2x <ul>

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »
Willem Andries

Willem Andries

25/07/2011 13:33:08
Quote Anchor link
Beste,

Wat is hier verkeerd aan voor de pagina valide te maken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<ul>
    <li><a href='/pagina/Nieuws.html'>Nieuws</a></li>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Binnenland.html'>Binnenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Buitenland.html'>Buitenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Bizar.html'>Bizar</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wetenschap.html'>Wetenschap</a></li>
          <li><a href='/pagina/Gezondheid.html'>Gezondheid</a></li>
        </ul>
    <li><a href='/pagina/Sport.html'>Sport</a></li>

        <ul>
          <li><a href='/pagina/Voetbal.html'>Voetbal</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wielrennen.html'>Wielrennen</a></li>
          <li><a href='/pagina/Tennis.html'>Tennis</a></li>
          <li><a href='/pagina/Formule 1.html'>Formule 1</a></li>
          <li><a href='/pagina/Auto-motorsport.html'>Auto-motorsport</a></li>
          <li><a href='/pagina/Andere Sport.html'>Andere Sport</a></li>
        </ul>

    <li><a href='/pagina/Showbizz.html'>Showbizz</a></li>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Celebrities.html'>Celebrities</a></li>
          <li><a href='/pagina/Film.html'>Film</a></li>
          <li><a href='/pagina/Muziek.html'>Muziek</a></li>
          <li><a href='/pagina/Royalty.html'>Royalty</a></li>
          <li><a href='/pagina/Kust en literatuur.html'>Kust en literatuur</a></li>
    </ul>
</ul>
Gewijzigd op 25/07/2011 13:35:24 door Willem Andries
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 02:53:05
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2011 13:44:03
Quote Anchor link
Al op de W3 Validator gekeken? ;-)
 
Willem Andries

Willem Andries

25/07/2011 13:46:23
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2011 13:48:29
Quote Anchor link
Mooi zo, gevonden dus ;-)
 
Willem Andries

Willem Andries

25/07/2011 13:52:59
Quote Anchor link
Maar ik kan er niet aan uit, wil ej mij helpen?
- Aar - op 25/07/2011 13:48:29:
Mooi zo, gevonden dus ;-)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/07/2011 13:55:19
Quote Anchor link
als je een extra <ul> hebt binnen een <ul> (submenu dus) moet het als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<ul>
    <li><a href='/pagina/Nieuws.html'>Nieuws</a>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Binnenland.html'>Binnenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Buitenland.html'>Buitenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Bizar.html'>Bizar</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wetenschap.html'>Wetenschap</a></li>
          <li><a href='/pagina/Gezondheid.html'>Gezondheid</a></li>
        </ul></li>

    <li><a href='/pagina/Sport.html'>Sport</a>
<ul>
          <li><a href='/pagina/Voetbal.html'>Voetbal</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wielrennen.html'>Wielrennen</a></li>
          <li><a href='/pagina/Tennis.html'>Tennis</a></li>
          <li><a href='/pagina/Formule 1.html'>Formule 1</a></li>
          <li><a href='/pagina/Auto-motorsport.html'>Auto-motorsport</a></li>
          <li><a href='/pagina/Andere Sport.html'>Andere Sport</a></li>
        </ul></li>

    <li><a href='/pagina/Showbizz.html'>Showbizz</a>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Celebrities.html'>Celebrities</a></li>
          <li><a href='/pagina/Film.html'>Film</a></li>
          <li><a href='/pagina/Muziek.html'>Muziek</a></li>
          <li><a href='/pagina/Royalty.html'>Royalty</a></li>
          <li><a href='/pagina/Kust en literatuur.html'>Kust en literatuur</a></li>
    </ul></li>
</ul>
Gewijzigd op 25/07/2011 13:56:06 door Bas IJzelendoorn
 
Willem Andries

Willem Andries

25/07/2011 14:01:57
Quote Anchor link
Okéé, bedank!
Bas IJzelendoorn op 25/07/2011 13:55:19:
als je een extra <ul> hebt binnen een <ul> (submenu dus) moet het als volgt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<ul>
    <li><a href='/pagina/Nieuws.html'>Nieuws</a>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Binnenland.html'>Binnenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Buitenland.html'>Buitenland</a></li>
          <li><a href='/pagina/Bizar.html'>Bizar</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wetenschap.html'>Wetenschap</a></li>
          <li><a href='/pagina/Gezondheid.html'>Gezondheid</a></li>
        </ul></li>

    <li><a href='/pagina/Sport.html'>Sport</a>
<ul>
          <li><a href='/pagina/Voetbal.html'>Voetbal</a></li>
          <li><a href='/pagina/Wielrennen.html'>Wielrennen</a></li>
          <li><a href='/pagina/Tennis.html'>Tennis</a></li>
          <li><a href='/pagina/Formule 1.html'>Formule 1</a></li>
          <li><a href='/pagina/Auto-motorsport.html'>Auto-motorsport</a></li>
          <li><a href='/pagina/Andere Sport.html'>Andere Sport</a></li>
        </ul></li>

    <li><a href='/pagina/Showbizz.html'>Showbizz</a>
        <ul>
          <li><a href='/pagina/Celebrities.html'>Celebrities</a></li>
          <li><a href='/pagina/Film.html'>Film</a></li>
          <li><a href='/pagina/Muziek.html'>Muziek</a></li>
          <li><a href='/pagina/Royalty.html'>Royalty</a></li>
          <li><a href='/pagina/Kust en literatuur.html'>Kust en literatuur</a></li>
    </ul></li>
</ul>
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

25/07/2011 16:40:07
Quote Anchor link
als je goed gekeken had dan je dat op de pagina van w3c kunnen zien ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.