Video verplicht bekijken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 19:21:13
Quote Anchor link
Hallo lieve PHPHulp vrienden,

Ik heb een vraagje.

Ik wil mensen verplicht een video helemaal laten kijken, voordat ze door kunnen gaan naar de pagina. Ik werk met een "levelsysteem", waar bij ieder level een andere film moet worden gekenen.
Ik heb het volgende idee:
1. Met een ifje controleren of er een 1 in de database staat
2. Ik zet een filmpje van YouTube op mijn website.
*3. Na het volledig bekijken van een filmpje wordt er een button zichtbaar, die je doorleidt naar de volgende pagina.
4. Deze pagina insert in de colom van de gebruiker een 1 bij "video level ...".
5. De gebruiker kan verder naar de volgende pagina van het desbetreffende level.

Nu weet ik niet of puntje 3 mogelijk is, en zoja, hoe ik dit moet doen.
Weet iemand dit, of een veel "makkelijkere" oplossing.

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 15:47:51
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/11/2013 20:14:58
Quote Anchor link
En wat als ze het filmpje doorskippen met de seek-balk?
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:24:34
Quote Anchor link
Dan wordt de button ook niet zichtbaar.
Is hier eigenlijk wel een oplossing voor, of niet.
 
Reshad F

Reshad F

17/11/2013 21:32:47
Quote Anchor link
Je hebt hier als het goed is alternative ways voor namelijk een custom videospeler weergeven waar geen tijdbalk in zit en/of deze disablen zodat men niet kan doorspoelen.
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:46:39
Quote Anchor link
Dankje Reshad. Dit had ik van een vriend van me:
[17-11-13 21:29:16] Frank: Je moet de tijd van het filmpje in de database zetten
[17-11-13 21:29:23] Frank: dus bij. 361 seconden
[17-11-13 21:29:33] Frank: En dan na 361 seconden komt de knop.. :)

Weet alleen niet hoe ik de laatste regel moet doen, maar dat zoek ik wel uit.

Bedank alle
 
Michael -

Michael -

18/11/2013 08:09:29
Quote Anchor link
Tim kijk even naar de Youtube API. Deze kan de 'current time' weergeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Math.floor(Video.YTPlayer.getCurrentTime());

en heeft ook een 'hide/disable controls' optie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 0 },

Je kunt ook de totale tijd ophalen van het filmpje, deze sla je dan op in de database, en zou je dan met ajax elke seconde kunnen controleren of de 'current time' het zelfde is als de tijd in de database.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 16:13:36
Quote Anchor link
Een simpel voorbeeld in actie.

Als je de trailer van "Jurassic Park 1" niet uitkijkt, krijg je de meest memorabele animated gif van de 90's te zien.

Als je de video volledig ziet, verschijnt een link.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<body>
<div id="player"></div>
<div id="message"></div>
<div id="controls">
  <a href="javascript: stopVideo()">Stop</a>
  <a href="javascript: startVideo()">Start</a>
</div>
<script>
  // globals
  var videoId;
  var player;
  var done;
  var timer = null;
  var video_completely_seen = false;
  var video_skipped = false;

  function youtube(id, controls) {
    videoId = id;
    //Load player api asynchronously.
    var tag = document.createElement('script');
    tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";
    var firstScriptTag = document.getElementsByTagName('script')[0];
    firstScriptTag.parentNode.insertBefore(tag, firstScriptTag);
    done = false;
    
  }
  function onYouTubeIframeAPIReady() {
      player = new YT.Player('player', {
        height: '390',
        width: '640',
        videoId: videoId,
        playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 1 },
        events: {
          'onReady': onPlayerReady,
          'onStateChange': onPlayerStateChange
        }
      });
      
  }
/**
* event callbacks. reageren op commando van Google.
*/
  function onPlayerReady(evt) {
      evt.target.playVideo();
  }
  function onPlayerStateChange(evt) {
      if (timer == null && evt.data == YT.PlayerState.PLAYING && !done) {
        // we gaan de timer aanzeten.  We verwachten dat var done nog op false staat na x aantal seconden, zijnde de duur van de video
        timer = setTimeout(function() {
              video_completely_seen = true;
              // knop tonen, tenzij men al heeft proberen vals spelen
              if (video_skipped == false) {
                document.getElementById('message').innerHTML = '<a href="#">KLIK om verder te gaan</a>';
              }
          },
          Math.floor(1000 * player.getDuration())
        );
        return;
      }
      if (timer != null && video_completely_seen == false) {
        video_skipped = true;
        // een error message mee sturen
        document.getElementById('message').innerHTML = '<img src="http://stream1.gifsoup.com/view2/1349477/ah-ah-ah-o.gif">';
      }
  }
/**
* simpele controls
*/
  function stopVideo() {
      player.stopVideo();
  }

  function startVideo() {
      player.playVideo();
  }

  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null);
  }
</script>
</body>
</html>



Er mist ongetwijfeld nog logica.
Maar je ziet wel op welke plek je kan ingrijpen
Gewijzigd op 18/11/2013 17:02:06 door Kris Peeters
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:14:47
Quote Anchor link
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

18/11/2013 17:20:22
Quote Anchor link
Tim Klein op 18/11/2013 17:14:47:
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim


Hier als het goed is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null); # lc0UehYemQA is youtube id
  }
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 17:22:33
Quote Anchor link
You tell me.

Nee, ik bedoel ...
toon eens de HTML die jij op je pagina zou willen zien.
Als je ergens een search <input> zet, kan ik die doen reageren.

Ondertussen staat de id van de video op lijn 80. Als het een video is die jij als webmaster (vast) bepaalt, kan je simpelweg lijn 80 aanpassen.
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:24:35
Quote Anchor link
Kris,
Helaas had ik nog geen code geschreven, omdat ik niet wist wat nu helemaal precies de beste oplossing was.

IK WEL JE ENORM BEDNAKEN!

Groetjes, Tim
Gewijzigd op 18/11/2013 17:36:15 door Tim Klein
 

18/11/2013 17:35:38
Quote Anchor link
Slotjes doen we niet aan, Tim.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.