Vergelijk Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 18:59:50
Quote Anchor link
Beste Leden van PHPHulp,

Graag wil ik beroep doen op jullie kritische blik.
Vorige week heb ik een nieuwe website gelanceerd sim only aanbiedingen.

Nou heb ik al heel wat uren werk in het maken van de website zitten maar ik ben bang dat ik bedrijfsblindheid heb opgelopen :).
Dus mijn vraag is zijn er dingen die jullie zouden aanpassen?

Ik zie de feedback erg graag tegemoet!

Gr

Roy
Gewijzigd op 03/05/2011 19:03:36 door RvW Of toch niet
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 07:33:38
 
Jaron T

Jaron T

03/05/2011 19:36:58
Quote Anchor link
m.u.v. de typefouten best netjes.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/05/2011 19:37:50
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 19:44:11
Quote Anchor link
@Jaron T
Tnx

@Jordi Kroon
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2011 20:01:21
Quote Anchor link
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.
 
Aad B

Aad B

03/05/2011 20:13:09
Quote Anchor link
Zoek snel een goede reviewer/editor voor je teksten.
"....een hoop mensen die..." staat wel heel erg dom en kost je klandizie. Komt erg knullig over. Verder een mooie site en tevens een goed initiatief!!
Gewijzigd op 03/05/2011 20:14:05 door Aad B
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 21:34:51
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.

Top bedankt!
 
P-ter AA

P-ter AA

03/05/2011 23:49:15
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.


Kijk, dit zijn nou dingen die ik interessant vind. Dit lees je niet overal op internet. Waar haal je deze informatie vandaan? (Ik doel vooral op ' target="_blank" is geen attribute meer in XHTML' en 'checked="true"')

Hoe zit het overigens met checked="checked"? Want dat geeft Dreamweaver wel eens aan?
Gewijzigd op 03/05/2011 23:51:29 door P-ter AA
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/05/2011 00:21:52
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.


En target="_blank" is weer valid in HTML5 ;p
http://www.websiteadministrator.com.au/articles/target-blank.html
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.