Video web-site review

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »
Karel hertens

karel hertens

27/09/2010 03:24:32
Quote Anchor link
Ik heb een leuke open-source video website verder ontwikkeld en alle foutjes/rare dingen eruit gehaald.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en hoor graag ideeen voor verbettering.

De Url is http://bit.ly/cp1lYx

Het is geschikte content voor werk, ouders thuis enzo.
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 07:57:01
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

27/09/2010 08:07:50
Quote Anchor link
Je site valt buiten mijn scherm op 1024x768 resolutie, een resolutie die gemiddeld toch het meeste voorkomt.

Waar is je logo?
Banner staat op een foute plek, krijg gelijk het idee dat het om een pornosite gaat.

48 Validatie fouten:
http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2Fwww.xendesktop.nl%2Ftop_rated

Trouwens, lekker origineel:
http://justanothervideoscript.com
 
Karel hertens

karel hertens

27/09/2010 15:31:40
Quote Anchor link
hehe dat van die pornosite kan wel kloppen, ben fouten eruit aan het halen.

Ik dacht dat iedereen nu wel op zijn minst 1200p had en niet 1024. IS daar een oplossing voor in css?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

27/09/2010 16:50:10
Quote Anchor link
width: 1000px; :)
 
Karizma Yusuf

Karizma Yusuf

27/09/2010 17:43:50
Quote Anchor link
beter nog gebruik 960 grid system..heeft enigszins een standaard ontwikkeld in professionele webdevelopment
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 02:42:55
Quote Anchor link
Hi,
Ik ben even bezig geweest maar heb een vraagje wat lastig te vinden is op google.

Als je een <br> tag gebruikt wat doet <br /> dan anders? veel van de w3c markup errors snap ik niet zo goed maar als ik /> gebruik gaat de error weg.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/10/2010 06:55:25
Quote Anchor link
De tag doet niets anders en gedraagt zich hetzelfde. Alleen gebruik je XHTML headers, waar <br> de HTML variant is en <br /> de XHTML variant. Je moet bij XHTML alle tags (ook in de juiste volgorde) openen en sluiten.
Omdat <br> geen sluit tag heeft (zo zijn er meer gevallen bekend, bijv. ook bij formulierelementen) sluit je hem door /> te gebruiken, in plaats van alleen >
 
Elio vp

Elio vp

06/10/2010 11:43:40
Quote Anchor link
Kzou ook even die zwarte achtergrond wijzigen..

Beetje te donker naar mijn zin.

i.v.m de groote kan je wel een js scriptje vinden dat je pagina scaled naar de resolutie van de bezoeker.. dan is dat ook opgelost :)
 
Jules Kreutzer

Jules Kreutzer

06/10/2010 14:50:50
Quote Anchor link
Ziet er niet verkeerd uit naar mijn mening. Maar ik heb 2 kleine puntjes:

Die zwarte background is idd niet zo heel erg mooi.
Het duurt behoorlijk lang om de website op een iphone te openen, misschien dat je hierdoor in de loop der tijd bezoekers gaat verliezen.
 
Dick oo

dick oo

06/10/2010 16:59:29
Quote Anchor link
ik vind het er nogal goedkoop uitzien
layout is te donker
t trekt niet echt bezoekers aan


de titel helemaal bovenaan echt heel goedkoop en best wel lelijk
echt de tijd van de wordart

videopagina chaotisch geordend
reageren werkt niet goed, code komt niet tevoorschijn

realated/user hoort niet onderaan een pagina
dat moet je maar in die flash applicatie verwerken net als youtube ofzo

menu ook niet echt mooi als je het mij vraagt

ik vraag me trouwens af of je de layout zelf hebt gemaakt
want als ik zo in de broncode/css kijken enz..

naja kan nog wel uren doorgaan.. maar miss heb je er wat aan..
 
Karel hertens

karel hertens

06/10/2010 17:58:17
Quote Anchor link
Het was inderdaad een bestaand open-source script (gestopt) met veel fouten en bugs.
Ik ben geen photoshop wonder dus vandaar de titel.
Bedankt voor de andere opmerkingen, heb de pagina nu 1000px en player 600px dus daarnaast kan related worden geplaatst als playlist. Reageren werkte niet doordat GD niet op de server was geinstalleerd.(captcha)
Iphone en andere gsm's hebben een eigen pagina nodig, wat nog gebouwd kan worden.
De layout kan wel verbetering gebruiken inderdaad, als ik weer een eind verder ben zal ik weer eens vragen wat jullie er van vinden. Bedankt voor de tijd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.