Video web-site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »
Karel hertens

karel hertens

27/09/2010 03:24:32
Quote Anchor link
Ik heb een leuke open-source video website verder ontwikkeld en alle foutjes/rare dingen eruit gehaald.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag ideeen voor verbettering.

De Url is http://bit.ly/cp1lYx

Het is geschikte content voor werk, ouders thuis enzo.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 16:28:49
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

27/09/2010 08:07:50
Quote Anchor link
Je site valt buiten mijn scherm op 1024x768 resolutie, een resolutie die gemiddeld toch het meeste voorkomt.

Waar is je logo?
Banner staat op een foute plek, krijg gelijk het idee dat het om een pornosite gaat.

48 Validatie fouten:
http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.xendesktop.nl%2Ftop_rated

Trouwens, lekker origineel:
http://justanothervideoscript.com
 
Karel hertens

karel hertens

27/09/2010 15:31:40
Quote Anchor link
hehe dat van die pornosite kan wel kloppen, ben fouten eruit aan het halen.

Ik dacht dat iedereen nu wel op zijn minst 1200p had en niet 1024. IS daar een oplossing voor in css?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

27/09/2010 16:50:10
Quote Anchor link
width: 1000px; :)
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

27/09/2010 17:43:50
Quote Anchor link
beter nog gebruik 960 grid system..heeft enigszins een standaard ontwikkeld in professionele webdevelopment
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 02:42:55
Quote Anchor link
Hi,
Ik ben even bezig geweest maar heb een vraagje wat lastig te vinden is op google.

Als je een <br> tag gebruikt wat doet <br /> dan anders? veel van de w3c markup errors snap ik niet zo goed maar als ik /> gebruik gaat de error weg.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/10/2010 06:55:25
Quote Anchor link
De tag doet niets anders en gedraagt zich hetzelfde. Alleen gebruik je XHTML headers, waar <br> de HTML variant is en <br /> de XHTML variant. Je moet bij XHTML alle tags (ook in de juiste volgorde) openen en sluiten.
Omdat <br> geen sluit tag heeft (zo zijn er meer gevallen bekend, bijv. ook bij formulierelementen) sluit je hem door /> te gebruiken, in plaats van alleen >
 
Elio vp

Elio vp

06/10/2010 11:43:40
Quote Anchor link
Kzou ook even die zwarte achtergrond wijzigen..

Beetje te donker naar mijn zin.

i.v.m de groote kan je wel een js scriptje vinden dat je pagina scaled naar de resolutie van de bezoeker.. dan is dat ook opgelost :)
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

06/10/2010 14:50:50
Quote Anchor link
Ziet er niet verkeerd uit naar mijn mening. Maar ik heb 2 kleine puntjes:

Die zwarte background is idd niet zo heel erg mooi.
Het duurt behoorlijk lang om de website op een iphone te openen, misschien dat je hierdoor in de loop der tijd bezoekers gaat verliezen.
 
Dick oo

dick oo

06/10/2010 16:59:29
Quote Anchor link
ik vind het er nogal goedkoop uitzien
layout is te donker
t trekt niet echt bezoekers aan


de titel helemaal bovenaan echt heel goedkoop en best wel lelijk
echt de tijd van de wordart

videopagina chaotisch geordend
reageren werkt niet goed, code komt niet tevoorschijn

realated/user hoort niet onderaan een pagina
dat moet je maar in die flash applicatie verwerken net als youtube ofzo

menu ook niet echt mooi als je het mij vraagt

ik vraag me trouwens af of je de layout zelf hebt gemaakt
want als ik zo in de broncode/css kijken enz..

naja kan nog wel uren doorgaan.. maar miss heb je er wat aan..
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 17:58:17
Quote Anchor link
Het was inderdaad een bestaand open-source script (gestopt) met veel fouten en bugs.
Ik ben geen photoshop wonder dus vandaar de titel.
Bedankt voor de andere opmerkingen, heb de pagina nu 1000px en player 600px dus daarnaast kan related worden geplaatst als playlist. Reageren werkte niet doordat GD niet op de server was geinstalleerd.(captcha)
Iphone en andere gsm's hebben een eigen pagina nodig, wat nog gebouwd kan worden.
De layout kan wel verbetering gebruiken inderdaad, als ik weer een eind verder ben zal ik weer eens vragen wat jullie er van vinden. Bedankt voor de tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.