Website review todolist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Java Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:23:49
Quote Anchor link
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:37:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 11:31:05
Quote Anchor link
Als ik een foute inlog opgeef met apostrofjes, dan wordt er bijkbaar addslahes uitgevoerd.

Als ik registreer, waarom zie ik onderaan een inlogformulier. Kan ik direct inloggen dan? Best wel onduidelijk.

En wat is het practische nut? Elke telefoon heeft wel een ToDo-applicatie en mogelijkheid. Waarom zou iemand dan jouw site gebruiken?

Verder is het erg kaal.... Kan wel wat meer kleur in.

3/10
Gewijzigd op 25/08/2011 11:34:03 door - Ariën -
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:47:58
Quote Anchor link
thx voor je feedback

ik heb trouwens een test account gemaakt:
username: demo
password: password
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2011 11:49:09
Quote Anchor link
Sorry, niet lullig bedoeld... maar is dit echt serieus?

Je gebruikt frames en tables en css ontbreekt :-s

.. en tja, voor de rest is het gewoon een formuliertje waarvan de invoervelden ook nog eens ongelijk zijn in lengte...
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:57:45
Quote Anchor link
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

en de lengtes zijn overal het zelfde volgens mij, behalve voor de login en de daarwerkelijke todolist (die is 35, de rest is 25)

dus ze hebben bijna allemaal lengte 25
Gewijzigd op 25/08/2011 11:58:03 door nicky van boven
 
Joakim Broden

Joakim Broden

25/08/2011 11:59:34
Quote Anchor link
Design, waar is het design?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2011 12:02:14
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:57:45:
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

Vreemd, in Firefox geeft ie in de broncode een frameset aan, in IE niet.

Hertog Jan op 25/08/2011 11:59:34:
Design, waar is het design?

Er is geen design :)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:02:23
Quote Anchor link
maarr.. jullie zijn dus niet echt onder de indruk merk ik..

het doel van het programma is dat het handig, veilig en snel is.
niet een schoonheidsprijs ofzo

ik gebruik hem zelf nu een week ofzo, en ik vind m best wel chill :)
maar misschien is dat omdat ik m zelf heb gemaakt, net zoals het eten lekkerder smaakt als je het zelf maakt :p

Toevoeging op 25/08/2011 12:03:18:

ah! die frameset is van .tk

probeer anders deze url: http://todolist.x10.mx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:03:31
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:57:45:
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

en de lengtes zijn overal het zelfde volgens mij, behalve voor de login en de daarwerkelijke todolist (die is 35, de rest is 25)

dus ze hebben bijna allemaal lengte 25

lang leve dot.tk die een cloaked frame gebruikt....

Advies:
- Stap af van tabellen
- Benut CSS, want alle mobile devices kunnen er wel mee overweg
- Zorg voor wat unieks, want wat jouw site kan, kan elke telefoon zelf ook wel
- Neem een goede domeinnaam, en geen cloacked frame.
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:11:16
Quote Anchor link
@Aar: allereerst thx!
Over dat elke telefoon dat kan: Dat klopt, maar, ik heb die site gemaakt, omdat ik vaak wil synchronizen met todolist op mn computer (zit vaak achter mn pc)
dus ik wou een todolist die makkelijk, snel, veilig en online was
ik kan nu met elke computer of telefoon met internet mijn to-do lijst zien

misschien kun je ook wel een todolistje maken op je telefoon, maar op mijn telefoon kan ik die niet online zetten of er snel makkelijk bij
met dat script dat ik heb gemaakt kan dat wel, en reclame vrij.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:13:25
Quote Anchor link
Maar ook met een layout zal deze snel werken. Als je het maar niet uitbundig bouwt. ;-)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:14:39
Quote Anchor link
hahahah
jah kweet hij is echt kapotlelijk xD
maar hij doet t wel goed hahahah
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:17:12
Quote Anchor link
Laat hem dan in het vervolg niet reviewen als design als hij niet 'af' is ;-)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:21:53
Quote Anchor link
review hoeft toch niet per se op design te slaan?
ik bedoel, dit is een php forum. niet per sé een webdesign forum..
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/08/2011 12:51:42
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 12:21:53:
review hoeft toch niet per se op design te slaan?
ik bedoel, dit is een php forum. niet per sé een webdesign forum..


Klopt, maar simpel weg dat je in je titel "website review" plaatst kijken we naar het geheel. Pas anders je titel aan ;)

-> waarom gebruik een captcha als je al ingelogd bent?
Gewijzigd op 25/08/2011 12:52:05 door Bas IJzelendoorn
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 13:18:42
Quote Anchor link
top, bedankt. dank jullie allemaal voor de goede feedback.
goeie van die captcha.. ik ga die denk ik 1x bij de login neerzetten

mvg,
nick
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/08/2011 13:59:31
Quote Anchor link
Wat denk je van bijvoorbeeld Wunderlist? Dat vindt ik voor mijn telefoon wel handiger dan een website (vooral omdat als internet weg valt je gewoon door kunt gaan)
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

25/08/2011 15:32:32
Quote Anchor link
Ik schrijf het altijd op mn hand
 
Benny Lava

Benny Lava

25/08/2011 16:16:02
Quote Anchor link
Ik gebruik Gmail en heb een Android telefoon dus maak gebruik van Google's takenlijstje. https://mail.google.com/mail/help/tasks/ zie het nut er dus verder niet van in om dan nogmaals te moeten inloggen op een andere site voor me takenlijst.

Het is een leuk projectje om bezig te zijn met PHP.. Veel publiek zul je er denk ik verder niet mee trekken. ;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/08/2011 17:43:13
Quote Anchor link
Zo ''secure' is het overigens niet: als ik uitlog en daarna terugblader kan ik rustig nog items toevoegen. Betekent dus dat er geen goede beveiliging/controle is op ingelogd zijn.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2011 17:54:40
Quote Anchor link
zeker niet zo secure, kijk maar op de demo pagina
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.