Video verplicht bekijken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 19:21:13
Quote Anchor link
Hallo lieve PHPHulp vrienden,

Ik heb een vraagje.

Ik wil mensen verplicht een video helemaal laten kijken, voordat ze door kunnen gaan naar de pagina. Ik werk met een "levelsysteem", waar bij ieder level een andere film moet worden gekenen.
Ik heb het volgende idee:
1. Met een ifje controleren of er een 1 in de database staat
2. Ik zet een filmpje van YouTube op mijn website.
*3. Na het volledig bekijken van een filmpje wordt er een button zichtbaar, die je doorleidt naar de volgende pagina.
4. Deze pagina insert in de colom van de gebruiker een 1 bij "video level ...".
5. De gebruiker kan verder naar de volgende pagina van het desbetreffende level.

Nu weet ik niet of puntje 3 mogelijk is, en zoja, hoe ik dit moet doen.
Weet iemand dit, of een veel "makkelijkere" oplossing.

Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 01:12:40
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/11/2013 20:14:58
Quote Anchor link
En wat als ze het filmpje doorskippen met de seek-balk?
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:24:34
Quote Anchor link
Dan wordt de button ook niet zichtbaar.
Is hier eigenlijk wel een oplossing voor, of niet.
 
Reshad F

Reshad F

17/11/2013 21:32:47
Quote Anchor link
Je hebt hier als het goed is alternative ways voor namelijk een custom videospeler weergeven waar geen tijdbalk in zit en/of deze disablen zodat men niet kan doorspoelen.
 
Tim Klein

Tim Klein

17/11/2013 21:46:39
Quote Anchor link
Dankje Reshad. Dit had ik van een vriend van me:
[17-11-13 21:29:16] Frank: Je moet de tijd van het filmpje in de database zetten
[17-11-13 21:29:23] Frank: dus bij. 361 seconden
[17-11-13 21:29:33] Frank: En dan na 361 seconden komt de knop.. :)

Weet alleen niet hoe ik de laatste regel moet doen, maar dat zoek ik wel uit.

Bedank alle
 
Michael -

Michael -

18/11/2013 08:09:29
Quote Anchor link
Tim kijk even naar de Youtube API. Deze kan de 'current time' weergeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Math.floor(Video.YTPlayer.getCurrentTime());

en heeft ook een 'hide/disable controls' optie.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 0 },

Je kunt ook de totale tijd ophalen van het filmpje, deze sla je dan op in de database, en zou je dan met ajax elke seconde kunnen controleren of de 'current time' het zelfde is als de tijd in de database.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 16:13:36
Quote Anchor link
Een simpel voorbeeld in actie.

Als je de trailer van "Jurassic Park 1" niet uitkijkt, krijg je de meest memorabele animated gif van de 90's te zien.

Als je de video volledig ziet, verschijnt een link.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<body>
<div id="player"></div>
<div id="message"></div>
<div id="controls">
  <a href="javascript: stopVideo()">Stop</a>
  <a href="javascript: startVideo()">Start</a>
</div>
<script>
  // globals
  var videoId;
  var player;
  var done;
  var timer = null;
  var video_completely_seen = false;
  var video_skipped = false;

  function youtube(id, controls) {
    videoId = id;
    //Load player api asynchronously.
    var tag = document.createElement('script');
    tag.src = "https://www.youtube.com/iframe_api";
    var firstScriptTag = document.getElementsByTagName('script')[0];
    firstScriptTag.parentNode.insertBefore(tag, firstScriptTag);
    done = false;
    
  }
  function onYouTubeIframeAPIReady() {
      player = new YT.Player('player', {
        height: '390',
        width: '640',
        videoId: videoId,
        playerVars: { 'autoplay': 1, 'controls': 1 },
        events: {
          'onReady': onPlayerReady,
          'onStateChange': onPlayerStateChange
        }
      });
      
  }
/**
* event callbacks. reageren op commando van Google.
*/
  function onPlayerReady(evt) {
      evt.target.playVideo();
  }
  function onPlayerStateChange(evt) {
      if (timer == null && evt.data == YT.PlayerState.PLAYING && !done) {
        // we gaan de timer aanzeten.  We verwachten dat var done nog op false staat na x aantal seconden, zijnde de duur van de video
        timer = setTimeout(function() {
              video_completely_seen = true;
              // knop tonen, tenzij men al heeft proberen vals spelen
              if (video_skipped == false) {
                document.getElementById('message').innerHTML = '<a href="#">KLIK om verder te gaan</a>';
              }
          },
          Math.floor(1000 * player.getDuration())
        );
        return;
      }
      if (timer != null && video_completely_seen == false) {
        video_skipped = true;
        // een error message mee sturen
        document.getElementById('message').innerHTML = '<img src="http://stream1.gifsoup.com/view2/1349477/ah-ah-ah-o.gif">';
      }
  }
/**
* simpele controls
*/
  function stopVideo() {
      player.stopVideo();
  }

  function startVideo() {
      player.playVideo();
  }

  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null);
  }
</script>
</body>
</html>



Er mist ongetwijfeld nog logica.
Maar je ziet wel op welke plek je kan ingrijpen
Gewijzigd op 18/11/2013 17:02:06 door Kris Peeters
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:14:47
Quote Anchor link
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

18/11/2013 17:20:22
Quote Anchor link
Tim Klein op 18/11/2013 17:14:47:
Kris,
Enorm bedankt.
Aleen misschien een klein, lullig vraagje hoor: Waar weizig ik de video?

Tim


Hier als het goed is :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  window.onload = function() {
    youtube('lc0UehYemQA', null); # lc0UehYemQA is youtube id
  }
 
Kris Peeters

Kris Peeters

18/11/2013 17:22:33
Quote Anchor link
You tell me.

Nee, ik bedoel ...
toon eens de HTML die jij op je pagina zou willen zien.
Als je ergens een search <input> zet, kan ik die doen reageren.

Ondertussen staat de id van de video op lijn 80. Als het een video is die jij als webmaster (vast) bepaalt, kan je simpelweg lijn 80 aanpassen.
 
Tim Klein

Tim Klein

18/11/2013 17:24:35
Quote Anchor link
Kris,
Helaas had ik nog geen code geschreven, omdat ik niet wist wat nu helemaal precies de beste oplossing was.

IK WEL JE ENORM BEDNAKEN!

Groetjes, Tim
Gewijzigd op 18/11/2013 17:36:15 door Tim Klein
 

18/11/2013 17:35:38
Quote Anchor link
Slotjes doen we niet aan, Tim.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.