verzenden naar db

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ray de graaf

ray de graaf

28/07/2010 23:32:52
Anchor link
hallo,

ik loop tegen een probleem aan

ik heb een formuliertje gemaakt die wat gegevens stuurt naar een db, als ik dit bestand rechtstreekst benader dan werkt hij gewoon..

nu heb ik het bestand via een cms in een menu gezet, het formulier word weergegeven maar wanneer ik op verzende druk gebeurd er niks ook geen melding dat het gelukt is of juist niet.

url: http://www.bnh-beauty.nl/ray/cms2/modelzoeken.php >> werkt wel
url: http://www.bnh-beauty.nl/ray/cms2/index.php?id=modelzoeken >> werkt niet

hoe kan ik dit nou oplossen ??

ray
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 08:35:08
 

28/07/2010 23:59:32
Anchor link
Door uit te zoeken hoe index.php dat afhandelt.
 
Ray de graaf

ray de graaf

29/07/2010 00:07:34
Anchor link
bedankt voor de reactie maar daar word ik niet veel wijzer van denk dat hier ergens in index.php het geregeld word:

if(!isset($_GET['id']) && !isset($_GET['login']))
{
include("news.php");
}

if(isset($_GET['id']))
{
$id = $_GET['id'];
$acces = $_GET['login'];

if(file_exists("$id.php"))
{
include("$id.php");
}
elseif(!file_exists("$id.php"))
{
echo'
<table class="main" cellspacing="1" cellpadding="4" width="100%">
<tr class="head"><td class="head">'.$language['Error'].'</td></tr>
<tr><td class="con1">'.$language['Error page'].'</td></tr>
</table>';
}
}

if(isset($_GET['login']))
{
echo '
<table class="main" cellspacing="1" cellpadding="4">
<tr class="head"><td class="head">'.$language['Error'].'</td></tr>
<tr><td class="con1">'.$language['Error acces'].'</td></tr>
</table>';
}
 

29/07/2010 00:15:37
Anchor link
Wie heeft dat zo kut gescript?
Dit is puinruimen...

Waarom ga je niet in je oude topic verder?
Gewijzigd op 29/07/2010 00:18:16 door
 
- SanThe -

- SanThe -

29/07/2010 00:23:15
Anchor link
Karl Karl op 29/07/2010 00:15:37:
Waarom ga je niet in je oude topic verder?

Dubbelpost.
Slotje?
 
B a s
Beheerder

B a s

29/07/2010 02:06:45
Anchor link
Slotje. Graag in je oude topic verder gaan zoals boven vermeld.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.