Veiling advertentie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Minc

Minc

29/10/2009 14:37:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het maken van een nieuwe site (dreamveaver cs3). Ik heb al lang een domeinnaam (mincomedia.com) en hosting. Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen. De betaling wil ik regelen via targetpay. Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen. Zou iemand me willen helpen met een script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 17:29:57
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/10/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Helpen willen we altijd. Als het het maken van het script betreft, dan zou ik graag willen weten wat er tegenover staat? :)
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:42:00
Quote Anchor link
niks, als het om geld gaat.

Wel een paar weken adverteren op mijn site
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:45:00
Quote Anchor link
en de eeuwige roem

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Leen M

Leen M

29/10/2009 14:47:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:42:
niks, als het om geld gaat.

Wel een paar weken adverteren op mijn site

En hoeveel mensen gaan die advertentie wekelijks zien? Welke groep mensen komt er op jouw site? Dat zijn twee dingen die je er toch wel bij moet vermelden als je zo'n aanbod doet. En ik acht de kans klein dat iemand hiervoor een compleet script gaat maken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:52:00
Quote Anchor link
ik ben hobbyfotograaf (sony alpha 350), en zet de foto's op mijn site. Die kunnen mensen voor een kleine bijdrage downloaden. Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:52:
Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.

En waarom denk je dat?
En zijn genoeg sites met foto's die nauwelijks bezocht worden.

Maak jij foto's van een bijzonder onderwerp dat vrijwel niemand fotografeert?
 
Minc

Minc

29/10/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 15:42:
Minc schreef op 29.10.2009 14:52:
Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.

En waarom denk je dat?
En zijn genoeg sites met foto's die nauwelijks bezocht worden.

Maak jij foto's van een bijzonder onderwerp dat vrijwel niemand fotografeert?


van hunzelf. Bijv. van activiteiten op school. normaal betalen ze 70 cent (en ze kopen gemiddeld 10 foto's) per foto, terwijl ze voor 1 of 2 euro alle foto's kunnen downloaden. En de school heeft héél veel leerlingen (trevianum). Ik zit daar ook bij de kroew.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 16:02:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:37:
Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen.

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder
- Hoeveel er geboden is
- (voor) Wanneer er geboden is

Quote:
De betaling wil ik regelen via targetpay.

Zie daarvoor de API specificatie op www.targetpay.com.

Quote:
Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen.

Ok, 'gegevens van de bieder' is nu gespecificeerd als e-mailadres.
Via, bijvoorbeeld, de PHP mail() functie kun je zowel de bieder zijn/haar verificatiecode sturen als jezelf een mailtje sturen met de gewenste gegevens.

Quote:
Zou iemand me willen helpen met een script?

Bij dezen :)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 16:02:
Minc schreef op 29.10.2009 14:37:
Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen.

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder
- Hoeveel er geboden is
- (voor) Wanneer er geboden is

Quote:
De betaling wil ik regelen via targetpay.

Zie daarvoor de API specificatie op www.targetpay.com.

Quote:
Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen.

Ok, 'gegevens van de bieder' is nu gespecificeerd als e-mailadres.
Via, bijvoorbeeld, de PHP mail() functie kun je zowel de bieder zijn/haar verificatiecode sturen als jezelf een mailtje sturen met de gewenste gegevens.

Quote:
Zou iemand me willen helpen met een script?

Bij dezen :)


hartelijk dank!!!

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder (nee, alleen e-mail)
- Hoeveel er geboden is (ja, lijkt mij handig)
- (voor) Wanneer er geboden is (nee, gewoon iedere keer volgende week)

PS. je mag een paar weken adverteren trouwens :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Giel

Giel

29/10/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Als je dit zelf op papier had gezet, had je dit toch ook wel kunnen achterhalen? :)
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Bij een reactie op m'n hele post hoef je hem echt niet helemaal te quoten.
Dat maakt het topic zo lang :P


Ok, nu je weet wat je wilt bewaren kun je gaan beginnen!

Je hebt nu een databasetabelletje nodig met 'n veld voor 'n e-mailadres, het bod, de tijd dat er geboden is (zo weet je of er nog op tijd geboden is), een verificatiecode en op welke veilig er geboden is.

Daarnaast heb je een tweede tabel nodig om de veiligen in op te slaan.
Die veilig heeft minimaal een uniek ID en een einddatum. Je kunt daarbij nog een begindatum, een beschrijvende tekst en dat soort meuk toevoegen, maar dat moet je zelf maar even bekijken.

Dan heb je nog een aantal formuliertjes nodig zodat er gegevens naar je site gezonden kunnen worden. Voor de veiling is dat een e-mailadres en een bod.


Ik denk dat je hiermee voldoende info hebt om lekker te gaan knutselen :)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/10/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Klaarblijkelijk hebben wij het hier over een profiteur om het maar een naam te geven. Kom op... een paar weken adverteren terwijl jij er geld aan verdient? Dat gaat toch nergens over...

Een normaal mens had bedacht dat wanneer iemand mee helpt met een site, en met die site wordt geld verdient, dat die helper dan ook graag daar zijn aandeel van krijgt. Een paar weken adverteren is niets, zeker niet met een site als die van jou. Je hebt relatief amper bezoekers...
 
Koen

koen

29/10/2009 16:28:00
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 16:20:
Offtopic:
Bij een reactie op m'n hele post hoef je hem echt niet helemaal te quoten.
Dat maakt het topic zo lang :P


Ok, nu je weet wat je wilt bewaren kun je gaan beginnen!

Je hebt nu een databasetabelletje nodig met 'n veld voor 'n e-mailadres, het bod, de tijd dat er geboden is (zo weet je of er nog op tijd geboden is), een verificatiecode en op welke veilig er geboden is.

Daarnaast heb je een tweede tabel nodig om de veiligen in op te slaan.
Die veilig heeft minimaal een uniek ID en een einddatum. Je kunt daarbij nog een begindatum, een beschrijvende tekst en dat soort meuk toevoegen, maar dat moet je zelf maar even bekijken.

Dan heb je nog een aantal formuliertjes nodig zodat er gegevens naar je site gezonden kunnen worden. Voor de veiling is dat een e-mailadres en een bod.


Ik denk dat je hiermee voldoende info hebt om lekker te gaan knutselen :)


maar zou het bijv. mogelijk zijn dat alles automatisch gaat, en mensen automatisch hun afbeelding's url kunnen ingeven?
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.10.2009 16:24:
Klaarblijkelijk hebben wij het hier over een profiteur om het maar een naam te geven. Kom op... een paar weken adverteren terwijl jij er geld aan verdient? Dat gaat toch nergens over...

Een normaal mens had bedacht dat wanneer iemand mee helpt met een site, en met die site wordt geld verdient, dat die helper dan ook graag daar zijn aandeel van krijgt. Een paar weken adverteren is niets, zeker niet met een site als die van jou. Je hebt relatief amper bezoekers...


EEY, DAT IS EEN GOED IDEE!

degene die me een werkend script kan en wil bieden krijgt 50% van de winst van de advertenties voor 1 jaar.

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 

29/10/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Niet bumpen Minc... (De regels écht doorgelezen?)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 29.10.2009 16:37:
Niet bumpen Minc... (De regels écht doorgelezen?)


ik kick toch niet :-)

ps. ja, allemaal
 
Koen

koen

29/10/2009 16:40:00
Quote Anchor link
bumpen is binnen 24 uur op je eigen bericht reageren, wat jij dus 6 a 7 minuten geleden deed.
dit is niet toegestaan hier (A)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:42:00
Quote Anchor link
koen schreef op 29.10.2009 16:40:
bumpen is binnen 24 uur op je eigen bericht reageren, wat jij dus 6 a 7 minuten geleden deed.
dit is niet toegestaan hier (A)


okeey
 
Giel

Giel

29/10/2009 16:45:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 16:34:

EEY, DAT IS EEN GOED IDEE!

degene die me een werkend script kan en wil bieden krijgt 50% van de winst van de advertenties voor 1 jaar.


Dat doet waarschijnlijk ook niemand, jij doet er niets aan, en je krijgt toch de helft.. :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.