Webmasters-Forum.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »
Sander Rueck

Sander Rueck

03/08/2011 23:30:48
Quote Anchor link
Graag deel ik jullie met gepaste trots mee dat er vanaf vandaag een nieuw ondernemers platform beschikbaar is. Wij zijn enkele maanden bezig geweest om dit project vanaf de bodem te maken tot wat het nu is.

Ons policy beleid is specifiek gericht voor de serieuzere ondernemers en webmasters. De meest uiteenlopende ondernemerszaken kunnen worden besproken op webmasters-forum.nl.

Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jullie feed-back en 1e indruk. Ik weet het, de forums schieten als paddenstoelen uit de grond. Toch willen wij ons onderscheiden en hebben dan ook enkele unieke features in de website doorgevoerd.

Onder andere:

* Uniek veilingsysteem. Zodra de buy-now is geboden sluit het topic en ontvang je een e-mail voor verdere afhandeling.
* Mogelijkheid om URL’s in topic automatisch in te korten via no.nl api. Dus ook in reacties van leden om Google indexatie tegen te gaan.
* Eigen mappen aanmaken om je privéberichten te ordenen.
* Interactief forum waarin automatisch je laatste tweets worden geplaatst.
* Aanmaken van een bedrijfspagina met Google maps erin verwerkt.
* Blok met live weergave van de actieve topics op de voorpagina.

Heb je tips of suggesties? Laat het weten! Tips en feed-back is van harte welkom!

Heb je affiniteit met een relevant forum op Webmasters-Forum.nl? Wij zijn opzoek naar actieve moderators en ontvangen bij interesse graag jouw motivatie per PM of e-mail
Gewijzigd op 03/08/2011 23:36:03 door Sander Rueck
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:33:19
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

04/08/2011 00:01:09
Quote Anchor link
Ik heb even snel gekeken nette layout naar mijn mening ziet er wel goed uit denk wel dat jullie veel bezoekers krijgen ik vind echt goed er uit zien
 
Joakim Broden

Joakim Broden

04/08/2011 00:36:45
Quote Anchor link
Even snel gekeken maar een paar dingen die me opvallen.

Website is veel ste breed, 1395px is te breed, max is 990. Want er zijn ook nog mensen die monitoren hebben van 1024 pixels. Mensen moeten nu naar zijkant scrollen, dit werkt niet en mensen zijn sneller geneigd om de website te verlaten.

Te veel bewegende dingen wat afleid, rechts scroll blok met active items, boven in fadein/fadeout links, daaronder weer een marquee scroll balk. Het is allemaal te druk.

De website vind ik wat druk met alle blokken en kleuren. Hou het maar bij een 3 tal kleuren en niet 10 verschillende. Het is allemaal te druk.

Voor de rest is het wel een leuke website.
 
Sander Rueck

Sander Rueck

04/08/2011 01:02:55
Quote Anchor link
Kijk, dit is feedback waar ik iets mee kan. Hij is helemaal helder. Formaat zal bij de volgende update op meerdere resoluties goed worden weergegeven.

M.b.t. kleuren/blokken/scrollers is dat inderdaad misschien even kritiek die nodig was. Ik hoor graag of er meer mensen zo over denken of dat het juist wel goed oogt.

Bedankt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/08/2011 01:13:39
Quote Anchor link
Eens met de kritieken van Oetzie. Site is inderdaad te breed. De bewegende scrollers zijn niet prettig. Met name de horizontale scroller. Komt ook mede omdat ie te snel en te schokkerig scrollt.

Verder: waarom kun je de blokjes aan de linkerkant inklappen? Heeft geen meerwaarde dus die optie weghalen. De rode en blauwe blokjes voor topics en reacties vind ik persoonlijk te dominant. De aandacht wordt er teveel naartoe getrokken terwijl het helemaal niet zo'n belangrijke informatie is. Dit gaat ten koste van de forumtitels. Die trekken nu minder aandacht. Bovendien.. als je meer dan 1000 topics hebt, past het aantal niet meer in het blokje omdat het lettertype te groot is.

Succes!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/08/2011 07:08:59
Quote Anchor link
Ziet er goed uit.
Kleine puntjes:

De hele site is mooi qua opmaak, maar de linkjes bovenaan het forum (nieuwste topics etc) zijn gewone hyperlinks (bij mij in GC), beetje saai?

Als ik op een categorie klik, komt er bovenaan een 'navigatie'-balk waarmee ik een stap terug kan doen. Ik kan daarmee alleen niet helemaal naar het begin, daarvoor moet ik op het logo helemaal rechts-bovenin klikken

Wat betreft idee: prima!
 
The Force

The Force

04/08/2011 09:29:22
 
Sander Rueck

Sander Rueck

04/08/2011 17:20:11
Quote Anchor link
Bedankt voor de input!
 
Jordy nvt

Jordy nvt

04/08/2011 20:46:54
Quote Anchor link
Website ziet er mooi uit. Naast bovenstaande kritiek was voor mij de bedoeling niet helemaal duidelijk voor het gele balkje helemaal bovenaan met fade in/out tekst. Is het een advertentie, de titel van een random topic (wat het dus blijkt te zijn), of iets anders. Misschien is het mogelijk om dat er in te verwerken? Of bijvoorbeeld dat je een css tooltip krijg als je boven de gele balk komt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.