Aanpassen archief pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »
John van den Oudenhoven

John van den Oudenhoven

22/05/2012 16:50:10
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een klein probleempje met mijn archiefpagina en wel het volgende:
Het maandarchief toont alleen de laatste 10 berichten en niet alle berichten die in die maand geplaatst zijn. Er is ook geen paginanummering op de pagina te zien.
Nu ben ik er inmiddels achter dat het probleem in mijn template zit dus nu is mijn vraag of iemand mij kan helpen met het aanpassen van mijn files zodat ik een goed werkend archief heb.

Je kan mijn archief pagina bekijken via deze link

Ik wil graag dat het mogelijk is om door de maanden te bladeren dus dat er naast "Maand Archief: mei 2012" een link komt naar de volgende en de vorige maand.
Ook zou ik graag een paginanummering onder de pagina willen hebben zodat het mogelijk is om naar de volgende berichten in het archief te gaan.

Ik heb 2 files gevonden die van invloed zijn op mijn archief en dat zijn:
archive.php
loop2.php (was eerst loop.php maar dit is een kopie en die heb ik bewerkt om meer berichten te zien want eerst zag ik maar 6 berichten)

Hier de code van archive.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php
/*
Template Name: Archive
*/

?>

<?php get_header(); ?>

<div id="content" class="content-group content-archive">
    <div class="wrapper">
        <div class="post-group">
            <?php the_post(); ?>
            <?php if (is_day()) : ?>
            <h1 class="title">Dag Archief: <?php the_date(); ?></h1>
            <?php elseif (is_month()) : ?>
            <h1 class="title">Maand Archief: <?php the_date('F Y'); ?></h1>
            <?php elseif (is_year()) : ?>
            <h1 class="title">Jaar Archief: <?php the_date('Y'); ?></h1>
            <?php else : ?>
            <h1 class="title">Blog Archief</h1>
            <?php endif; ?>
            <?php rewind_posts(); ?>        
            <?php get_template_part('loop2','archive'); ?>
        </div>
    </div>
</div>
        
<?php get_footer(); ?>


Hier de code van loop2.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
<?php if (!have_posts()) : ?>

<div id="post-0" class="post error404 not-found">
    <h1 class="title">Not Found</h1>
    <div class="entry-content">
        <p>Apologies, but no results were found for the requested archive. Perhaps searching will help find a related post.</p>
    </div>
</div>

<?php else : ?>

    <?php
        add_filter('excerpt_length', 'padd_theme_excerpt_index_length');
        $countposts = 0;
    ?>

    <?php while (have_posts()) : ?>
        <?php the_post();
            if($countposts <= 14){
        ?>

        <div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post entry">
            <div class="t"></div>
            <div class="m">
                <div class="thumbnail">
                    <a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>">
                        <?php padd_theme_post_thumbnail(); ?>
                    </a>
                </div>
                <h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
                <p class="meta"><span class="date-cat"><?php the_time('F j, Y'); ?></span></p>
                <div class="excerpt">
                    <?php the_excerpt();?>
                </div>
            </div>
            <div class="b clear"></div>
        </div>
    <?php
    }
    $countposts++;
    endwhile;
?>

    <?php remove_filter('excerpt_length', 'padd_theme_excerpt_index_length'); ?>
    <div class="clear"></div>
    

<?php endif; ?>



Met vriendelijke groet,
John
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:58:53
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/05/2012 17:16:38
Quote Anchor link
Waarom telkens php openen en sluiten?
in loop2.php: je opent en sluit op regel 10, je opent dan weer op 12 en sluit op 15 om op 16 te openen. Etc.
 
John van den Oudenhoven

John van den Oudenhoven

22/05/2012 21:47:43
Quote Anchor link
Dit is de code zoals die geschreven is door de maker(s) van de template ik heb alleen in loop2.php het getal 5 veranderd in 14, maar ik krijg max. 10 berichten te zien.

Niemand die mij kan helpen? Ik heb al een script van deze site geprobeerd voor de paginanummering maar ik krijg het niet werkend....
Gewijzigd op 22/05/2012 21:48:45 door John van den Oudenhoven
 
Fons Seesink

Fons Seesink

22/05/2012 22:27:05
Quote Anchor link
is het zo dat er maximaal 10 opgehaald worden uit de database met de query?
als dat zo is kan je het getal van 5 naar 100 aanpassen maar zullen er nooit meer dan 10 komen.
 
John van den Oudenhoven

John van den Oudenhoven

22/05/2012 23:40:03
Quote Anchor link
Hoi Fons,

Ik heb geen idee, hoe kan ik dat zien?
Ik ben een echte beginner met php.
 
Fons Seesink

Fons Seesink

22/05/2012 23:43:23
Quote Anchor link
ik kan natuurlijk niet in je volledige bron rondkijken, maar een wilde gok zegt me dat de aanroep
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php while (have_posts()) : ?>
een aantal recods ophaalt.
Je zou deze functie moeten opzoeken en kijken of er een limit 10 in de SQL staat.
Stap voor stap door de code heenlopen en de logica erachter proberen te achterhalen om het juiste resultaat te krijgen lijkt mij de volgende logische stap.
 
Chris PHP

Chris PHP

23/05/2012 07:20:14
Quote Anchor link
Waarschijnlijk is er een config/class file ergens geinclude waar een MAX_LIMIT of iets dergelijks instaat en is ingestelt op 10.

Welke pagina's/bestanden worden er geinclude in dit script? Wellicht dat je daar moet gaan zoeken, en dan voornamelijk rond de have_posts() functie. Zie waar de SQL query gedraaid wordt, dan moet daar na LIMIT en een variabel staan (of gewoon 10), die bepaald de limit.
Gewijzigd op 23/05/2012 07:21:08 door Chris PHP
 
John van den Oudenhoven

John van den Oudenhoven

24/05/2012 06:41:21
Quote Anchor link
Fons en Chris, bedankt voor jullie reactie!
Ik heb alleen geen enkel idee wat een query is.... :S

Na aanleiding van de reactie van Chris ben ik in mijn template folder gaan snuffelen en dan kom ik in de submap "classes" het bestand pagination.php tegen. Hieronder de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
<?php

class Padd_PageNavigation {
    
     const ANTE_PAGE = '<span class="t"><span class="l"></span><span class="r"></span></span><span class="m"><span class="l"></span><span class="c">';
    const POST_PAGE = '</span><span class="r"></span></span><span class="b"><span class="l"></span><span class="r"></span></span>';
    
    public static function get_nearest_round($num, $to_nearest) {
       return floor($num/$to_nearest)*$to_nearest;
    }


    public static function render() {
        global $wpdb, $wp_query;
        if (!is_single()) {
            $request = $wp_query->request;
            $posts_per_page = intval(get_query_var('posts_per_page'));
            $paged = intval(get_query_var('paged'));
            $numposts = $wp_query->found_posts;
            $max_page = $wp_query->max_num_pages;
            if(empty($paged) || $paged == 0) {
                $paged = 1;
            }


            $pages_to_show = intval(get_option(PADD_THEME_SLUG . '_pgn_pages_to_show'));
            $larger_page_to_show = intval(get_option(PADD_THEME_SLUG . '_pgn_larger_page_numbers'));
            $larger_page_multiple = intval(get_option(PADD_THEME_SLUG . '_pgn_larger_page_numbers_multiple'));
    
            $pages_to_show_minus_1 = $pages_to_show - 1;
            $half_page_start = floor($pages_to_show_minus_1/2);
            $half_page_end = ceil($pages_to_show_minus_1/2);
            $start_page = $paged - $half_page_start;
            if($start_page <= 0) {
                $start_page = 1;
            }

            $end_page = $paged + $half_page_end;
            if(($end_page - $start_page) != $pages_to_show_minus_1) {
                $end_page = $start_page + $pages_to_show_minus_1;
            }

            if($end_page > $max_page) {
                $start_page = $max_page - $pages_to_show_minus_1;
                $end_page = $max_page;
            }

            if($start_page <= 0) {
                $start_page = 1;
            }

            $larger_per_page = $larger_page_to_show*$larger_page_multiple;
            $larger_start_page_start = (Padd_PageNavigation::get_nearest_round($start_page, 10) + $larger_page_multiple) - $larger_per_page;
            $larger_start_page_end = Padd_PageNavigation::get_nearest_round($start_page, 10) + $larger_page_multiple;
            $larger_end_page_start = Padd_PageNavigation::get_nearest_round($end_page, 10) + $larger_page_multiple;
            $larger_end_page_end = Padd_PageNavigation::get_nearest_round($end_page, 10) + ($larger_per_page);
            if($larger_start_page_end - $larger_page_multiple == $start_page) {
                $larger_start_page_start = $larger_start_page_start - $larger_page_multiple;
                $larger_start_page_end = $larger_start_page_end - $larger_page_multiple;
            }

            if($larger_start_page_start <= 0) {
                $larger_start_page_start = $larger_page_multiple;
            }

            if($larger_start_page_end > $max_page) {
                $larger_start_page_end = $max_page;
            }

            if($larger_end_page_end > $max_page) {
                $larger_end_page_end = $max_page;
            }

            if($max_page > 1) {
                $pages_text = str_replace("%CURRENT_PAGE%", number_format_i18n($paged), 'Page %CURRENT_PAGE% of %TOTAL_PAGES%');
                $pages_text = str_replace("%TOTAL_PAGES%", number_format_i18n($max_page), $pages_text);
                echo $before.'<div class="pagination">'."\n";
                if(!empty($pages_text)) {
                    echo '<span class="pages">' . Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE . $pages_text . Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</span>';
                }

                if ($start_page >= 2 && $pages_to_show < $max_page) {
                    $first_page_text = str_replace("%TOTAL_PAGES%", number_format_i18n($max_page), '&laquo; First');
                    echo '<a href="'.clean_url(get_pagenum_link()).'" class="first page-word" title="'.$first_page_text.'">' . Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE . $first_page_text . Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</a>';
                    echo '<span class="extend">' . Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE . '...' . Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</span>';
                }

                if($larger_page_to_show > 0 && $larger_start_page_start > 0 && $larger_start_page_end <= $max_page) {
                    for($i = $larger_start_page_start; $i < $larger_start_page_end; $i+=$larger_page_multiple) {
                        $page_text = str_replace("%PAGE_NUMBER%", number_format_i18n($i), '%PAGE_NUMBER%');
                        echo '<a href="'.clean_url(get_pagenum_link($i)).'" class="page" title="'.$page_text.'">' . Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE . $page_text . Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</a>';
                    }
                }

                if (($paged - 1) > 0) {
                    echo '<a href="'.clean_url(get_pagenum_link($paged - 1)).'" class="page prev" title="Previous">' . Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE . '&laquo; Prev' . Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</a>';
                }

                for($i = $start_page; $i  <= $end_page; $i++) {                        
                    if($i == $paged) {
                        $current_page_text = str_replace("%PAGE_NUMBER%", number_format_i18n($i), '%PAGE_NUMBER%');
                        echo '<span class="current">'. Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE . $current_page_text. Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</span>';
                    }
else {
                        $page_text = str_replace("%PAGE_NUMBER%", number_format_i18n($i), '%PAGE_NUMBER%');
                        echo '<a href="'.clean_url(get_pagenum_link($i)).'" class="page" title="'.$page_text.'">' . Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE .$page_text . Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</a>';
                    }
                }

                if (($paged + 1) <= $max_page) {
                    echo '<a href="'.clean_url(get_pagenum_link($paged + 1)).'" class="page next" title="Next">' . Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE . 'Next &raquo;' . Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</a>';
                }

                if($larger_page_to_show > 0 && $larger_end_page_start < $max_page) {
                    for($i = $larger_end_page_start; $i <= $larger_end_page_end; $i+=$larger_page_multiple) {
                        $page_text = str_replace("%PAGE_NUMBER%", number_format_i18n($i), '%PAGE_NUMBER%');
                        echo '<a href="'.clean_url(get_pagenum_link($i)).'" class="page" title="'.$page_text.'">'.Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE .$page_text . Padd_PageNavigation::POST_PAGE.'</a>';
                    }
                }

                if ($end_page < $max_page) {
                    echo '<span class="extend">...</span>';
                    $last_page_text = str_replace("%TOTAL_PAGES%", number_format_i18n($max_page),'Last &raquo;');
                    echo '<a href="'.clean_url(get_pagenum_link($max_page)).'" class="last page-word" title="'.$last_page_text.'">' . Padd_PageNavigation::ANTE_PAGE .$last_page_text . Padd_PageNavigation::POST_PAGE . '</a>';
                }

                echo '</div>'.$after."\n";
            }
        }
    }
    
}


?>


Moet ik hier iets veranderen? of is dit het verkeerde bestand?

Groet,
John
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 09:03:14
Quote Anchor link
Nee je moet kijken naar deze functie the_post()
Dit is geinclude in je script in je eerste post. Daar zal de query gedraaid worden die de database selectie doet, en dus de limitatie doorvoert.

Kan je anders het hele script posten van je eerste bericht?
 
John van den Oudenhoven

John van den Oudenhoven

24/05/2012 14:01:00
Quote Anchor link
Bedoel je de post de het langst de site staat of echt de eerste ooit geplaatst? De eerste ooit geplaatst is namelijk verwijderd want dat was het volgende bericht:"dit is een test"
 
Chris PHP

Chris PHP

24/05/2012 14:06:29
Quote Anchor link
Nee dat bedoel ik niet

The_post() is een functie die voert iets uitvoerd. Waarschijnlijk hier een select query om je gegevens uit de database te halen.

Berichten die je ooit eens hebt gemaakt staan in je database zelf en staan los van deze funtie.
 
John van den Oudenhoven

John van den Oudenhoven

25/05/2012 10:42:59
Quote Anchor link
Ik heb geen enkel idee waar ik The_post() kan vinden dus ik heb mijn hele themes folder in een .rar bestand gezet. Misschien is dat makkelijker...

Je kan het bestand downloaden via www.salt-boemel.nl/downloads/themes.rar
 
Gerhard l

gerhard l

25/05/2012 10:45:57
Quote Anchor link
Tip: Als je notepad++ gebruikt, kan je cntrl+shift+f gebruiken, en dan door mappen heen zoeken.
 
Chris PHP

Chris PHP

25/05/2012 10:48:14
Quote Anchor link
@John, ik heb hier geen winrar (bedrijfsomgeving). Dus ik kan hem helaas niet openen.
 
John van den Oudenhoven

John van den Oudenhoven

25/05/2012 13:23:08
Quote Anchor link
Hier nogmaals de folder maar dan in een zip bestand
www.salt-boemel.nl/downloads/themes.zip
 
John van den Oudenhoven

John van den Oudenhoven

29/05/2012 14:47:40
Quote Anchor link
Is er nog iemand die mij verder kan helpen? Ik ben echt een beginnende php gebruiker dus graag een duidelijke uitleg van wat ik moet doen om dit op te lossen.
 
Nick Dijkstra

Nick Dijkstra

29/05/2012 15:42:10
Quote Anchor link
Kijk hier eens, misschien heb je er wat aan? Link
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.