Website review todolist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:23:49
Quote Anchor link
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 18:18:08
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 11:31:05
Quote Anchor link
Als ik een foute inlog opgeef met apostrofjes, dan wordt er bijkbaar addslahes uitgevoerd.

Als ik registreer, waarom zie ik onderaan een inlogformulier. Kan ik direct inloggen dan? Best wel onduidelijk.

En wat is het practische nut? Elke telefoon heeft wel een ToDo-applicatie en mogelijkheid. Waarom zou iemand dan jouw site gebruiken?

Verder is het erg kaal.... Kan wel wat meer kleur in.

3/10
Gewijzigd op 25/08/2011 11:34:03 door - Ariën -
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:47:58
Quote Anchor link
thx voor je feedback

ik heb trouwens een test account gemaakt:
username: demo
password: password
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2011 11:49:09
Quote Anchor link
Sorry, niet lullig bedoeld... maar is dit echt serieus?

Je gebruikt frames en tables en css ontbreekt :-s

.. en tja, voor de rest is het gewoon een formuliertje waarvan de invoervelden ook nog eens ongelijk zijn in lengte...
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 11:57:45
Quote Anchor link
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

en de lengtes zijn overal het zelfde volgens mij, behalve voor de login en de daarwerkelijke todolist (die is 35, de rest is 25)

dus ze hebben bijna allemaal lengte 25
Gewijzigd op 25/08/2011 11:58:03 door nicky van boven
 
Joakim Broden

Joakim Broden

25/08/2011 11:59:34
Quote Anchor link
Design, waar is het design?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

25/08/2011 12:02:14
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:57:45:
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

Vreemd, in Firefox geeft ie in de broncode een frameset aan, in IE niet.

Hertog Jan op 25/08/2011 11:59:34:
Design, waar is het design?

Er is geen design :)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:02:23
Quote Anchor link
maarr.. jullie zijn dus niet echt onder de indruk merk ik..

het doel van het programma is dat het handig, veilig en snel is.
niet een schoonheidsprijs ofzo

ik gebruik hem zelf nu een week ofzo, en ik vind m best wel chill :)
maar misschien is dat omdat ik m zelf heb gemaakt, net zoals het eten lekkerder smaakt als je het zelf maakt :p

Toevoeging op 25/08/2011 12:03:18:

ah! die frameset is van .tk

probeer anders deze url: http://todolist.x10.mx
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:03:31
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:57:45:
huh? frames?
nee hoor, volgens mij niet.

en de lengtes zijn overal het zelfde volgens mij, behalve voor de login en de daarwerkelijke todolist (die is 35, de rest is 25)

dus ze hebben bijna allemaal lengte 25

lang leve dot.tk die een cloaked frame gebruikt....

Advies:
- Stap af van tabellen
- Benut CSS, want alle mobile devices kunnen er wel mee overweg
- Zorg voor wat unieks, want wat jouw site kan, kan elke telefoon zelf ook wel
- Neem een goede domeinnaam, en geen cloacked frame.
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:11:16
Quote Anchor link
@Aar: allereerst thx!
Over dat elke telefoon dat kan: Dat klopt, maar, ik heb die site gemaakt, omdat ik vaak wil synchronizen met todolist op mn computer (zit vaak achter mn pc)
dus ik wou een todolist die makkelijk, snel, veilig en online was
ik kan nu met elke computer of telefoon met internet mijn to-do lijst zien

misschien kun je ook wel een todolistje maken op je telefoon, maar op mijn telefoon kan ik die niet online zetten of er snel makkelijk bij
met dat script dat ik heb gemaakt kan dat wel, en reclame vrij.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:13:25
Quote Anchor link
Maar ook met een layout zal deze snel werken. Als je het maar niet uitbundig bouwt. ;-)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:14:39
Quote Anchor link
hahahah
jah kweet hij is echt kapotlelijk xD
maar hij doet t wel goed hahahah
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 12:17:12
Quote Anchor link
Laat hem dan in het vervolg niet reviewen als design als hij niet 'af' is ;-)
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 12:21:53
Quote Anchor link
review hoeft toch niet per se op design te slaan?
ik bedoel, dit is een php forum. niet per sé een webdesign forum..
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/08/2011 12:51:42
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 12:21:53:
review hoeft toch niet per se op design te slaan?
ik bedoel, dit is een php forum. niet per sé een webdesign forum..


Klopt, maar simpel weg dat je in je titel "website review" plaatst kijken we naar het geheel. Pas anders je titel aan ;)

-> waarom gebruik een captcha als je al ingelogd bent?
Gewijzigd op 25/08/2011 12:52:05 door Bas IJzelendoorn
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 13:18:42
Quote Anchor link
top, bedankt. dank jullie allemaal voor de goede feedback.
goeie van die captcha.. ik ga die denk ik 1x bij de login neerzetten

mvg,
nick
 
TJVB tvb

TJVB tvb

25/08/2011 13:59:31
Quote Anchor link
Wat denk je van bijvoorbeeld Wunderlist? Dat vindt ik voor mijn telefoon wel handiger dan een website (vooral omdat als internet weg valt je gewoon door kunt gaan)
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

25/08/2011 15:32:32
Quote Anchor link
Ik schrijf het altijd op mn hand
 
Benny Lava

Benny Lava

25/08/2011 16:16:02
Quote Anchor link
Ik gebruik Gmail en heb een Android telefoon dus maak gebruik van Google's takenlijstje. https://mail.google.com/mail/help/tasks/ zie het nut er dus verder niet van in om dan nogmaals te moeten inloggen op een andere site voor me takenlijst.

Het is een leuk projectje om bezig te zijn met PHP.. Veel publiek zul je er denk ik verder niet mee trekken. ;)
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/08/2011 17:43:13
Quote Anchor link
Zo ''secure' is het overigens niet: als ik uitlog en daarna terugblader kan ik rustig nog items toevoegen. Betekent dus dat er geen goede beveiliging/controle is op ingelogd zijn.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2011 17:54:40
Quote Anchor link
zeker niet zo secure, kijk maar op de demo pagina
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.