Aantal dagen geleden...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

11/04/2004 21:06:00
Quote Anchor link
Ik sla mijn data (mv van datum) meestal op als JJJJ-MM-DD HH:MM:SS met de MySql NOW() functie.
Nu wil ik ook in het verleden kunnen zoeken dus bv zoeken op 1 april (zonder exacte tijd) en ook een aantal dagen terug bv 3 dagen terug. Als laatst wil ik graag weten hoe je erachter komt hoeveel dagen een datum geleden is.
Dit eerste is voor mijn profielen sys (zoeken op geboortedatum) en het tweede voor sitestats (verkeer 1,2 3 dagen geleden) en die laatste om (als ik dezelfde manier van opslaan gebruik alleen dan niet met now()) de leeftijd uit te rekenen :)

Bvd Mitch (Jaja weer eens een vraagie :P)
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 03:29:48
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 00:51:00
Quote Anchor link
In wat voor fomraat wil je het invoeren? Ik zou zeggen: kijk nog eens lekker weer eens naar de MySQL date/time functies, die kunnen dit allen aan.

Grtz,

Arend
 
Jarno

Jarno

12/04/2004 08:42:00
Quote Anchor link
in de date functie kan het.
Stat zelfs uitgelegd.
Je kan het vinden bij PHP Functies.
date();
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 09:26:00
Quote Anchor link
Het formaat is: JJJJ-MM-DD HH:MM:SS.
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 09:42:00
Quote Anchor link
Aap, Datetime formaat is precies wat de mysql functies aankunnen.

Kijk daar eens naar, en kom niet terug tot je daar naar gekeken hebt en een oplossing voor je probleem gevonden hebt ;)
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 10:37:00
Quote Anchor link
Hmmm kun je me op weg helpen met een linkje?

En als je met formaat datetime bedoelde, dat heb ik :)
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 12:49:00
Quote Anchor link
Mitch: hoelang zit je hier al?

Google:
mysql
date
functions

Voila, het is waarschijnlijk de eerste hit.

Grtz,

Arend
 
Rick

Rick

12/04/2004 14:38:00
Quote Anchor link
mysql.com/docs/en/.... zoek zelf maar ^_^
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 15:18:00
Quote Anchor link
Maar wat heb ik aan MySQL date functions als ik in PHP een paar daagies terug wil?
Dat van zoeken op datum heb ik al opgelost, verjaardagen uitrekenen ook als via date() maar nu nog die paar daagjes terug ...
 
Rick

Rick

12/04/2004 15:52:00
Quote Anchor link
je kan mysql direct het aantal dagen terug laten geven, dan hoef je dat niet meer met php te doen
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 15:55:00
Quote Anchor link
Ik zal het even uitleggen zodat ik zeekur weet dat je aan het zelfde denken.

Ik wil het verkeer (bv het aantal hits) weergeven op deze manier:
vandaag: 200
gister: 400
10 April: 200
9 April: 100
8 April: 190

Iig tot 5 dagen geleden.

En ik heb geen idee weer te beginnen en zijn nogal veel Mysql date functions :S
 

12/04/2004 16:36:00
Quote Anchor link
SELECT * FROM ???? ORDER = DESC
Hier hoort nog een regel te staan

$dag=0
while ($dag < 5)
{
$dag+1
dat regeltje om een rec te plaatsen
print "$day $month $bezoekers";
}

Zoiets zou het moeten zijn denk ik. Probeer maar eens wat.
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 17:16:00
Quote Anchor link
Het probleem zijn voornamelijk de maanden:
Als het vandaag 1 april is en ik trek er 1 af is het 0 april.
Dat moet 31 maart worden...
 
B a s
Beheerder

B a s

12/04/2004 17:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$vandaag
= date("d.m.Y");
$morgen  = date("d.m.Y", mktime(0, 0, 0, date("m")  , date("d")+1, date("Y")));
$gister = date("d.m.Y", mktime(0, 0, 0, date("m")  , date("d")-1, date("Y")));
?>
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 17:51:00
Quote Anchor link
Hartelijk dank Bas :)

Ik zat al wat te klooien met date() maar zonder echt succes...
Gewijzigd op 12/04/2004 18:48:00 door Mitch X
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Even iets anders (had geen zin in een nieuw topic).
Ik heb deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
[code]<?
            $lvl
= array(
            0 => normal,
            1 => advanced,
            2 => vip,
            3 => moderator,
            4 => admin);
            ?>

            <?= $lvl['$view_name['stats']']; ?>
?>

$view_name['stats'] komt uit de database en geeft een integer tussen de 0 en 4 :)
Maar ik krijg de fout: Parse error: parse error, expecting `']'' in c:\apache\htdocs\nl\viewprofiles.php on line 151 (die regel dus :))
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 20:11:00
Quote Anchor link
Ach ik slaap zeekur al... Laat maar hoor :)
 
Eris -

Eris -

12/04/2004 22:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $lvl['".$view_name['stats']."']; ?>



Variable buiten de haakjes halen....

Want nu ziet hij de var $view_name['stats'] als een string en niet als een var.
 
Rick

Rick

13/04/2004 00:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$lvl[$view_name['stats']];?>
 
Arend a

Arend a

13/04/2004 11:49:00
Quote Anchor link
Rick++
 
Mitch X

Mitch X

13/04/2004 12:51:00
Quote Anchor link
Jah het moest een int worden... maar toch zette ik de twee ' ' ... Zei toch al dat ik al sliep :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.