9Craft Crime

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »
Ivan Heerkens

Ivan Heerkens

13/09/2012 14:40:53
Quote Anchor link
Hallo.

Zojuist is hij dan eindelijk online.
Mijn eerste gemaakt Criminal, en al redelijk uitgebreid!

Graag ontvang ik kritiek zodat ik het kan verbeteren.
Het kan voorkomen dat er hier en daar nog Bugs zitten, Graag dit vermelden.

Link: Klik hier!

Mvg,
Ivan


TESTACCOUNT:
Gebruikersnaam: TEST
Wachtwoord: TEST

Hoofdletters!!!
Gewijzigd op 13/09/2012 14:49:02 door Ivan Heerkens
 
PHP hulp

PHP hulp

29/05/2024 12:38:53
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 14:42:34
Quote Anchor link
Heb je een demo-account waarmee we kunne uittesten?
En waarom kunnen we bugs niet hier vermelden? Hier is toch een forum om te discussieren?

- Registereren: Na het registreren krijg ik een bevestiging met het wachtwoord, deze zou beter per mail kunnen worden verzonden, en de melding hierover zou in de layout horen te staan
- Na het inloggen zie ik wederom nog een keer je inlogformulier. Waarom toon je deze nog als je iemand al ingelogd is, en wordt doorgestuurd?
- Forum: Deprecated: Function eregi_replace() is deprecated in /public/sites/www.9craft.nl/playermess.php on line 80
- Forum: Bij het maken van een nieuw topic wordt mijn bericht niet geplaatst, ik moet dan nogmaals een reactie plaatsen.
- Ik mis een doctype.....
- Een encoding ontbreekt.... UTF-8, ANSI welke gebruik je nou?
- Je gebruikt tabellen, wat niet meer van deze tijd is...
- "Er is geen Kogelfabriek in Netherlands" --> Geen goede zin....
- Ik zie nu: Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Delimiter must not be alphanumeric or backslash in /public/sites/www.9craft.nl/playermess.php on line 80

Als ik even kritiek mag geven. Wat maakt jij Crime nou zo uniek aan de anderen? Is het wel een Crime, vraag ik ema f als ik op de inlog-pagina ben? Niets doet me echt denken aan een crimegame...
Gewijzigd op 13/09/2012 15:00:17 door - Ariën -
 
Chris -

Chris -

13/09/2012 15:17:45
Quote Anchor link
Vraag me af hoeveel je hiervan ook daadwerkelijk zelf hebt geprogrammeerd; een hoop ziet er verdomde bekend uit met dezelfde bugs.

Als ik je een tip mag geven, doe wat aan de beveiliging. Je beveiliging is nu ver te zoeken. Buiten dat, gebruik alsjeblieft een hash om wachtwoorden op te slaan in plaats van ze als plain-text op te slaan. Ben blij dat ik er geen account heb staan, anders zou dat wachtwoord gewoon uit de database kunnen worden gehaald :-/

Toevoeging op 13/09/2012 15:19:08:

Overigens, uit je screenshots is te zien dat dit een standaard script is. Verklaart een hoop.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 16:23:21
Quote Anchor link
Je site is uit de lucht.... Dit vanwege je slechte beveiliging?
 
Chris -

Chris -

13/09/2012 17:11:26
Quote Anchor link
Nee, serieus? Staat er nou een criminals uit 2004/2005 op je website?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 17:12:34
Quote Anchor link
Ah, opeens was er weer wat anders dus...

Dit is echt.... eh... ik heb er geen woorden voor....

Oh ja, en hij is ongelooflijk brak. Weg ermee....
Gewijzigd op 13/09/2012 17:19:57 door - Ariën -
 
Albert de Wit

Albert de Wit

13/09/2012 19:29:57
Quote Anchor link
Aanmelden:

Aanmelden kun je beter veranderen in Registreren. Aanmelden kan men nog wel eens verwarren met inloggen.
Inlog (wat betekent dit? wat is inlog?)
Herhaal (meer uitleg hierover?)
E-Mail (gewoon Emailadres hoor)
Geen captcha?


Login:

login (wat is login? username?)


Wachtwoord vergeten:

probeer dat formulier eens te laden in Chrome, het ziet er niet echt goed uit.


Ook denk ik dat de meeste mensen wel een klok op hun computer hebben, beetje overbodig dus.


Toevoeging op 13/09/2012 19:32:13:

overigens als ik mezelf inlog met

test
test

en ik ga naar Type Wijzigen krijg ik




Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /public/sites/www.9craft.nl/typewijzigen.php:10) in /public/sites/www.9craft.nl/_include-config.php on line 28
Welk type wil je worden?
Je kan intotaal 2 keer je type wijzigen.
 
Roel -

Roel -

13/09/2012 20:38:07
Quote Anchor link
Ik vraag me af wat de rechtmatige eigenaar hiervan vindt: klik
Ik ken de eigenaar, ik zou je game maar gauw uit de lucht halen want hij pakt je keihard aan.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 20:48:00
Quote Anchor link
Huh, dit is gewoon een standaard oude brakke criminals die ik op zijn site zie staan?
 
Chris -

Chris -

13/09/2012 20:52:43
Quote Anchor link
Vroegah zijn deze criminals (rood, blauw en gold (refererend naar pokemon toevallig?) en nog een paar) gejat en verspreid. Vandaar Aar :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 20:59:22
Quote Anchor link
Deze oude Criminals? Zijn die gejat?

Ik dacht dat de maker die verpreid had? Had ik ooit ergens op de collegasite van PFZ gehoord. Ze zijn in ieder geval behoorlijk brak gebouwd.
Gewijzigd op 13/09/2012 20:59:36 door - Ariën -
 
Chris -

Chris -

13/09/2012 21:06:11
Quote Anchor link
Uiteindelijk zijn ze verspreid door tientallen websites, ik weet niet met zekerheid of het met de toestemming van de maker was. Later zijn er "Open Source" criminals gekomen, die wel wat beter in elkaar staken, maar nog steeds brak als een malle.
 
- Raoul -

- Raoul -

13/09/2012 21:08:46
Quote Anchor link
Ik vraag me toch af waarom mensen in hemelsnaam hun tijd verspillen aan een criminal, er zijn zovééééééélen te vinden op het internet, teveel concurrentie, geen uniek idee, ... resulteert op dat er geen kat op je site komt kijken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 21:09:44
Quote Anchor link
Ze denken dat het een goudmijn is, maar die zeepbel is allang geklapt....
 
Roel -

Roel -

13/09/2012 21:11:33
Quote Anchor link
Dat spel is van Ricky Pietens, hij heeft Mafiaway ontwikkeld.
Ooit is zijn source op internet gekomen (vraag me niet hoe).

Hier kun je je eigen crime maken, wat ook onder zijn beheer ligt: klik voor een voorbeeld

Check de gelijkenissen...
 
Chris -

Chris -

13/09/2012 21:13:28
Quote Anchor link
Roel, die website is heel anders. http://www.owncrime.nl/site/index.php?gameid=7122 test/test

Zitten wel een paar overeenkomstige dingen in, maar het is vrij lastig om aan te tonen dat het écht van hem is :(
Gewijzigd op 13/09/2012 21:15:21 door Chris -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

13/09/2012 21:13:51
Quote Anchor link
Roel PHP op 13/09/2012 21:11:33:
Ooit is zijn source op internet gekomen (vraag me niet hoe).

Vroeger, toen men nog peop schreef en met houten guldens betaaldden gebruikten mensen geen versioningsysteem. Dus iedereen had toegang tot de FTP en vertrouwde elkaar. Totdat er eens ruziek kwam, en toen was je spel gwaar je uren en dagen aan had gewerkt , gekopieerd.

Zo vermoed ik dus. Of de ouderwetse lekken om een shell te uploaden, en de boel te jatten.
Gewijzigd op 13/09/2012 21:14:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.