Website Mentor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 09:14:10
Quote Anchor link
Hi,

Al een tijd loop ik rond met het idee om een website te gaan ontwikkelen waarop een dienst afgenomen kan worden.

Ik heb mijn stoute schoenen aan getrokken en ben begonnen. Na wat cursussen Drupal en Wordpress lukt het mij niet om de gewenste website te ontwikkelen.

Omdat ik momenteel vast loop ben ik benieuwd of er een plek is waar je in contact kan komen met een soort 'website mentor'.

Benieuwd naar jullie reacties.

Bernhard
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 00:09:50
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 09:16:00
Quote Anchor link
Je bedoelt een site waar je één-op-één in contact kan komen met een specialist?
Wat is er eigenlijk mis met een forum zoals hier, als ik even mag vragen ;-)?
 

29/07/2015 09:21:00
Quote Anchor link
Tip 1: Stop met Wordpress, het is niet goed en bevat veel malifide hacks waar gebruik van gemaakt word op het internet
Tip 2: Begin met het bedenken wat je wilt hebben en nog niet hoe je het wilt maken. Sturen op een oplossing is het niet waard
Tip 3: Als je een idee hebt, ga het proberen te bouwen met HTML/CSS en PHP. Als je interactie wilt gebruik van AngularJS of Jquery

Als je vragen hebt, open een topic en wacht ons antwoord af. Wij kunnen soms wat bot doen tegen je maar dit komt alleen doordat we soms de meest simpele vragen krijgen of misschien niet lekker in ons vel zitten.

Bernhard, zet hem op!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 09:23:43
Quote Anchor link
Er is niks mis met Wordpress, als je niet voor elke klein dingetje een addon gaat downloaden, je updates op peil houdt, en geen gratis betaalde theme's binnenhengelt draait het prima. Ik zou het niet gebruiken voor een drukbezochte website.

Anders is Drupal een goed alternatief, maar ook hierbij geldt: Houd het goed uptodate.
 

29/07/2015 09:32:56
Quote Anchor link
De gratis themes kunnen luikjes bevatten @Aar
Ik heb zelf met een hoster ervaring gehad dat de website om de havenklap werd gehackt.

Addons
Plugins
Themes van derden zijn klote en raadt daarom net als mijn collega's die op hoog niveau programmeren (met bijvoorbeeld DomainDrivenDesign en CQRS (EventSourcing) Wordpress keihard af.

Drupal is beter inderdaad, maar idd wat je zegt, updaten updaten updaten.
Zodra code bekend word online.. ben je er bijna zeker van dat er een lekje word gevonden of iets.
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 10:15:24
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie snelle reacties.

Kort samengevat:

- Gebruik het liefst geen opensource CMS
- bouw met HTML/PHP

Is er een omgeving waarin het gemakkelijk is om PHP/HTML te ontwikkelen? (dat je direct je resultaat ziet?)

Daarbij weet ik juist heel goed wat ik wil alleen niet hoe ik het wil/kan maken ;)

Alvast super bedankt en hoe botter de reactie hoe sneller de vooruitgang!

Gr.
 

29/07/2015 10:39:30
Quote Anchor link
Je kan best een open-source CMS gebruiken.
Maar als jij iets wilt verkopen qua dienst kan je beter iets bouwen denk ik.

Je zou Drupal kunnen bekijken om hier je website mee aan te sturen en dat uit te bouwen met plugins of iets.

Verder heb je hem goed begrepen.

Je kan ontwikkelen via WAMP (Windows)
En anders op Linux via een LAMP installatie.

Succes!
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 10:49:17
Quote Anchor link
Dank je!

Heb je ook een soortgelijk programma voor de MAC?
 

29/07/2015 10:50:32
Quote Anchor link
Ik zelf werk ook op de MAC, daar is MAMP voor.
Maar ik raadt het toch aan om het handmatig te doen.

Maar je mag zelf kiezen natuurlijk.
 
Bernhard G

Bernhard G

29/07/2015 11:40:28
Quote Anchor link
Bedoel je met handmatig vanuit een soort kladblok direct op je server?
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

29/07/2015 11:49:04
Quote Anchor link
Xampp is toch ook prima ?
 

29/07/2015 11:50:22
Quote Anchor link
Nee sorry,
Handmatig in de zin van zelf httpd installeren met de benodigde dingen.

Hier een linkje hoe je alles kan opzetten op de Mac.

http://jason.pureconcepts.net/2012/10/install-apache-php-mysql-mac-os-x/

Wat nog makkelijker is maar wat meer techniek en ervaring vergt is het lanceren van een vagrant box.

Vagrant is een tool om Virtuele machines op te zetten. Icm Ansible kan je een volledige server laten inrichten met de benodige dingen die je zelf wilt.

Ik gebruik altijd een linux CentOS box.
https://github.com/rickerd/Centos-box

Deze box heb ik zelf gemaakt en werkt dacht ik, maar heb er al een tijd niets mee gedaan.
Dit bevat een LAMP installatie.



Toevoeging op 29/07/2015 11:52:21:

PHP Maarten op 29/07/2015 11:49:04:
Xampp is toch ook prima ?


Met WAMP kan ik zelf beter overweg. En XAMP draait niet op Mac OSx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

29/07/2015 15:04:42
Quote Anchor link
Voor Macintosh heb je MAMP.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

29/07/2015 15:12:02
Quote Anchor link
Rickert Bombaklats op 29/07/2015 10:50:32:
Ik zelf werk ook op de MAC, daar is MAMP voor.

- Aar - op 29/07/2015 15:04:42:
Voor Macintosh heb je MAMP.

Wel opletten hè Aar ;-)))
 

30/07/2015 10:39:10
Quote Anchor link
Macintosh, wat een oude benaming. Wel meegroeien hoor Aar.
Iedereen weet dat het MacOS is toch ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 10:41:31
Quote Anchor link
Ik zweer bij Windows en Android ;-). Maar graag weer ontopic a.u.b.
 

30/07/2015 12:03:44
Quote Anchor link
*knip*
Edit:
Als we nou gewoon ontopic blijven, dan is er niks aan de hand.
Een discussie of Android, Mac of Windows nou het beste is, heeft voor dit topic geen meerwaarde. Verdere discussie over mod-edits doen we ook niet in een topic.


Is het ondertussen al gelukt Bernhard?
Gewijzigd op 30/07/2015 12:20:02 door - Ariën -
 
Bernhard G

Bernhard G

30/07/2015 12:44:23
Quote Anchor link
Ik ga er vanavond mee aan de slag.

Nadeel van een fulltime baan ;-)

Vanavond kan je weer nieuwe vragen verwachten haha.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/07/2015 14:47:59
Quote Anchor link
Zojuist een irrelavant bericht verwijderd van Rickert. Laten we graag even ontopic blijven a.u.b.

Eventuele opmerkingen over mod-ingrepen kan je via PM kwijt.
Gewijzigd op 30/07/2015 14:51:03 door - Ariën -
 

30/07/2015 14:52:28
Quote Anchor link
Beste Bernhard.

Ik heb iets gevonden wat misschien handig voor je is:

(weet niet of ik dit mag posten, verwijder als het niet mag)
Kijk eens op www.websitemasters.nl
 
Randy vsf

Randy vsf

30/07/2015 15:51:54
Quote Anchor link
Jasper Schellekens op 30/07/2015 14:52:28:
Beste Bernhard.

Ik heb iets gevonden wat misschien handig voor je is:

(weet niet of ik dit mag posten, verwijder als het niet mag)
Kijk eens op www.websitemasters.nl


Wat heeft topicstarter hier dan aan?
Lijkt meer op reclame :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.