2x <ul>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Programmeur / Developer

Voor een familiebedrijf in Doetinchem, actief in de machinebouw voor de food-sector, zijn wij op zoek naar een programmeur / developer. In deze functie ben je werkzaam in een team van 5 medewerkers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het verhelderen van requirements vanuit de opdrachtgever, de klant en de afdeling ontwikkeling. Je verricht haalbaarheidsstudies en werkt specificaties uit die je afstemt met de opdrachtgever. Je ontwerpt design in software en stemt af met je collega's. De huidige vision-systemen zijn geschreven in C software, welke draait op een CUDA platform. Je schrijft en codeert software en zal gaan testdraaien. Tot

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »
Willem Andries

Willem Andries

25/07/2011 13:33:08
Quote Anchor link
Beste,

Wat is hier verkeerd aan voor de pagina valide te maken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<ul>
    <li><a href='/pagina/Nieuws.html'>Nieuws</a></li>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Binnenland.html'>Binnenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Buitenland.html'>Buitenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Bizar.html'>Bizar</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wetenschap.html'>Wetenschap</a></li>
          <li><a href='/pagina/Gezondheid.html'>Gezondheid</a></li>
        </ul>
    <li><a href='/pagina/Sport.html'>Sport</a></li>

        <ul>
          <li><a href='/pagina/Voetbal.html'>Voetbal</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wielrennen.html'>Wielrennen</a></li>
          <li><a href='/pagina/Tennis.html'>Tennis</a></li>
          <li><a href='/pagina/Formule 1.html'>Formule 1</a></li>
          <li><a href='/pagina/Auto-motorsport.html'>Auto-motorsport</a></li>
          <li><a href='/pagina/Andere Sport.html'>Andere Sport</a></li>
        </ul>

    <li><a href='/pagina/Showbizz.html'>Showbizz</a></li>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Celebrities.html'>Celebrities</a></li>
          <li><a href='/pagina/Film.html'>Film</a></li>
          <li><a href='/pagina/Muziek.html'>Muziek</a></li>
          <li><a href='/pagina/Royalty.html'>Royalty</a></li>
          <li><a href='/pagina/Kust en literatuur.html'>Kust en literatuur</a></li>
    </ul>
</ul>
Gewijzigd op 25/07/2011 13:35:24 door Willem Andries
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 01:28:48
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2011 13:44:03
Quote Anchor link
Al op de W3 Validator gekeken? ;-)
 
Willem Andries

Willem Andries

25/07/2011 13:46:23
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2011 13:48:29
Quote Anchor link
Mooi zo, gevonden dus ;-)
 
Willem Andries

Willem Andries

25/07/2011 13:52:59
Quote Anchor link
Maar ik kan er niet aan uit, wil ej mij helpen?
- Aar - op 25/07/2011 13:48:29:
Mooi zo, gevonden dus ;-)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/07/2011 13:55:19
Quote Anchor link
als je een extra <ul> hebt binnen een <ul> (submenu dus) moet het als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<ul>
    <li><a href='/pagina/Nieuws.html'>Nieuws</a>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Binnenland.html'>Binnenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Buitenland.html'>Buitenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Bizar.html'>Bizar</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wetenschap.html'>Wetenschap</a></li>
          <li><a href='/pagina/Gezondheid.html'>Gezondheid</a></li>
        </ul></li>

    <li><a href='/pagina/Sport.html'>Sport</a>
<ul>
          <li><a href='/pagina/Voetbal.html'>Voetbal</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wielrennen.html'>Wielrennen</a></li>
          <li><a href='/pagina/Tennis.html'>Tennis</a></li>
          <li><a href='/pagina/Formule 1.html'>Formule 1</a></li>
          <li><a href='/pagina/Auto-motorsport.html'>Auto-motorsport</a></li>
          <li><a href='/pagina/Andere Sport.html'>Andere Sport</a></li>
        </ul></li>

    <li><a href='/pagina/Showbizz.html'>Showbizz</a>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Celebrities.html'>Celebrities</a></li>
          <li><a href='/pagina/Film.html'>Film</a></li>
          <li><a href='/pagina/Muziek.html'>Muziek</a></li>
          <li><a href='/pagina/Royalty.html'>Royalty</a></li>
          <li><a href='/pagina/Kust en literatuur.html'>Kust en literatuur</a></li>
    </ul></li>
</ul>
Gewijzigd op 25/07/2011 13:56:06 door Bas IJzelendoorn
 
Willem Andries

Willem Andries

25/07/2011 14:01:57
Quote Anchor link
Okéé, bedank!
Bas IJzelendoorn op 25/07/2011 13:55:19:
als je een extra <ul> hebt binnen een <ul> (submenu dus) moet het als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<ul>
    <li><a href='/pagina/Nieuws.html'>Nieuws</a>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Binnenland.html'>Binnenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Buitenland.html'>Buitenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Bizar.html'>Bizar</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wetenschap.html'>Wetenschap</a></li>
          <li><a href='/pagina/Gezondheid.html'>Gezondheid</a></li>
        </ul></li>

    <li><a href='/pagina/Sport.html'>Sport</a>
<ul>
          <li><a href='/pagina/Voetbal.html'>Voetbal</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wielrennen.html'>Wielrennen</a></li>
          <li><a href='/pagina/Tennis.html'>Tennis</a></li>
          <li><a href='/pagina/Formule 1.html'>Formule 1</a></li>
          <li><a href='/pagina/Auto-motorsport.html'>Auto-motorsport</a></li>
          <li><a href='/pagina/Andere Sport.html'>Andere Sport</a></li>
        </ul></li>

    <li><a href='/pagina/Showbizz.html'>Showbizz</a>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Celebrities.html'>Celebrities</a></li>
          <li><a href='/pagina/Film.html'>Film</a></li>
          <li><a href='/pagina/Muziek.html'>Muziek</a></li>
          <li><a href='/pagina/Royalty.html'>Royalty</a></li>
          <li><a href='/pagina/Kust en literatuur.html'>Kust en literatuur</a></li>
    </ul></li>
</ul>
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/07/2011 16:40:07
Quote Anchor link
als je goed gekeken had dan je dat op de pagina van w3c kunnen zien ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.