeg is.

Overigens is het niet slim om het op deze manier te doen. Veel mensen zullen al heel snel doorhebben dat ze door het wijzigen van adv_id advertenties van anderen kunnen activeren. Geef op zijn minst nog een persoonlijke waarde mee in de link (e-mailadres) waarbij je bij het bevestigscript eerst controleert of het e-mailadres en de adv_id bij elkaar horen.

Ik gebruik overigens altijd een md5-string die als activatiecode in de link mee wordt gegeven (in combinatie met het e-mailadres). Deze md5-string staat dan ook in de database (in deze situatie bij de advertentie). Op die manier controleer ik dat de advertentie ook echt bij het e-mailadres hoort.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 11:50:07
Quote Anchor link
Hoi Elwin,
Ik heb in de database ook nog een string staan om controle uit te voeren op de echtheid van de bevestiging.
Ik wilde echter eerst testen of ik het zo voor elkaar kreeg en de update kon uitvoeren. Ik ga nu eerst controleren of de variabele wel in de mail staat.
thx.

Toevoeging op 04/03/2013 14:31:47:

- SanThe - op 04/03/2013 11:42:07:
Dendeze ikke op 04/03/2013 11:35:21:
Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=


Dan moet je dus daar gaan zoeken naar de fout.

Het zit dus inderdaad in de link die ik verstuur. Hij geeft de waarde van row->adv_id niet mee. Dus hoe los ik deze op ?
Link mail:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.******.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 14:35:19
Quote Anchor link
Waar komt $row->adv_id vandaan?
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 14:42:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2013 14:35:19:
Waar komt $row->adv_id vandaan?

Uit de gegevens die ik in de databank zet bij het plaatsen van een zoekertje.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 14:44:20
Quote Anchor link
Maar daar gaat blijkbaar iets niet goed.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 14:45:17
Quote Anchor link
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 14:48:05
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2013 14:44:20:
Maar daar gaat blijkbaar iets niet goed.

Inderdaad ! Vroeger gebruikte ik dit, maar de functie insert_id() is vervallen.
<a href="http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig='. $bevestig .'&id='. mysql_insert_id() .'">

Toevoeging op 04/03/2013 15:36:27:

Elwin - Fratsloos op 04/03/2013 14:45:17:
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.

Inderdaad Elwin, maar deze functie bestaat niet meer in php 5.3
 
Eddy E

Eddy E

04/03/2013 17:08:19
Quote Anchor link
Daarna het ID ophalen met daarin een vergelijking met de gegevens die je net opsloeg?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$save
= "INSERT INTO tabel (naam, adres, telefoonnummer) VALUES ('Kees', 'Hoofdstraat 1', '0123456789');";
$get_id = "SELECT id FROM tabel WHERE naam = 'Kees' AND adres = 'Hoofdstraat 1' AND telefoonnummer = '0123456789' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 1 ";
?>


Uiteraard is dit alleen de query, die je moet uitvoeren, controleren etc.
De ORDER BY id moet eigenlijk niet nodig zijn, aangezien je bij dit onderwerp geen identieke informatie in je tabel wil. Maar als je dat wel wilt, moet je de laatste selecteren (dat doe je met die order in combinatie met de LIMIT).
Als het wel uniek is, dan is de WHERE genoeg.
Is dit sneller dan mysql_inserted_id()? Nee. Werkt het goed én betrouwbaar: ja!
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

05/03/2013 10:54:56
Quote Anchor link
Hoi Eddy,
Deze manier lijkt logisch, maar toch werkt ze niet. Krijg nog steeds geen adv_id in de email bij bevestiging. Heb het op deze manier geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_get_adv_id
= "SELECT * FROM advertenties WHERE naam = 'naam' AND bevestig = 'bevestig' AND email = 'email' LIMIT 1 ";
?>

En dit is de link in de mail:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>

Hij voert het script wel uit, maar neemt geen id mee, dus doet ook geen update.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2013 10:59:18
Quote Anchor link
Geef eens iets meer code van hoe je het id ophaalt en in de link zet.
 
Eddy E

Eddy E

05/03/2013 11:15:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_get_adv_id
= "SELECT * FROM advertenties WHERE naam = 'naam' AND bevestig = 'bevestig' AND email = 'email' LIMIT 1 ";
?>


Nee, want er is niemand die naam heet met emailadres email.
Jij zoekt iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$_get_adv_id
= "
    SELECT adv_id
    FROM advertenties
    WHERE naam = '"
.$naam."'
    AND bevestig = '"
.$bevestig."'
    AND email = '"
.$email."'
    LIMIT 1 "
;
?>


Maar goed, wellicht gebruik je andere variabelen en kolommen.
Dus: welke INSERT-query gebruik je?
?>

Toevoeging op 05/03/2013 11:17:04:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>


Verander dat eens naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id . '">klik</a>';
?>

Let dus op de quotes. Ik heb er even een echo bij gezet zodat je kan zien wat ik doe.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

05/03/2013 11:19:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/03/2013 10:59:18:
Geef eens iets meer code van hoe je het id ophaalt en in de link zet.

Het komt eigenlijk allemaal uit een formulier. Dit formulier slaat de gegevens op in de databank en toont op het einde de boodschap:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo '
Beste '
. $_POST["naam"] . ' ,<br>
Uw zoekertje staat nog niet online. <br>
Er is een E-mail verstuurd naar: '
. $_POST["email"] . ' ,<br>
om uw advertentie met te activeren.'
;
?>

Hierna verzend ik de email.
Dit werkt allemaal, enkel krijg ik het adv_id niet mee in de link.


Toevoeging op 05/03/2013 11:32:26:

@Eddy,
Dit is de insert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
/*opslaan gevens voor databank*/
$SQL = "INSERT INTO
    advertenties
                (
        `adv_id` ,
        `naam` ,
        `foto` ,
        `foto1` ,
        `foto2` ,
        `foto3` ,
        `email` ,
        `nb` ,
        `titel` ,
        `tekst` ,
        `telefoon` ,
        `gepl_op` ,
                `gepl_tot` ,
        `cat_id` ,
        `bevestig` ,
        `ip` ,
        `provider`
        )
        VALUES (
        NULL , '"
. mysql_real_escape_string ($_POST["naam"]) ."', '". $foto ."', '". $foto1 ."', '". $foto2 ."', '". $foto3 ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["email"]) ."', '". $nb ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["titel"]) ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["tekst"]) ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["telefoon"]) ."', '". $timestamp ."' , '". $timestamp2 ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["categorie"]) ."', '". $bevestig ."', '" .mysql_real_escape_string ($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."', '" .gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'
            )"
;
            if(!$result = mysql_query($SQL))
            {

            trigger_error(mysql_error());
            }

            else
            { //hier de boodschap//
                          //selecteren gegevens voor mail//
                          //mail verzenden//

?>
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

05/03/2013 14:37:47
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 04/03/2013 14:48:05:
Elwin - Fratsloos op 04/03/2013 14:45:17:
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.

Inderdaad Elwin, maar deze functie bestaat niet meer in php 5.3

Deze functie bestaat nog wel, alleen is hij deprecated, maar dat zijn alle mysql_* functies. Als je dat zo erg vindt moet je ook niet mysql_query gebruiken.
Oke, het werkt bij veel mensen dus blijkbaar niet (zie http://www.mail-archive.com/php-bugs@lists.php.net/msg140923.html). In dat geval kan je wel nog een query uitvoeren met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$res
= mysql_query("SELECT LAST_INSERT_ID() as LID");
$r = mysql_fetch_assoc($res);
echo "LAST-ID (Query): " . $r['LID'];
?>
Gewijzigd op 05/03/2013 14:38:25 door Koen Vlaswinkel
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

07/03/2013 17:31:22
Quote Anchor link
Hoi,

Nu heb ik de connectie op mysqli over gezet voor de functie mysqli_insert_id en krijg de volgende foutmelding:
Warning: mysqli_insert_id() expects exactly 1 parameter, 0 given in /customers/e/9/4/*****.be/httpd.www/pages/free.php on line 305

De variable bevestig komt uit een unieke string en word wel mee gegeven.
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&con=euzNaN5&id=
Maar nog steeds krijg ik het ID dus niet mee!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
<p>Om uw zoekertje te activeren
 <a href="http://www.donsiegirl.be/index.php?pagina=bevestig&con='. $bevestig .'&id='. mysqli_insert_id() .'"><b> KLIK HIER. </b></a></p>

?>

Nog iemand enig idee ?
 
- SanThe -

- SanThe -

07/03/2013 18:05:04
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 07/03/2013 17:31:22:
Warning: mysqli_insert_id() expects exactly 1 parameter, 0 given

Nog iemand enig idee ?


Lezen misschien?
 
Marvin H

Marvin H

08/03/2013 09:29:02
Quote Anchor link
OffTopic: Ik snap in ieder geval waar er steeds op de plek van het domein ***** worden neergezet :)... Iets met escort en dating site? haha... in de laatste post heb je de domeinnaam laten staan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.