Vergelijk Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 18:59:50
Quote Anchor link
Beste Leden van PHPHulp,

Graag wil ik beroep doen op jullie kritische blik.
Vorige week heb ik een nieuwe website gelanceerd sim only aanbiedingen.

Nou heb ik al heel wat uren werk in het maken van de website zitten maar ik ben bang dat ik bedrijfsblindheid heb opgelopen :).
Dus mijn vraag is zijn er dingen die jullie zouden aanpassen?

Ik zie de feedback erg graag tegemoet!

Gr

Roy
Gewijzigd op 03/05/2011 19:03:36 door RvW Of toch niet
 
PHP hulp

PHP hulp

22/05/2024 12:05:08
 
Jaron T

Jaron T

03/05/2011 19:36:58
Quote Anchor link
m.u.v. de typefouten best netjes.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/05/2011 19:37:50
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 19:44:11
Quote Anchor link
@Jaron T
Tnx

@Jordi Kroon
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!
 
Wouter J

Wouter J

03/05/2011 20:01:21
Quote Anchor link
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.
 
Aad B

Aad B

03/05/2011 20:13:09
Quote Anchor link
Zoek snel een goede reviewer/editor voor je teksten.
"....een hoop mensen die..." staat wel heel erg dom en kost je klandizie. Komt erg knullig over. Verder een mooie site en tevens een goed initiatief!!
Gewijzigd op 03/05/2011 20:14:05 door Aad B
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

03/05/2011 21:34:51
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.

Top bedankt!
 
P-ter AA

P-ter AA

03/05/2011 23:49:15
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
RvW Of toch niet op 03/05/2011 19:44:11:
Bedankt voor de tip, gaan we naar kijken!

Dit zijn eigenlijk maar 4 fouten:
- checked="true" klopt niet, dit zou namelijk aantonen dat checked ook false kan zijn. Maar dat is niet mogelijk, alleen checked is goed. (dus <input type="checkbox" checked />)
- <option name="iets" />Iets</option klopt niet. Die /> geeft aan dat er geen sluit tag is, maar die is er wel degelijk.
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.
- <p><h1>iets</h1></p> is geen goede constructie. Een kopje(heading) mag namelijk nooit in een alinea (paragraph). Een heading staat namelijk altijd erboven.


Kijk, dit zijn nou dingen die ik interessant vind. Dit lees je niet overal op internet. Waar haal je deze informatie vandaan? (Ik doel vooral op ' target="_blank" is geen attribute meer in XHTML' en 'checked="true"')

Hoe zit het overigens met checked="checked"? Want dat geeft Dreamweaver wel eens aan?
Gewijzigd op 03/05/2011 23:51:29 door P-ter AA
 
Joey Drieling

Joey Drieling

04/05/2011 00:21:52
Quote Anchor link
Wouter J op 03/05/2011 20:01:21:
- target="_blank" is geen attribute meer in XHTML. Hiervoor moet je javascript gebruiken.


En target="_blank" is weer valid in HTML5 ;p
http://www.websiteadministrator.com.au/articles/target-blank.html
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.