Veiling advertentie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Minc

Minc

29/10/2009 14:37:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het maken van een nieuwe site (dreamveaver cs3). Ik heb al lang een domeinnaam (mincomedia.com) en hosting. Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen. De betaling wil ik regelen via targetpay. Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen. Zou iemand me willen helpen met een script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:29:14
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/10/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Helpen willen we altijd. Als het het maken van het script betreft, dan zou ik graag willen weten wat er tegenover staat? :)
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:42:00
Quote Anchor link
niks, als het om geld gaat.

Wel een paar weken adverteren op mijn site
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:45:00
Quote Anchor link
en de eeuwige roem

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Leen M

Leen M

29/10/2009 14:47:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:42:
niks, als het om geld gaat.

Wel een paar weken adverteren op mijn site

En hoeveel mensen gaan die advertentie wekelijks zien? Welke groep mensen komt er op jouw site? Dat zijn twee dingen die je er toch wel bij moet vermelden als je zo'n aanbod doet. En ik acht de kans klein dat iemand hiervoor een compleet script gaat maken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:52:00
Quote Anchor link
ik ben hobbyfotograaf (sony alpha 350), en zet de foto's op mijn site. Die kunnen mensen voor een kleine bijdrage downloaden. Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:52:
Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.

En waarom denk je dat?
En zijn genoeg sites met foto's die nauwelijks bezocht worden.

Maak jij foto's van een bijzonder onderwerp dat vrijwel niemand fotografeert?
 
Minc

Minc

29/10/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 15:42:
Minc schreef op 29.10.2009 14:52:
Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.

En waarom denk je dat?
En zijn genoeg sites met foto's die nauwelijks bezocht worden.

Maak jij foto's van een bijzonder onderwerp dat vrijwel niemand fotografeert?


van hunzelf. Bijv. van activiteiten op school. normaal betalen ze 70 cent (en ze kopen gemiddeld 10 foto's) per foto, terwijl ze voor 1 of 2 euro alle foto's kunnen downloaden. En de school heeft héél veel leerlingen (trevianum). Ik zit daar ook bij de kroew.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 16:02:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:37:
Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen.

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder
- Hoeveel er geboden is
- (voor) Wanneer er geboden is

Quote:
De betaling wil ik regelen via targetpay.

Zie daarvoor de API specificatie op www.targetpay.com.

Quote:
Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen.

Ok, 'gegevens van de bieder' is nu gespecificeerd als e-mailadres.
Via, bijvoorbeeld, de PHP mail() functie kun je zowel de bieder zijn/haar verificatiecode sturen als jezelf een mailtje sturen met de gewenste gegevens.

Quote:
Zou iemand me willen helpen met een script?

Bij dezen :)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 16:02:
Minc schreef op 29.10.2009 14:37:
Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen.

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder
- Hoeveel er geboden is
- (voor) Wanneer er geboden is

Quote:
De betaling wil ik regelen via targetpay.

Zie daarvoor de API specificatie op www.targetpay.com.

Quote:
Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen.

Ok, 'gegevens van de bieder' is nu gespecificeerd als e-mailadres.
Via, bijvoorbeeld, de PHP mail() functie kun je zowel de bieder zijn/haar verificatiecode sturen als jezelf een mailtje sturen met de gewenste gegevens.

Quote:
Zou iemand me willen helpen met een script?

Bij dezen :)


hartelijk dank!!!

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder (nee, alleen e-mail)
- Hoeveel er geboden is (ja, lijkt mij handig)
- (voor) Wanneer er geboden is (nee, gewoon iedere keer volgende week)

PS. je mag een paar weken adverteren trouwens :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Giel

Giel

29/10/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Als je dit zelf op papier had gezet, had je dit toch ook wel kunnen achterhalen? :)
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Bij een reactie op m'n hele post hoef je hem echt niet helemaal te quoten.
Dat maakt het topic zo lang :P


Ok, nu je weet wat je wilt bewaren kun je gaan beginnen!

Je hebt nu een databasetabelletje nodig met 'n veld voor 'n e-mailadres, het bod, de tijd dat er geboden is (zo weet je of er nog op tijd geboden is), een verificatiecode en op welke veilig er geboden is.

Daarnaast heb je een tweede tabel nodig om de veiligen in op te slaan.
Die veilig heeft minimaal een uniek ID en een einddatum. Je kunt daarbij nog een begindatum, een beschrijvende tekst en dat soort meuk toevoegen, maar dat moet je zelf maar even bekijken.

Dan heb je nog een aantal formuliertjes nodig zodat er gegevens naar je site gezonden kunnen worden. Voor de veiling is dat een e-mailadres en een bod.


Ik denk dat je hiermee voldoende info hebt om lekker te gaan knutselen :)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/10/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Klaarblijkelijk hebben wij het hier over een profiteur om het maar een naam te geven. Kom op... een paar weken adverteren terwijl jij er geld aan verdient? Dat gaat toch nergens over...

Een normaal mens had bedacht dat wanneer iemand mee helpt met een site, en met die site wordt geld verdient, dat die helper dan ook graag daar zijn aandeel van krijgt. Een paar weken adverteren is niets, zeker niet met een site als die van jou. Je hebt relatief amper bezoekers...
 
Koen

koen

29/10/2009 16:28:00
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 16:20:
Offtopic:
Bij een reactie op m'n hele post hoef je hem echt niet helemaal te quoten.
Dat maakt het topic zo lang :P


Ok, nu je weet wat je wilt bewaren kun je gaan beginnen!

Je hebt nu een databasetabelletje nodig met 'n veld voor 'n e-mailadres, het bod, de tijd dat er geboden is (zo weet je of er nog op tijd geboden is), een verificatiecode en op welke veilig er geboden is.

Daarnaast heb je een tweede tabel nodig om de veiligen in op te slaan.
Die veilig heeft minimaal een uniek ID en een einddatum. Je kunt daarbij nog een begindatum, een beschrijvende tekst en dat soort meuk toevoegen, maar dat moet je zelf maar even bekijken.

Dan heb je nog een aantal formuliertjes nodig zodat er gegevens naar je site gezonden kunnen worden. Voor de veiling is dat een e-mailadres en een bod.


Ik denk dat je hiermee voldoende info hebt om lekker te gaan knutselen :)


maar zou het bijv. mogelijk zijn dat alles automatisch gaat, en mensen automatisch hun afbeelding's url kunnen ingeven?
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.10.2009 16:24:
Klaarblijkelijk hebben wij het hier over een profiteur om het maar een naam te geven. Kom op... een paar weken adverteren terwijl jij er geld aan verdient? Dat gaat toch nergens over...

Een normaal mens had bedacht dat wanneer iemand mee helpt met een site, en met die site wordt geld verdient, dat die helper dan ook graag daar zijn aandeel van krijgt. Een paar weken adverteren is niets, zeker niet met een site als die van jou. Je hebt relatief amper bezoekers...


EEY, DAT IS EEN GOED IDEE!

degene die me een werkend script kan en wil bieden krijgt 50% van de winst van de advertenties voor 1 jaar.

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 

29/10/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Niet bumpen Minc... (De regels écht doorgelezen?)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 29.10.2009 16:37:
Niet bumpen Minc... (De regels écht doorgelezen?)


ik kick toch niet :-)

ps. ja, allemaal
 
Koen

koen

29/10/2009 16:40:00
Quote Anchor link
bumpen is binnen 24 uur op je eigen bericht reageren, wat jij dus 6 a 7 minuten geleden deed.
dit is niet toegestaan hier (A)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:42:00
Quote Anchor link
koen schreef op 29.10.2009 16:40:
bumpen is binnen 24 uur op je eigen bericht reageren, wat jij dus 6 a 7 minuten geleden deed.
dit is niet toegestaan hier (A)


okeey
 
Giel

Giel

29/10/2009 16:45:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 16:34:

EEY, DAT IS EEN GOED IDEE!

degene die me een werkend script kan en wil bieden krijgt 50% van de winst van de advertenties voor 1 jaar.


Dat doet waarschijnlijk ook niemand, jij doet er niets aan, en je krijgt toch de helft.. :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.