Website review todolist

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

25/08/2011 19:16:21
Quote Anchor link
Als ik inlog krijg ik heel veel irritante alerts met "hoi" erin. Waarom is dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 03:23:58
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

25/08/2011 19:27:49
Quote Anchor link
Nicky van boven op 25/08/2011 11:23:49:
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick


Als ik website review hoor verwacht ik een website met layout die helemaal af is maar dit , dit lijkt nergens op. Boris kan nog beter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/08/2011 19:33:01
Quote Anchor link
Jordi kroon op 25/08/2011 19:27:49:
Nicky van boven op 25/08/2011 11:23:49:
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick


Als ik website review hoor verwacht ik een website met layout die helemaal af is maar dit , dit lijkt nergens op. Boris kan nog beter

Thee Boris... Hoe zou het met hem gaan? We hebben ook Sven nog hé ;-).
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/08/2011 19:34:10
Quote Anchor link
Zullen we ontopic blijven en hier geen mensen gaan afvallen of iets dergelijks? Dat is niet de bedoeling!
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 22:03:11
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 25/08/2011 17:43:13:
Zo ''secure' is het overigens niet: als ik uitlog en daarna terugblader kan ik rustig nog items toevoegen. Betekent dus dat er geen goede beveiliging/controle is op ingelogd zijn.


Hey, dit klopt
hoe kun je dit verhelpen?
ik gebruik gewoon session_destroy(); bij het uitloggen :S
wtf

Toevoeging op 25/08/2011 22:03:55:

Vincent Huisman op 25/08/2011 17:54:40:
zeker niet zo secure, kijk maar op de demo pagina


hoe bedoel je?

Toevoeging op 25/08/2011 22:05:35:

Nick Dijkstra op 25/08/2011 19:16:21:
Als ik inlog krijg ik heel veel irritante alerts met "hoi" erin. Waarom is dat?


ik weet niet waarover je het hebt..

Toevoeging op 25/08/2011 22:06:02:

Jordi kroon op 25/08/2011 19:27:49:
Nicky van boven op 25/08/2011 11:23:49:
heey

ik heb een website gemaakt, een to-do list voor je smartphone.
ik heb vooral gelet op de veiligheid en snelheid.
Wat vinden jullie ervan?

http://www.todolist.tk

Graag tips etc.
Oh, en kunnen jullie hem hacken? Laat me weten als er beveiligingsfouten zijn.

mvg,
nick


Als ik website review hoor verwacht ik een website met layout die helemaal af is maar dit , dit lijkt nergens op. Boris kan nog beter


lees anders eerst ff de thread voordat je comment
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2011 22:06:07
Quote Anchor link
@nick, dat bedoel ik dus. Niet zo secure dus
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 22:11:34
Quote Anchor link
oh crap hahah
ik snap het al :s
iemand heeft die hoi berichtjes erin gezet, gehacked dus lol

Toevoeging op 25/08/2011 22:13:46:

damn..
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/08/2011 22:32:13
Quote Anchor link
dat heb ik gedaan, gewoon op te lossen met htmlentities
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

25/08/2011 22:35:34
Quote Anchor link
htmlspecialchars() over het berichtje heen.
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 22:41:37
Quote Anchor link
hey :)
Bedankt, kheb het verholpen.

volgens mij is hij nu wel secure
@vincent, check demo pagina

Toevoeging op 25/08/2011 22:43:11:

thx :)
echt bedankt lol
het was best wel vet, ik schrok me dood toen ik op die demo account inlogde :p

maar, hoe log je veilig uit en in?
ik gebruik gewoon session_destroy();
maar als je op vorige drukt in firefox, log je gewoon weer in nadat je op resend data klikt :s
 
Victor -

Victor -

25/08/2011 22:54:34
Quote Anchor link
gewoon zelf $_SESSION['inloghash'] = NULL;
doen. dan weet je het zeker
kijk ook even op php.net/session-destroy
en kijk bij het voorbeeld.
 
Nicky van boven

nicky van boven

25/08/2011 23:09:36
Quote Anchor link
heey thx!

Volgens mij is die nu wel helemaal goed!
ik weet eerlijk gezegd niet waar er nu nog een beveiligingslek kan zitten :s
 
Roel -

Roel -

25/08/2011 23:23:13
Quote Anchor link
Probeer anders Acunetix Web Vulnerability Scanner, die test je hele website op allerlei fouten en bugs.
 
Nicky van boven

nicky van boven

02/09/2011 05:15:36
Quote Anchor link
nieuw design, wat vinden jullie ervan?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/09/2011 11:32:48
Quote Anchor link
Het enige wat ik tot nu toe zie is een formulier, deze keer met iets meer opmaak dan de vorige keer. Van "create account" kun je niet zien dat het een link is. Als ik er op klik komt er een nieuw formulier, maar het inlogformulier zelf verdwijnt niet (verschuift alleen naar beneden). Registreren lukt niet omdat captcha niet werkt.
 
Nicky van boven

nicky van boven

02/09/2011 12:58:53
Quote Anchor link
jah ik weet het, ben niet echt een ster in webdesign. Het doet zelfs pijn aan m'n eigen ogen!

maar die captcha werkt wel gewoon hoor
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

02/09/2011 13:04:59
Quote Anchor link
Ik zeg... strakke layout :-)

http://i56.tinypic.com/1zdrq6g.gif
 
Nicky van boven

nicky van boven

04/09/2011 12:48:41
Quote Anchor link
Laatste keer :)
vinden jullie het design nu beter?
Ik weet erg donker, maar dat is met oog op het milieu (zwarte pixels zijn het energie zuinigst)
http://todolist.x10.mx

Toevoeging op 04/09/2011 12:51:01:

Oh, en ik heb nog een vraag. Hoe kan ik het best die text opslaan in een database.
Ik heb het nu in de database staan als: type=TEXT

Toevoeging op 04/09/2011 12:59:25:

test account
username: demo
password: password
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/09/2011 14:58:38
Quote Anchor link
Bij het inloggen staan de username en password velden te dicht tegen de rechterkant.
Als ik ingelogd ben, wordt het scherm ineens breed? Het lijkt mij logischer dat je een overzicht krijgt van de taken die je hebt ingevoerd in plaats van dat alles in 1 tekstvak staat. De zwarte layout is tot nu toe de beste vind ik.
 
The Force

The Force

04/09/2011 15:03:50
Quote Anchor link
Dit is geen todolist, dit is gewoon een textarea waar je tekst in kan zetten...
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.