Versio Api

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Robert Kars

Robert Kars

21/10/2014 19:25:55
Quote Anchor link
Hallo,

Ik wil graag de Versio api gaan gebruiken, en ik vraag mij af of iemand daar bij kan helpen, of misschien al iets werkend heeft.

Groet Robert
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 07:38:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2014 19:27:42
Quote Anchor link
We kunnen je zeker helpen, waar loop je precies op vast? En wat heb je al?
 
Robert Kars

Robert Kars

21/10/2014 19:35:26
Quote Anchor link
Ik heb alleen de api gedownload, en verder nog niets gedaan, ik zoek iets van een stappenplan. Ik wil heel graag zelf knutselen, echter moet het wel haalbaar zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2014 19:43:12
Quote Anchor link
Denk eerst even na wat je wilt doen, want de API is behoorlijk groot. Bekijk dan eens de functies in de bijgeleverde /Documentatie. Daar staat bij elke functie wel een uitgewerkt voorbeeld.
Gewijzigd op 21/10/2014 19:43:27 door - Ariën -
 
Robert Kars

Robert Kars

21/10/2014 19:45:05
Quote Anchor link
Ik heb een reseller account, en wil de api gaan gebruiken om klanten zelf te laten wijzigen en aanvragen. Ik ga naar de documentatie kijken, tnxs. Is het haalbaar voor een noob?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2014 19:48:45
Quote Anchor link
Ik weet niet tot hoever je kennis rijkt. Maar met doorzettingsvermogen lukt het wel.

Het komt erop neer dat alle input-parameters (data die je naar Versio toe stuurt) in de $command-array plaatst, en dat je in de $versio-variabele de return-waardes terugkrijgt.

Ik zou zeggen: Probeer het eens! En anders horen we wel waarop je vastloopt,
Gewijzigd op 21/10/2014 19:49:19 door - Ariën -
 
Robert Kars

Robert Kars

21/10/2014 19:49:31
Quote Anchor link
Hahaha, je bent me nu al kwijt....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2014 19:54:00
Quote Anchor link
Logisch kijken, en dan wordt het wel duidelijk... ;-)
 
Robert Kars

Robert Kars

21/10/2014 19:54:38
Quote Anchor link
Ik meld me als ik er niet uit kom, dank je tot zover :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/10/2014 19:57:36
Quote Anchor link
Okee, succes!
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

21/10/2014 22:46:07
Quote Anchor link
Vergeet in het versio klantenpaneel niet het IP-adres van je server toe te voegen, anders werkt het sowieso niet.
 
Robert Kars

Robert Kars

22/10/2014 07:46:35
Quote Anchor link
dat had ik idd al gedaan, bedankt voor het meedenken.
 
Peter K

Peter K

22/10/2014 07:55:59
Quote Anchor link
Even gezocht op google en:
https://www.secure.versio.nl/1311-tutorial_installatie_resellercp.html

Welliswaar niet direct wat je zoekt, maar vermoedelijk kun je uit bestaande dingen ook leren begrijpen hoe e.e.a. werkt en ingesteld moet zijn.
 
Robert Kars

Robert Kars

22/10/2014 08:01:08
Quote Anchor link
dank je wel
 
Robert Kars

Robert Kars

09/02/2015 21:35:01
Quote Anchor link
Ik ben inmiddelsn wat handiger met php, maar mis nog een heleboel kennis en vaardigheden. Ik ben inmiddels overgestapt naar neostrada, die hebben ook een api. Ziet er iets eenvoudiger uit, ook al zou dat wel een schijn kunnen zijn.

Graag heb ik een opzetje, zodat ik vandaar uit verder kan stoeien. Is er iemand die dat wilt doen?

Uiteraard kan ik de bestanden wel regelen.

Groet Robert
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 21:38:36
 
Robert Kars

Robert Kars

09/02/2015 21:39:57
Quote Anchor link
Ja, die had ik gezien, maar ik weet niet hoe ik dit moet gebruiken
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 21:44:36
Quote Anchor link
Kijk eens naar de examples, en kies de juiste uit die je nodig hebt vanaf lijn 12.
Gewijzigd op 09/02/2015 21:45:12 door - Ariën -
 
Robert Kars

Robert Kars

09/02/2015 21:51:48
Quote Anchor link
Als ik al met de eerste drie wat kan maken, waar ik kan zien wat het wordt en hoe het eruit gaat zien, ben ik al een heel eind.
Ik kan dit nu niet grafisch maken. Ik heb alle gegevens, zoals api key en secret, maar hoe verwerk ik dit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2015 21:53:15
Quote Anchor link
Op lijn 10 en 11 kan je de keys invullen? Verder kan je gewoon in een array gewoon je $_POST variabelen gebruiken uit een formulier.
 
Robert Kars

Robert Kars

09/02/2015 21:55:01
Quote Anchor link
Ik ga de boeken weer in......

Toevoeging op 09/02/2015 22:11:44:

ik kom er niet uit, wellicht toch te lastig.
Ik moet dus dit bestand invoegen in een formulier dat ik ook moet bouwen?
Ik weet dat ik een onverbeterlijk groentje ben, maar wel volhardend.

Ik loop hier echter op vast
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.