[VERZAMEL] Handige Links

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/03/2012 23:40:34
Quote Anchor link
LET OP! Dit topic is gemodereerd. Dat betekent dat alleen links die daadwerkelijk wat toevoegen worden geaccepteerd. Op die manier is dit een topic dat voor iedereen echt handig is! :)[/modedit]

Leuke en handige link tegengekomen? Plaats 'm hier, dan hebben we er allemaal wat aan! Alles mag, zolang het maar met programmeren en designen te maken heeft.

We houden het simpel. Bovenaan je bericht plaats je een korte dikgedrukte omschrijving (max. 1 zin) waar de link over gaat. Daar onder plaats je de link. Hier alvast de eerste handige link.

Basisopzet van een mvc framework.
http://www.phpro.org/tutorials/Model-View-Controller-MVC.html

Dat er maar veel handige links mogen volgen!
Gewijzigd op 22/03/2012 14:55:11 door Niels K
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 11:55:59
 
Wouter J

Wouter J

20/03/2012 08:59:07
 
Roel -

Roel -

22/03/2012 13:05:10
 
Frank WD

Frank WD

22/03/2012 13:35:48
Quote Anchor link
Formulier controle
http://www.pfz.nl/wiki/het-wiel-uitgevonden-formulieren/

Bron: PFZ.nl
Gewijzigd op 22/03/2012 13:36:29 door Frank WD
 
Pim -

Pim -

23/03/2012 13:24:21
 
Albert de Wit

Albert de Wit

23/03/2012 14:14:42
Quote Anchor link
http://netrenderer.com/

Tester voor verschillende versies van Internet Explorer.. vooral handig voor mensen die met Linux en Mac spelen
 
Jeroen VD

Jeroen VD

23/03/2012 14:23:30
Quote Anchor link
php documentatie
php.net
dat iedereen die toch vergeet
Gewijzigd op 23/03/2012 14:23:55 door Jeroen VD
 
Wouter J

Wouter J

23/03/2012 14:58:04
Quote Anchor link
Dit topic is ervoor om mensen te wijzen op links die je normaal niet zo snel zou weten maar toch handig zijn voor developers, dus die php.net pagina mis wat mij treft een beetje zijn doel. (dit was een reactie op de weggegumde reacties)

[CSS] De juiste methode om verticaal en horizontaal te centreren
http://d-graff.de/fricca/center.html

[CSS] Laat via een makkelijke bookmark zien hoe je site eruit ziet zonder CSS3
http://davatron5000.github.com/deCSS3/

[MOBILE] Maak je mobile website zo dat het bijna lijkt op een echte APP
http://mobile.tutsplus.com/tutorials/iphone/iphone-web-app-meta-tags/

[JS] Makkelijk en snel alle google CDN script tags kopiëren en plakken
http://scriptsrc.net/

[FONTS] Zoek uit welk font er is gebruikt in een afbeelding
http://new.myfonts.com/WhatTheFont/

[DESIGN] Handige kladblokken om websites op te tekenen + tools
http://www.uistencils.com/

[DESIGN] Een handige boekje met alle info + schetsbladen voor je eerste bezoek aan de klant
http://webdesign-sketchbook.com/whats-inside/
Gewijzigd op 23/03/2012 15:03:24 door Wouter J
 
Jeroen VD

Jeroen VD

23/03/2012 16:00:27
Quote Anchor link
voor de mensen die wouter wel eens over semantiek hebben horen praten:
semantiek en html
http://home.parse.nl/~michiel/semantiek.html
 

23/03/2012 21:08:39
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

24/03/2012 08:17:11
Quote Anchor link
Hier haal ik bijna al mijn icoontjes voor mijn sites vandaan. Diverse soorten en stijlen:

http://www.iconarchive.com/
 
Wouter J

Wouter J

24/03/2012 10:10:37
Quote Anchor link
Andere handige iconen site
http://iconfinder.com/

Een site met veel goede en mooie afbeeldingen
(dit zijn gewone afbeeldingen die je op het internet kan vinden, maar alle leden mogen de afbeeldingen die zijn veel gebruiken en mooi vinden pinnnen. Het is dus een verzameling van afbeeldingen die andere nuttig vinden)
http://pinterest.com/
 
Jan Erik Van woerden

Jan Erik Van woerden

27/03/2012 20:52:31
Quote Anchor link
FuelPHP
Zoals ze zelf zeggen: "FuelPHP is a simple, flexible community drive PHP 5.3 web framework based on the best ideas of other frameworks with a fresh start."
FuelPHP.com
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

27/03/2012 21:04:50
Quote Anchor link
Nog een handige icon site
http://findicons.com

(maar volgens mij is het bijna dezelfde als die Wouter had.)
Wouter J op 24/03/2012 10:10:37:
Andere handige iconen site
http://iconfinder.com/
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

27/03/2012 21:29:58
Quote Anchor link
Als we het over iconen hebben, dan mag famfamfam natuurlijk niet worden weg gelaten!

http://www.famfamfam.com/archive/silk-icons-thats-your-lot/
 
Reshad F

Reshad F

03/04/2012 14:51:59
Quote Anchor link
SEO website van google voor tips and tricks!

SEO
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

03/04/2012 15:10:46
Quote Anchor link
Mootools

Mootools
 
Wouter J

Wouter J

03/04/2012 22:17:31
Quote Anchor link
Mebus +1 (eindelijk iemand die ook voor MooTools is!!!!)

Als je het over SEO hebt mogen deze linkjes natuurlijk niet ontbreken:
SiteOptimo - Een geweldige blog met nuttige tips
http://siteoptimo.com/blog/

Matt Cutts - Dè SEO man van Google
http://www.mattcutts.com/blog/

En nog een andere nuttige link:
Unicode converter - Converteer characters naar elk type wat mogelijk is
http://rishida.net/tools/conversion/
Gewijzigd op 03/04/2012 22:17:54 door Wouter J
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

03/04/2012 22:50:12
Quote Anchor link
De juiste email headers
http://phpwiki.santhe.nl/index.php/De_juiste_mailheaders

En natuurlijk de validators:

CSS validator
http://jigsaw.w3.org/css-validator/

HTML validator
http://validator.w3.org/

Mobile OK checker
http://validator.w3.org/mobile/
 
Wouter J

Wouter J

06/04/2012 09:46:47
Quote Anchor link
Handige one-page-apps voor webdevelopers
http://mothereff.in/
 
Maarten PHP

Maarten PHP

06/04/2012 12:39:10
Quote Anchor link
http://www.w3schools.com
Gewijzigd op 06/04/2012 12:39:36 door Maarten PHP
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.