' geeft lege input

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 16:20:30
Quote Anchor link
Als er in een textarea een ' wordt getypt dan wordt het veld bij de update leeggemaakt. En ik dacht dat ik dit zo goed deed:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input class= \"textfield\" type=\"text\" name=\"tekst1\" size =\"40\" value=\"".htmlspecialchars($editactie_titel['tekst'])."\">


Wat kan ik hier aan doen?

Toevoeging op 03/08/2012 16:24:00:

Sorry, het veld veranderd niet zie ik nu. Als hij leeg is, blijft hij leeg. Als er een waarde aanwezig was, blijft deze waarde staan. Met een ' wordt er niet geüpdatet.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 15:24:40
 
Stefan WM

Stefan WM

03/08/2012 16:25:24
Quote Anchor link
kun je even het hele stuk er om heen ook posten, dit is niet echt duidelijk. Daarnaast is dit geen textarea ;)

Ik vermoed dat je dit wilt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input class= "textfield" type="text" name="tekst1" size ="40" value=<?=htmlspecialchars($editactie_titel['tekst']) ?>">
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 16:29:47
Quote Anchor link
Dit moet dus buiten php gebeuren?

Klopt dit is een 1 rij veld.
Gewijzigd op 03/08/2012 16:30:04 door Ferdi Verbeek
 
Stefan WM

Stefan WM

03/08/2012 16:33:19
Quote Anchor link
als je goed kijkt staat het php stuk tussen PHP tags ;)
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 16:35:19
Quote Anchor link
Ja sorry, de hele pagina is php... een klein stukje meer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
echo "<form id=\"editactie_form\" action=\"".$_SERVER['PHP_SELF']."\" method=\"post\">
      <table id=\"editactie\">
      <tr>
          <td class=\"editactie\">
            Titel
        </td>
        <td>
              <input class= \"textfield\" type=\"text\" name=\"tekst1\" size =\"40\" value=\"".htmlspecialchars($editactie_titel['tekst'])."\">
        </td>


Toevoeging op 03/08/2012 16:35:42:

Waarom werkt het niet, is de functie alleen niet voldoende?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 16:37:12
Quote Anchor link
Gebruik bij een echo ' zodat je " in html kunt gebruiken. Scheelt je een berg \

$_SERVER['PHP_SELF'] is onveilig. Gebruik liever ""

Ik vermoed dat het fout gaat bij de actie naar/vanuit de database.
Hoe ziet je update-query er uit?
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 16:38:40
Quote Anchor link
Ik weet dat er veel andere fouten zijn. Ik heb boeken gekocht en in de toekomstige sites zal het beter gaan. Ik hoop dat we ons alleen kunnen richten op dit specifieke probleem.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
if ($_POST['submit'] == "Opslaan" && $editactie_titel > 0)
    {
        $query = "UPDATE $tab_teksten SET tekst='$tekst1' WHERE beschrijving = 'actie_titel'";
          $result = mysql_query($query);

        $query = "UPDATE $tab_teksten SET tekst='$tekst2' WHERE beschrijving = 'actie_tekst'";
          $result = mysql_query($query);

        $query = "UPDATE $tab_teksten SET tekst='$tekst3' WHERE beschrijving = 'actie_datum'";
          $result = mysql_query($query);

        $query = "UPDATE $tab_teksten SET tekst='$tekst4' WHERE beschrijving = 'actie_volgende'";
          $result = mysql_query($query);
        
              echo "<script language=\"javascript\">location.href='editactie.php';</script>";
    }


Toevoeging op 03/08/2012 16:50:14:

Als ik het goed begrijp maakt de functie van alle speciale tekens een code toch? Maar dit gebeurt niet?

Toevoeging op 03/08/2012 16:51:58:

Of juist andersom? Maakt hij van de codes weer de tekens?
 
Stefan WM

Stefan WM

03/08/2012 17:24:06
Quote Anchor link
Ferdi Verbeek op 03/08/2012 16:38:40:
Ik hoop dat we ons alleen kunnen richten op dit specifieke probleem.


Ik denk niet dat veel mensen zo zin hebben om te reageren.
Iedereen doet zijn best je te helpen en je verder op weg te helpen, het zijn allemaal bruikbare tips!
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 17:26:42
Quote Anchor link
Klopt, maar dit zie ik vaak gebeuren en ik weet en heb al meerdere malen verteld dat ik veel niet goed doe en daar aan werk.

Ik wil graag dit ene punt oplossen zodat ik me daarna kan richten op me 'studie'. En dit bedoel ik niet verkeerd. Ik waardeer jullie tips, maar hoop we degene die mij willen helpen kunnen kijken naar dit specialchars gebeuren.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 18:17:45
Quote Anchor link
Ferdi Verbeek op 03/08/2012 16:38:40:
Ik hoop dat we ons alleen kunnen richten op dit specifieke probleem.


Struisvogelpolitiek. Doe het goed, zodat je fouten voorkomt.

Je script lijkt overigens erg veel op wat staat in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/1-knop-voor-2-queries/85939/

Kopieer dan ook maar mijn reactie:
Obelix en Idefix op 01/08/2012 16:39:30:
Even wat praktische tips: gebruik variabelen buiten quotes.
Regel 1 t/m 3 is kopiëren van variabelen. Speciale reden voor?
Gebruik binnen php ' en in html " --> scheelt je een heleboel keren \
$_SERVER['PHP_SELF'] is onveilig.
Een formulier maak je tegenwoordig liever niet meer met een tabel-opmaak, maar met css. inline stylen is eigenlijk ook niet meer echt van deze tijd.
Gebruik geen * maar geef de velden op die je wilt.
Mis in je query's foutafhandeling.
Laat het hier maar even bij ;-)


En als 'bonus' : je script is lek.
Debuggen: kijk wat je querys laten zien. Gaat dat goed?
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 19:45:50
Quote Anchor link
...

Vervelende kerel.

Ik zoek mijn antwoord zelf wel.

Toevoeging op 03/08/2012 19:51:04:

Ik ben op vrijwillige basis voor iemand een website aan het maken. Ik weet dat er veel fout aan is en heb dat ook meerdere malen herhaalt. Ik wil deze graag afronden, omdat hij zeer ver is en ik dan zelf wil studeren naar PHP (ik heb daar spullen voor gekocht) etc. Ik kan deze niet laten wachten.

Ik kom hier met een probleem, maar vervolgens ga je opnoemen (en meerdere lui hier) wat er nog meer fout aan is. Daar heb ik toch geen ene reet aan?
 
Eddy E

Eddy E

03/08/2012 19:51:13
Quote Anchor link
Succes dan.


Geef dan even waar de professionele/deskundige om vraagt.
Jouw probleem zit ergens anders dan in de HTML.
Obelix vraagt daar naar, maar jij geeft geen (volledig) antwoord.
In dit geval is het spreekwoord: "Eigen schuld, dikke bult" denk ik wel van toepassing.
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 19:53:04
Quote Anchor link
Eddy Erkelens op 03/08/2012 19:51:13:
Jouw probleem zit ergens anders dan in de HTML.
Obelix vraagt daar naar, maar jij geeft geen (volledig) antwoord.


Daar vraagt hij zeker niet naar. Wat hebben de css, *, / of de variabelen daar nou mee te maken?
Gewijzigd op 03/08/2012 19:53:37 door Ferdi Verbeek
 
Eddy E

Eddy E

03/08/2012 20:01:39
Quote Anchor link
Het script is meer dan die ene regel die jij niet werkend krijgt door iets heel simpels.

Maar met al die boeken ga je het vast zelf vinden hoor...... Luisteren naar ervaren mensen moet je vooral niet doen.



Kortom: ik zal Obelix maar even citeren... Blijkbaar lees je er strak overheen en/of wil je het niet zien.
Obelix en Idefix op 03/08/2012 16:37:12:
Hoe ziet je update-query er uit?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

03/08/2012 20:10:59
Quote Anchor link
Ferdi Verbeek op 03/08/2012 19:45:50:
Vervelende kerel.

Toevoeging op 03/08/2012 19:51:04:
Ik ben op vrijwillige basis voor iemand een website aan het maken.

Ferdi Verbeek op 03/08/2012 19:45:50:
Toevoeging op 03/08/2012 19:51:04:
Ik kan deze niet laten wachten.


Doe het wel. Laat je opdrachtgever (even) wachten en lever iets wat goed is.
Noem mij een vervelende kerel; ik wil je alleen maar duidelijk maken dat je script niet goed is. Als je het gebruikt voor jezelf om te testen/leren, vind ik het nog tot daar aan toe, maar je gaat dit toch niet echt als website publiceren. Al doe je het vrijwillig. Dit moet je een ander niet willen aandoen.

Ferdi Verbeek op 03/08/2012 19:45:50:
Toevoeging op 03/08/2012 19:51:04:
ik dan zelf wil studeren naar PHP (ik heb daar spullen voor gekocht) etc.

De meeste boeken zullen je zaken verkeerd aanleren. Doorgaans wordt er niet gesproken over foutafhandeling, wordt geselecteerd met *, etc. Juist allemaal zaken waar je op dit forum (al meerdere malen) op gewezen bent.

@Eddy: in zijn post van 03/08/2012 16:38:40 staat een update-query.
Maar, zoals eerder aangegeven, op die code (en query) is het nodige aan te merken.

Ferdi Verbeek wil echter alleen maar iets klaar hebben. Of het goed en veilig is, maakt (kennelijk) niets uit.
In mijn post van 03/08/2012 18:17:45 geef ik o.a. aan: foutafhandeling en een tip om te debuggen. Zolang je niets doet met de tips die gegeven worden, zie ik niet echt veel nut om je verder te helpen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

03/08/2012 20:18:08
Quote Anchor link
Ferdi Verbeek op 03/08/2012 19:45:50:
...

Vervelende kerel.

Ik zoek mijn antwoord zelf wel.

Toevoeging op 03/08/2012 19:51:04:

Ik kom hier met een probleem, maar vervolgens ga je opnoemen (en meerdere lui hier) wat er nog meer fout aan is. Daar heb ik toch geen ene reet aan?

Kom op mensen, ga hier toch niet zoveel aandacht aan besteden. Iemand die op deze manier zijn mede forumgenoten te woord staat ("Vervelende kerel.") daar ga je toch niet zoveel tijd en energie in steken. Laat het hem gewoon lekker zelf uitzoeken als ie dat zo graag wil. Iemand die zo praat is de tijd en moeite niet waard.
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 22:38:28
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 03/08/2012 20:10:59:
maar je gaat dit toch niet echt als website publiceren. Al doe je het vrijwillig. Dit moet je een ander niet willen aandoen.


Waarom niet? De website werkt verder prima en ziet er goed uit. Je moet niet overdrijven. Jammer dat er zo wordt gereageerd weer. In de toekomst zal ik hem aanpassen en beter maken. Ik maak er een goede backup van en erg gecompliceerd is de website niet.

De website geeft ook alleen enkele notices (door definities van variabelen, wat ik nog niet begrijp) en geen echte foutmeldingen. Natuurlijk is de coding niet netjes, maar hij werkt en doet wat hij moet doen. In de toekomst wil ik niet zo verder natuurlijk.

En dat gezeur over boeken en hoe goed jullie wel niet zijn, is nu wel duidelijk hoor. Maar ik ga graag mijn eigen weg.

Toevoeging op 03/08/2012 23:07:49:

Goed even voor de mensen met hetzelfde probleem:

Ik heb dit opgelost door gebruik te maken van mysql_real_escape_string. Iets wat je blijkbaar beter altijd moet gebruiken.
Gewijzigd op 03/08/2012 22:39:02 door Ferdi Verbeek
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/08/2012 23:10:29
Quote Anchor link
Prima, maar kom niet klagen als het problemen oplevert door een upgrade op de server of wat dan ook. Vroeger bouwden we plaggenhutjes maar tegenwoordig kan dit niet meer. Dit voorbeeld geldt ook bij programmeren. Als je het doet, doe het dan liever goed.
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 23:12:17
Quote Anchor link
Ja precies, en dat realiseerde ik me ook en hierna zou ik toch gaan 'studeren' om dit in de toekomst wel goed te doen? Of heb je me andere 5 posts ook al gemist.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

03/08/2012 23:49:38
Quote Anchor link
En in eerdere posts wordt ook al uitgelegd dat je vaak beter geen boeken moet gebruiken om het te leren aangezien het daar vaar verkeerd in staat
 
Ferdi Verbeek

Ferdi Verbeek

03/08/2012 23:51:03
Quote Anchor link
Ja precies, dus jullie leggen niets uit en noemen zo veel mogelijk fouten op. Vervolgens vertellen (in eerder topic) dat ik moet zoeken naar boeken en goede uitleg op internet. En vervolgens is dat ook niet goed. Wordt nog leuk zo.

:)
Gewijzigd op 03/08/2012 23:54:00 door Ferdi Verbeek
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.