Aantal dagen bereken mbv diff()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving: De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van bromen snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie.De opdracht bestaat uit: het programmeren van de diverse modules;het tijdens demo's tonen van de

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Je komt in een DevOps-cultuur te werken waarbij je met je team werkt aan de front-end van diverse brand websites; Het ontwerpen van functionele en grafische ontwerpen die worden geïmplementeerd; Draagt zorg voor het maken van analyses; Je werkt nauw met je collega’s samen en geeft elkaar feedback en suggesties waar nodig; Het uitwerken van vraagstukken die afkomstig zijn van verschillende klanten; Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »
- DHU -

- DHU -

31/03/2020 21:28:29
Quote Anchor link
Hi Guyz,

Ik zit weer eens met een vraagstuk... ik wil het aantal dagen bereken tussen twee datums..

daarvoor dacht ik onderstaand stukje codering te kunnen gebruiken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
//* RECONCILATION INSTELLINGEN        
$originalReconcileDate = $sqlData['Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP'];
$dateToday = new DateTime(date("Y-m-d H:i"));
$newReconcileDate = date("d-m-Y H:i", strtotime($originalReconcileDate));
$diff = $dateToday->diff($originalReconcileDate);
            
if($newReconcileDate == "01-01-1970"){
echo '<td></td>';
}else{
echo '<td>'.$newReconcileDate.'</td>';
}



echter ik krijg de foutmelding:
Warning: DateTime::diff() expects parameter 1 to be DateTimeInterface, string given in C:\wamp64\www\BP\members\inc\plugin.php on line 2332

echter ik kan 'm niet plaatsen... zal wel iets lulligs zijn maar ik staar me blind.... iemand een idee waar het manco zich bevind?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 13:54:45
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2020 21:53:06
Quote Anchor link
De error is toch duidelijk?

Er wordt een DateTimeInterface verwacht, en geen string uit je database: $originalReconcileDate.
Dus gebruik $dateToday als argument in die $diff, en gebruik $sqlData['Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP'] in je new DateTime.

Big chance dat het dan beter gaat.
Gewijzigd op 31/03/2020 21:54:33 door - Ariën -
 
- DHU -

- DHU -

31/03/2020 22:16:35
Quote Anchor link
De error is niet duidelijk!
Niet iedereen zit op Admin niveau :-).... ik probeer het te begrijpen.. (Wat me overigens nog niet lukt hoor.. maar dat terzijde)...

ik doe ook mijn stinkende best..... en gaat wel steeds beter maar ik wil d'r steeds wat bij leren... en ik ik wil het dan ook snappen... maar t'is en blijft lastig om met datums te klooien
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/03/2020 22:22:16
Quote Anchor link
$newReconcileDate zou dus geen date() (timestamp) moeten zijn, maar een DateTime-object, dan kun je met diff() aan de slag.

edit: en je hebt dus sowieso $newReconcileDate nodig (maar dan in het goede formaat), en niet $originalReconcileDate :).
Gewijzigd op 31/03/2020 22:24:32 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2020 22:33:48
Quote Anchor link
Dirk Huizinga op 31/03/2020 22:16:35:
De error is niet duidelijk!
Niet iedereen zit op Admin niveau :-).... ik probeer het te begrijpen.. (Wat me overigens nog niet lukt hoor.. maar dat terzijde)...

ik doe ook mijn stinkende best..... en gaat wel steeds beter maar ik wil d'r steeds wat bij leren... en ik ik wil het dan ook snappen... maar t'is en blijft lastig om met datums te klooien

Gelukkig heb je ook https://www.php.net/manual/en/class.datetime.php
En dan de Table of Contents, waarin de functies worden besproken.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/03/2020 22:40:25
Quote Anchor link
@Ariën heeft wel een punt. Leren programmeren wordt zoveel makkelijker wanneer je de foutmeldingen kunt interpreteren. Dit verschaft je enorm veel inzicht. Plus alles is goed gedocumenteerd op php.net. Je kunt daar gewoon DateTime in het zoekvakje inkloppen en je krijgt direct (klasse)definities.

Op deze manier kun je op den duur precies identificeren waar het misgaat, en wat er misgaat. En op een gegeven moment wordt het letten op dit soort fouten tijdens het schrijven van code een tweede natuur, zodat je deze in eerste instantie niet meer maakt, of in ieder geval een groter bewustzijn hebt van de typen van de parameters die functies en methoden verwachten, deze zijn namelijk bijna altijd van een redelijk specifieke voorgeschreven vorm.

In zekere zin is dit weer een vraagstuk waar "het probleem niet het probleem" is, maar het verzamelen van informatie over + het interpreteren van de foutmelding.
 
- DHU -

- DHU -

31/03/2020 22:50:37
Quote Anchor link
Zucht.... het is toch niet te doen om hele master class te moeten volgen om twee datums van elkaar af te trekken... gooi de handdoek dan maar meteen in de ring en gaat men maar lekker die datums met hoof uitreken...
Je moet verdorie op php.net elke keer een hele statenbijbel doornemen....

jongens bedankt voor het pogen.... maar dit gaat met teveel tijd inzitten.. als ik ooit eens wat meer tijd heb ga ik me er misschien in verdiepen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/03/2020 23:15:29
Quote Anchor link
Je overdrijft wel behoorlijk hoor met je 'master-class'.
Misschien dat je het nu even niet ziet zitten om je concentratie erbij te houden. Ga dan even wat anders doen: Boek lezen, kattenfilmpjes kijken, of lekker naar bed en dan ben je morgen weer fris en fruitig. ;-)
Gewijzigd op 31/03/2020 23:15:41 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

31/03/2020 23:22:52
Quote Anchor link
Maar er wordt je twee keer verteld wat je zou moeten aanpassen.

Je moet het zo zien, de methode verwacht een appel, en je stopt er een peer in. Dat past niet. Zorg dat het formaat appel is, en het gaat goed.

En blijkbaar geldt er ook een speciale conditie ($newReconcileDate == "01-01-1970"), in welk geval je in het geheel geen vergelijking hoeft te doen? Mogelijk is het een idee om die datums dan als NULL-waarde op te slaan in je database, dan kun je simpelweg vergelijken met NULL.

Wat is trouwens het formaat van $sqlData['Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP']? Is dit gewoon een UNIX-timestamp? Dan kan de code waarschijnlijk ook nog wat korter. Helemaal handig zou het zijn als deze informatie ook gewoon als (NULLable) DATETIME-kolom wordt opgeslagen, dan hoef je ook niet tig vertaalslagen uit te voeren.
 
- DHU -

- DHU -

01/04/2020 10:56:14
Quote Anchor link
Om het proces af te ronden :-)

ik heb in mijn SQL SELECT de datum format van de tabel Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP aangegeven. De uren, minuten en secondes zijn in deze nl niet zo van belang.

Dit heb ik als volgt gedaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$sql = "SELECT DATE_FORMAT(idm_doelsysteem.Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP, '%d-%m-%Y') AS originalReconcileDate,

enz, enz enz


Voor uiteindelijk het verschil tussen twee datums weer te geven heb ik dit als volgt gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
//* RECONCILATION INSTELLINGEN
            $reconDay = new DateTime($sqlData['originalReconcileDate']);
            $dateToday = new DateTime();
            $diff = $dateToday->diff($reconDay);
            
            if($sqlData['originalReconcileDate'] == NULL){
                echo '<td><font color="red">Nog geen recon ingericht!</font></td>';
            }else{
                echo '<td>'.$reconDay->format('d-m-Y').' <font size="1">('.$diff->format('%d dagen geleden').')</font></td>';


Opmerking: Goeie tip om wat anders te doen. Als je er een lange dag op hebt zitten en en je blind staart moet je dit soort dingen dus gewoon niet doen....

Bedankt voor alle goed bedoelde adviezen.
Gewijzigd op 01/04/2020 10:57:32 door - DHU -
 
Ivo P

Ivo P

01/04/2020 19:55:00
Quote Anchor link
Wist je dat Mysql dat ook al voor je uit kan rekenen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
SELECT Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP, TO_DAYS(Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP) - TO_DAYS(NOW()) as verschil
FROM tabel
 
Jan R

Jan R

01/04/2020 20:42:16
Quote Anchor link
Ik lees elke keer iets van jou als "de handdoek in de ring gooien". Als je de fout gewoon googled zie je dat er al velen voor jou ook het probleem hadden. Ik hoor er ook bij. Je moet natuurlijk wel ook eens iets proberen.
Met vallen en opstaan lukt veel. Ok het gaat wat traag:)
Je kan toch niet willen dat de mensen hier jouw code schrijven.

Enkel als voorbeeld: Net een scriptje van vroeger eens hermaakt. Dubbel zo snel en 3k kleiner. Gewoon betere query's.
 
- DHU -

- DHU -

01/04/2020 21:26:54
Quote Anchor link
Ivo P op 01/04/2020 19:55:00:
Wist je dat Mysql dat ook al voor je uit kan rekenen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
SELECT Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP, TO_DAYS(Z_SYSTEM_RECONCILE_TIMESTAMP) - TO_DAYS(NOW()) as verschil
FROM tabel




Hmmm interesting.. thnx... Ga ik zeker mee experimenteren. Heb nl wel op meerdere plekker het vershil dagen benodigd.. Lekker kort en krachtig. Komt de code alleen maar ten goede
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

02/04/2020 02:18:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
//* RECONCILATION INSTELLINGEN
$reconDay = new DateTime($sqlData['originalReconcileDate']);
$dateToday = new DateTime();
$diff = $dateToday->diff($reconDay);
            
if($sqlData['originalReconcileDate'] == NULL){
    echo '<td><font color="red">Nog geen recon ingericht!</font></td>';
}
else{
    echo '<td>'.$reconDay->format('d-m-Y').' <font size="1">('.$diff->format('%d dagen geleden').')</font></td>';
}

?>

Je maakt hier wel een fout, en een aantal dingen kunnen handiger gestructureerd worden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alles in de query te regelen maar mogelijk is het handiger/makkelijker om code aan te passen dan SQL, dit moet je zelf weten.

Allereerst (en dit is dus een echte fout): DateInterval heeft formatteringsregels die mogelijk anders werken dan je zou denken. Het %d formatteringskarakter geeft je het aantal dagen verschil na aftrek van eventuele maanden.

Stel je hebt dus bijvoorbeeld 1 april en 2 mei, dan levert %d jou 1 (1 maand en 1 dag) in plaats van 31 dagen, wat je misschien zou verwachten. Hiervoor is %a bedoeld, zie ook de documentatie. Misschien wil je dat nog even aanpassen als je deze aanpak nog gebruikt voordat er mensen in de paniek schieten :p.

Dan ga je dingen uitrekenen die mogelijk helemaal niet uitgerekend hoeven te worden. Nu maakt dat in dit geval niet zo uit voor de snelheid, maar wat als deze berekening vele male complexer/duurder was? Staat je webserver mogelijk heel vaak te stampen op dingen die niet eens nodig zijn... dit is pure verspilling. Begin dus met het if-statement.

Ook kun je de programmeer- en weergavelogica verder uit elkaar trekken zodat je uiteindelijk een duidelijke streep tussen deze twee kunt aanbrengen.

Bijvoorbeeld dus als volgt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if ($sqlData['originalReconcileDate'] == NULL) {
    $class = 'warning'; // geef het ding een opmaak
    $output = 'Nog geen recon ingericht!';
}
else {
    // hier ga je pas rekenen
    $reconDay = new DateTime($sqlData['originalReconcileDate']);
    $dateToday = new DateTime();
    $diff = $dateToday->diff($reconDay);

    $class = 'message';
    $output = $reconDay->format('d-m-Y').' <span>('.$diff->format('%a').' dag(en) geleden)</span>';
}

?>
<td class="<?php echo $class; ?>"><?php echo $output; ?></td>

Hier verplaats je ook hoe td.warning, td.message en td.message span er verder uitzien naar een stylesheet, dit wil je loskoppelen van de HTML, mocht je dit ooit nog willen aanpassen dan kun je dat puur in CSS regelen en hoef je geen code op te breken...
Gewijzigd op 02/04/2020 02:27:35 door Thomas van den Heuvel
 
- DHU -

- DHU -

02/04/2020 21:02:02
Quote Anchor link
Top dank je wel voor je uitgebreide toelichting. De DateInterval had ik inderdaad gelezen maar vergeten aan te passen. Dit is inmiddels doorgevoerd.

Ik heb dit nooit kunnen bedenken om een berekening met if statement te beginnen. Maar ondank ik in dit geval niet zoveel merk van de berekeninstijd hoor... deze gaat rap genoeg..maar inderdaad met 'n wat complexere berekening zou dit zo maar anders kunnen. Goed punt.

Dan over de opmaak... ik ben ook maar 'n ouwe zak hoor.. ik kom nog uit de html 1.0 periode. CSS wat was dat :-)
Ben daar helemaal niet in meegegroeid dus ik betrap me er vaak op dat ik de opmaak elke keer tussen de codering plaats. Ook hier onderga ik nog een leerproces:

Maar ik wil je nogmaals bedanken voor deze toelichting. Top!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.