Webmasters-Forum.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »
Sander Rueck

Sander Rueck

03/08/2011 23:30:48
Quote Anchor link
Graag deel ik jullie met gepaste trots mee dat er vanaf vandaag een nieuw ondernemers platform beschikbaar is. Wij zijn enkele maanden bezig geweest om dit project vanaf de bodem te maken tot wat het nu is.

Ons policy beleid is specifiek gericht voor de serieuzere ondernemers en webmasters. De meest uiteenlopende ondernemerszaken kunnen worden besproken op webmasters-forum.nl.

Wij zijn dan ook erg benieuwd naar jullie feed-back en 1e indruk. Ik weet het, de forums schieten als paddenstoelen uit de grond. Toch willen wij ons onderscheiden en hebben dan ook enkele unieke features in de website doorgevoerd.

Onder andere:

* Uniek veilingsysteem. Zodra de buy-now is geboden sluit het topic en ontvang je een e-mail voor verdere afhandeling.
* Mogelijkheid om URL’s in topic automatisch in te korten via no.nl api. Dus ook in reacties van leden om Google indexatie tegen te gaan.
* Eigen mappen aanmaken om je privéberichten te ordenen.
* Interactief forum waarin automatisch je laatste tweets worden geplaatst.
* Aanmaken van een bedrijfspagina met Google maps erin verwerkt.
* Blok met live weergave van de actieve topics op de voorpagina.

Heb je tips of suggesties? Laat het weten! Tips en feed-back is van harte welkom!

Heb je affiniteit met een relevant forum op Webmasters-Forum.nl? Wij zijn opzoek naar actieve moderators en ontvangen bij interesse graag jouw motivatie per PM of e-mail
Gewijzigd op 03/08/2011 23:36:03 door Sander Rueck
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 00:12:55
 
Nick van der heijden

nick van der heijden

04/08/2011 00:01:09
Quote Anchor link
Ik heb even snel gekeken nette layout naar mijn mening ziet er wel goed uit denk wel dat jullie veel bezoekers krijgen ik vind echt goed er uit zien
 
Joakim Broden

Joakim Broden

04/08/2011 00:36:45
Quote Anchor link
Even snel gekeken maar een paar dingen die me opvallen.

Website is veel ste breed, 1395px is te breed, max is 990. Want er zijn ook nog mensen die monitoren hebben van 1024 pixels. Mensen moeten nu naar zijkant scrollen, dit werkt niet en mensen zijn sneller geneigd om de website te verlaten.

Te veel bewegende dingen wat afleid, rechts scroll blok met active items, boven in fadein/fadeout links, daaronder weer een marquee scroll balk. Het is allemaal te druk.

De website vind ik wat druk met alle blokken en kleuren. Hou het maar bij een 3 tal kleuren en niet 10 verschillende. Het is allemaal te druk.

Voor de rest is het wel een leuke website.
 
Sander Rueck

Sander Rueck

04/08/2011 01:02:55
Quote Anchor link
Kijk, dit is feedback waar ik iets mee kan. Hij is helemaal helder. Formaat zal bij de volgende update op meerdere resoluties goed worden weergegeven.

M.b.t. kleuren/blokken/scrollers is dat inderdaad misschien even kritiek die nodig was. Ik hoor graag of er meer mensen zo over denken of dat het juist wel goed oogt.

Bedankt!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/08/2011 01:13:39
Quote Anchor link
Eens met de kritieken van Oetzie. Site is inderdaad te breed. De bewegende scrollers zijn niet prettig. Met name de horizontale scroller. Komt ook mede omdat ie te snel en te schokkerig scrollt.

Verder: waarom kun je de blokjes aan de linkerkant inklappen? Heeft geen meerwaarde dus die optie weghalen. De rode en blauwe blokjes voor topics en reacties vind ik persoonlijk te dominant. De aandacht wordt er teveel naartoe getrokken terwijl het helemaal niet zo'n belangrijke informatie is. Dit gaat ten koste van de forumtitels. Die trekken nu minder aandacht. Bovendien.. als je meer dan 1000 topics hebt, past het aantal niet meer in het blokje omdat het lettertype te groot is.

Succes!
 
Tobias Tobias

Tobias Tobias

04/08/2011 07:08:59
Quote Anchor link
Ziet er goed uit.
Kleine puntjes:

De hele site is mooi qua opmaak, maar de linkjes bovenaan het forum (nieuwste topics etc) zijn gewone hyperlinks (bij mij in GC), beetje saai?

Als ik op een categorie klik, komt er bovenaan een 'navigatie'-balk waarmee ik een stap terug kan doen. Ik kan daarmee alleen niet helemaal naar het begin, daarvoor moet ik op het logo helemaal rechts-bovenin klikken

Wat betreft idee: prima!
 
The Force

The Force

04/08/2011 09:29:22
 
Sander Rueck

Sander Rueck

04/08/2011 17:20:11
Quote Anchor link
Bedankt voor de input!
 
Jordy nvt

Jordy nvt

04/08/2011 20:46:54
Quote Anchor link
Website ziet er mooi uit. Naast bovenstaande kritiek was voor mij de bedoeling niet helemaal duidelijk voor het gele balkje helemaal bovenaan met fade in/out tekst. Is het een advertentie, de titel van een random topic (wat het dus blijkt te zijn), of iets anders. Misschien is het mogelijk om dat er in te verwerken? Of bijvoorbeeld dat je een css tooltip krijg als je boven de gele balk komt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.