' geeft lege input

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

04/08/2012 15:29:38
Quote Anchor link
Frank WD op 04/08/2012 15:24:15:
Er komt een man ...
- Personeel: Goedemorgen mevr.


Interessant. ;-)
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 15:11:33
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

04/08/2012 15:32:09
Quote Anchor link
@Frank: Je kunt misschien beter ophouden, want aan zulke reacties hebben we hier niet veel mevrouw. Slaat totaal niet op mijn website. Aan een website zal niemand overlijden of ergens blijvende schade aan overhouden. Heel erg over the top.

Ik heb natuurlijk wel een link, maar die ga ik jullie niet meer geven natuurlijk.
 
Frank WD

Frank WD

04/08/2012 15:37:26
Quote Anchor link
Ja Santhe, Die Personeels lid is al net zo in de war als wij forum gebruikers.

@Ferdi, Nou het slaat zoveel op je website, dat jij net zo je kop in de zandbak steekt als de auto monteur die remmen vergeet te monteren.

Je verwijd de forum gebruikers van alles, maar je verwijd je zelf niks.
Vind dat een leuke redenering. Tevens een link niet geven kunnen we je ook niet wijzen op verbeter punten. Ook het tegen sprekende post berichten spreek niet in je voordeel.

Je meld eerst dat er geen link is.
Dan meld je dat er wel een link is, maar niet wilt delen met ons.
Hoe wil je dan hebben als je zo doet dat de mensen hier je willen helpen.


Toevoeging op 04/08/2012 15:42:02:

Of hebben we het toevallig over:
Deze WEBSITE
Gewijzigd op 04/08/2012 15:42:33 door Frank WD
 
Jasper DS

Jasper DS

04/08/2012 15:47:54
Quote Anchor link
Ferdi, geloof me op mijn woord. Echt iedereen op dit forum wilt je helpen! Maar wees dan alsjeblieft zo vriendelijk de hulp te accepteren. Ik begrijp maar al te goed dat je graag je website zou afwerken omdat je trots bent op je werk en dat is volledig normaal, het is immers je eerste website. Hou er toch rekening mee dat elk woord dat hier getypt word wel degelijk getypt word met een reden. Jij zegt dat je de foutjes die men hier aanhaalt later zult aanpakken maar dat is echt niet de bedoeling. Heb gewoon nog even moed en werk je website ineens netjes af. Geloof mij, je gaat nog 10x zo blij zijn. :)

En misschien is het toch wel handig voor je om de link te geven, niemand is hier met slechte bedoelingen, iedereen wilt je helpen.

Edit:
Gaat het over de website in dit topic?
Gewijzigd op 04/08/2012 15:49:14 door Jasper DS
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

04/08/2012 15:51:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/08/2012 15:29:38:
Frank WD op 04/08/2012 15:24:15:
Er komt een man ...
- Personeel: Goedemorgen mevr.


Interessant. ;-)

Hehehe +1
 
Frank WD

Frank WD

04/08/2012 15:53:36
Quote Anchor link
Offtopic:
Tja Ozzie, dat is net zo humor als sommige andere dingen in het topic.
Lang leve dat er nog humor bestaat.
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

05/08/2012 16:51:01
Quote Anchor link
PHP Jasper op 04/08/2012 15:47:54:
Ferdi, geloof me op mijn woord. Echt iedereen op dit forum wilt je helpen! Maar wees dan alsjeblieft zo vriendelijk de hulp te accepteren. Ik begrijp maar al te goed dat je graag je website zou afwerken omdat je trots bent op je werk en dat is volledig normaal, het is immers je eerste website. Hou er toch rekening mee dat elk woord dat hier getypt word wel degelijk getypt word met een reden. Jij zegt dat je de foutjes die men hier aanhaalt later zult aanpakken maar dat is echt niet de bedoeling. Heb gewoon nog even moed en werk je website ineens netjes af. Geloof mij, je gaat nog 10x zo blij zijn. :)

En misschien is het toch wel handig voor je om de link te geven, niemand is hier met slechte bedoelingen, iedereen wilt je helpen.

Edit:
Gaat het over de website in dit topic?

Bedankt voor je reactie.

Het gaat niet over die website. Die heb ik ooit laten maken en zelf wat aangepast (zo leerde ik mijn eerste dingen).

Ik ben niet trots op mijn werk, maar als ik dit nu 'correct' wil maken gaat dat nog te veel extra tijd kosten. Ik bedoel, het domein is een jaar geleden aangevraagd. En de persoon waar ik dit voor maak, maakt het allemaal niet veel uit. Het is geen ramp als er iets mis gaat, het is een kleine website en ik zal dan proberen zo snel mogelijk het probleem op te lossen.

In de tussentijd ga ik leren en de website in de toekomst beter maken. Heb ik meteen de praktische oefening.

In mijn ogen maken jullie het probleem veel groter dan hij werkelijk is.
Gewijzigd op 05/08/2012 16:52:18 door Ferdi Verbeek
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/08/2012 17:03:16
Quote Anchor link
Als het hem niks uitmaakt, dan kan je toch diegene vertellen (als het hem interesseert) hoe het wel moet?

En doe hem een plezier, en lever geen brakke meuk af waar hij later spijt van zal hebben. Kleine moeite..
In de tussentijd dat je hier over en weer hebt staan te communieren had je vast allang toch wel een goede tutorial gezien om die toe te kunnen passen? (www.phptuts.nl bijv.)
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

05/08/2012 17:16:13
Quote Anchor link
Brakke meuk? De website werkt, 3 dingen die ik er als negatief uithaal.

1. Een aantal notices, die allemaal op variabelen slaan. Dit is iets wat ik in korte tijd wil oplossen. Dan, geen foutmeldingen of meldingen meer (notices zijn trouwens geen foutmeldingen, iets wat iemand hier wel zo noemt en tevens een goed beeld geeft van jullie houding).

2. De website is niet goed beveiligd. Ja, erg jammer maar ik weet dat ik hier vele tijd in zal moeten steken om dit goed te begrijpen. Iets wat ik liever snel oplos, maar als ik er nu aan ga werken het idee krijg dat ik alleen maar meer fouten kan maken.

3. De coding is niet netjes. Het werkt, maar niet op de goede nette manier. Iets wat oefening baart kunst zal moeten opleveren. Ik wil eerst oefenen en iets hebben opgezet om vervolgens mezelf te kunnen vertellen wat ik hier anders had moeten doen.

Maar brak vind ik een groot woord. Straks geen meldingen meer. De coding niet netjes, maar de website werkt perfect. Alleen de beveiliging is erg jammer, maar ik kan het zeer gemakkelijk terugzetten mocht er iets fout gaan. Het is een zeer eenvoudige website.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/08/2012 17:23:52
Quote Anchor link
Dat het werkt komt door een brakke plakband-constructie die er nu gebruikt wordt?
Waarom ga je niet nu direct energie steken om het goed af te leveren? Ga een PHP-cursus doen, leer de basis over veiligheden en hoppa.
...
Dat laatste is in een dagje wel gebeurd, paar uurtjes misschien wel.
je geeft al aan dat het een eenvoudige site is, en volgens mij zie je het probleem groter in dan het is?
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

05/08/2012 17:33:28
Quote Anchor link
Nou waarschijnlijk moeten grote delen van de coding overnieuw en ik kan dat echt niet in een dag begrijpen. Daar gaan weken over heen.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/08/2012 17:35:00
Quote Anchor link
Ferdi Verbeek op 05/08/2012 17:16:13:
(notices zijn trouwens geen foutmeldingen, iets wat iemand hier wel zo noemt en tevens een goed beeld geeft van jullie houding).


Helaas probeert PHP bij een notice het probleem op te lossen. Er zou gewoon een strakke error moeten worden gegeven. Het wordt geen fout genoemd, maar het is er wel een.

Met jouw opmerking goed beeld geeft van jullie houding scheer je wel iedereen over één kam. Niet echt rechtvaardig en al helemaal niet slim.
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

05/08/2012 17:42:23
Quote Anchor link
Goed, ik begrijp niet goed waar jullie heen willen. Ik weet dat de coding niet goed is, maar ik weet ook dat ik deze website niet kan afbreken.

Anyway, ik denk dat dit mijn eigen keus is en dat ik die heb genomen. En dat de eigenaar er van op de hoogte is. Ik vind dat jullie hier zéér overdreven op in gaan, helaas. Dat is wat beginnende mensen hier niet echt uitnodigt.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/08/2012 17:44:27
Quote Anchor link
Dit is helemaal niet overdreven...?
"Als je het doet, doe het dan gewoon goed". Als ik een mes had waarvan het lemmet loszat, zou ik deze ook niet uitlenen aan mijn vriend, als hij erom vroeg
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

05/08/2012 18:17:19
Quote Anchor link
Echt allemaal overdreven vergelijkingen zijn het. De kans dat er iets fout zal gaan met de website is zeer gering.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

05/08/2012 18:24:57
Quote Anchor link
Ferdi Verbeek op 05/08/2012 17:42:23:
Ik vind dat jullie hier zéér overdreven op in gaan, helaas. Dat is wat beginnende mensen hier niet echt uitnodigt.


Niets zeggen tegen jou en je lekker verder laten knutselen en het idee geven dat je een prima site hebt gemaakt, zou naar mijn idee veel oneerlijker zijn.

Waarom zou je willen dat iemand zich zaken fout aanleert? We proberen jou (en anderen) daar, waar nodig, opbouwend kritisch bedoeld, op te wijzen. Aan de ander om daar (n)iets mee te doen.

Je hebt je punt en keuze gemaakt. Lever die site op en ga beginnen met php studeren.
Gewijzigd op 05/08/2012 18:25:53 door Obelix Idefix
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

05/08/2012 18:42:59
Quote Anchor link
Fijn, dat we elkaar begrijpen :)

Ik weet dat ik fouten maak en ga daar aan werken, dat is al zeg ik het zelf al een eerste goede stap.
 
Eddy E

Eddy E

05/08/2012 19:36:41
Quote Anchor link
Die eerste (goede) stap zou je mooi kunnen zetten in de website die je net hebt afgeleverd...
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

05/08/2012 19:40:46
Quote Anchor link
Door hem nogmaals meerdere maanden uit te stellen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/08/2012 19:47:14
Quote Anchor link
Zal je vriend toch wel accepteren als je hem vertelt dat je het nog 'even hebt geperfectioneerd'?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.