Website Mentor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 09:14:10
Quote Anchor link
Hi,

Al een tijd loop ik rond met het idee om een website te gaan ontwikkelen waarop een dienst afgenomen kan worden.

Ik heb mijn stoute schoenen aan getrokken en ben begonnen. Na wat cursussen Drupal en Wordpress lukt het mij niet om de gewenste website te ontwikkelen.

Omdat ik momenteel vast loop ben ik benieuwd of er een plek is waar je in contact kan komen met een soort 'website mentor'.

Benieuwd naar jullie reacties.

Bernhard
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 22:12:58
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 09:16:00
Quote Anchor link
Je bedoelt een site waar je één-op-één in contact kan komen met een specialist?
Wat is er eigenlijk mis met een forum zoals hier, als ik even mag vragen ;-)?
 

29/07/2015 09:21:00
Quote Anchor link
Tip 1: Stop met Wordpress, het is niet goed en bevat veel malifide hacks waar gebruik van gemaakt word op het internet
Tip 2: Begin met het bedenken wat je wilt hebben en nog niet hoe je het wilt maken. Sturen op een oplossing is het niet waard
Tip 3: Als je een idee hebt, ga het proberen te bouwen met HTML/CSS en PHP. Als je interactie wilt gebruik van AngularJS of Jquery

Als je vragen hebt, open een topic en wacht ons antwoord af. Wij kunnen soms wat bot doen tegen je maar dit komt alleen doordat we soms de meest simpele vragen krijgen of misschien niet lekker in ons vel zitten.

Bernhard, zet hem op!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 09:23:43
Quote Anchor link
Er is niks mis met Wordpress, als je niet voor elke klein dingetje een addon gaat downloaden, je updates op peil houdt, en geen gratis betaalde theme's binnenhengelt draait het prima. Ik zou het niet gebruiken voor een drukbezochte website.

Anders is Drupal een goed alternatief, maar ook hierbij geldt: Houd het goed uptodate.
 

29/07/2015 09:32:56
Quote Anchor link
De gratis themes kunnen luikjes bevatten @Aar
Ik heb zelf met een hoster ervaring gehad dat de website om de havenklap werd gehackt.

Addons
Plugins
Themes van derden zijn klote en raadt daarom net als mijn collega's die op hoog niveau programmeren (met bijvoorbeeld DomainDrivenDesign en CQRS (EventSourcing) Wordpress keihard af.

Drupal is beter inderdaad, maar idd wat je zegt, updaten updaten updaten.
Zodra code bekend word online.. ben je er bijna zeker van dat er een lekje word gevonden of iets.
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 10:15:24
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie snelle reacties.

Kort samengevat:

- Gebruik het liefst geen opensource CMS
- bouw met HTML/PHP

Is er een omgeving waarin het gemakkelijk is om PHP/HTML te ontwikkelen? (dat je direct je resultaat ziet?)

Daarbij weet ik juist heel goed wat ik wil alleen niet hoe ik het wil/kan maken ;)

Alvast super bedankt en hoe botter de reactie hoe sneller de vooruitgang!

Gr.
 

29/07/2015 10:39:30
Quote Anchor link
Je kan best een open-source CMS gebruiken.
Maar als jij iets wilt verkopen qua dienst kan je beter iets bouwen denk ik.

Je zou Drupal kunnen bekijken om hier je website mee aan te sturen en dat uit te bouwen met plugins of iets.

Verder heb je hem goed begrepen.

Je kan ontwikkelen via WAMP (Windows)
En anders op Linux via een LAMP installatie.

Succes!
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 10:49:17
Quote Anchor link
Dank je!

Heb je ook een soortgelijk programma voor de MAC?
 

29/07/2015 10:50:32
Quote Anchor link
Ik zelf werk ook op de MAC, daar is MAMP voor.
Maar ik raadt het toch aan om het handmatig te doen.

Maar je mag zelf kiezen natuurlijk.
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 11:40:28
Quote Anchor link
Bedoel je met handmatig vanuit een soort kladblok direct op je server?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

29/07/2015 11:49:04
Quote Anchor link
Xampp is toch ook prima ?
 

29/07/2015 11:50:22
Quote Anchor link
Nee sorry,
Handmatig in de zin van zelf httpd installeren met de benodigde dingen.

Hier een linkje hoe je alles kan opzetten op de Mac.

http://jason.pureconcepts.net/2012/10/install-apache-php-mysql-mac-os-x/

Wat nog makkelijker is maar wat meer techniek en ervaring vergt is het lanceren van een vagrant box.

Vagrant is een tool om Virtuele machines op te zetten. Icm Ansible kan je een volledige server laten inrichten met de benodige dingen die je zelf wilt.

Ik gebruik altijd een linux CentOS box.
https://github.com/rickerd/Centos-box

Deze box heb ik zelf gemaakt en werkt dacht ik, maar heb er al een tijd niets mee gedaan.
Dit bevat een LAMP installatie.



Toevoeging op 29/07/2015 11:52:21:

PHP Maarten op 29/07/2015 11:49:04:
Xampp is toch ook prima ?


Met WAMP kan ik zelf beter overweg. En XAMP draait niet op Mac OSx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 15:04:42
Quote Anchor link
Voor Macintosh heb je MAMP.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2015 15:12:02
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 29/07/2015 10:50:32:
Ik zelf werk ook op de MAC, daar is MAMP voor.

- Aar - op 29/07/2015 15:04:42:
Voor Macintosh heb je MAMP.

Wel opletten hè Aar ;-)))
 

30/07/2015 10:39:10
Quote Anchor link
Macintosh, wat een oude benaming. Wel meegroeien hoor Aar.
Iedereen weet dat het MacOS is toch ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 10:41:31
Quote Anchor link
Ik zweer bij Windows en Android ;-). Maar graag weer ontopic a.u.b.
 

30/07/2015 12:03:44
Quote Anchor link
*knip*
Edit:
Als we nou gewoon ontopic blijven, dan is er niks aan de hand.
Een discussie of Android, Mac of Windows nou het beste is, heeft voor dit topic geen meerwaarde. Verdere discussie over mod-edits doen we ook niet in een topic.


Is het ondertussen al gelukt Bernhard?
Gewijzigd op 30/07/2015 12:20:02 door - Ariën -
 
Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 12:44:23
Quote Anchor link
Ik ga er vanavond mee aan de slag.

Nadeel van een fulltime baan ;-)

Vanavond kan je weer nieuwe vragen verwachten haha.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 14:47:59
Quote Anchor link
Zojuist een irrelavant bericht verwijderd van Rickert. Laten we graag even ontopic blijven a.u.b.

Eventuele opmerkingen over mod-ingrepen kan je via PM kwijt.
Gewijzigd op 30/07/2015 14:51:03 door - Ariën -
 

30/07/2015 14:52:28
Quote Anchor link
Beste Bernhard.

Ik heb iets gevonden wat misschien handig voor je is:

(weet niet of ik dit mag posten, verwijder als het niet mag)
Kijk eens op www.websitemasters.nl
 
Randy vsf

Randy vsf

30/07/2015 15:51:54
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 30/07/2015 14:52:28:
Beste Bernhard.

Ik heb iets gevonden wat misschien handig voor je is:

(weet niet of ik dit mag posten, verwijder als het niet mag)
Kijk eens op www.websitemasters.nl


Wat heeft topicstarter hier dan aan?
Lijkt meer op reclame :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.