Aantal dagen geleden...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »
Mitch X

Mitch X

11/04/2004 21:06:00
Quote Anchor link
Ik sla mijn data (mv van datum) meestal op als JJJJ-MM-DD HH:MM:SS met de MySql NOW() functie.
Nu wil ik ook in het verleden kunnen zoeken dus bv zoeken op 1 april (zonder exacte tijd) en ook een aantal dagen terug bv 3 dagen terug. Als laatst wil ik graag weten hoe je erachter komt hoeveel dagen een datum geleden is.
Dit eerste is voor mijn profielen sys (zoeken op geboortedatum) en het tweede voor sitestats (verkeer 1,2 3 dagen geleden) en die laatste om (als ik dezelfde manier van opslaan gebruik alleen dan niet met now()) de leeftijd uit te rekenen :)

Bvd Mitch (Jaja weer eens een vraagie :P)
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:49:08
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 00:51:00
Quote Anchor link
In wat voor fomraat wil je het invoeren? Ik zou zeggen: kijk nog eens lekker weer eens naar de MySQL date/time functies, die kunnen dit allen aan.

Grtz,

Arend
 
Jarno

Jarno

12/04/2004 08:42:00
Quote Anchor link
in de date functie kan het.
Stat zelfs uitgelegd.
Je kan het vinden bij PHP Functies.
date();
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 09:26:00
Quote Anchor link
Het formaat is: JJJJ-MM-DD HH:MM:SS.
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 09:42:00
Quote Anchor link
Aap, Datetime formaat is precies wat de mysql functies aankunnen.

Kijk daar eens naar, en kom niet terug tot je daar naar gekeken hebt en een oplossing voor je probleem gevonden hebt ;)
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 10:37:00
Quote Anchor link
Hmmm kun je me op weg helpen met een linkje?

En als je met formaat datetime bedoelde, dat heb ik :)
 
Arend a

Arend a

12/04/2004 12:49:00
Quote Anchor link
Mitch: hoelang zit je hier al?

Google:
mysql
date
functions

Voila, het is waarschijnlijk de eerste hit.

Grtz,

Arend
 
Rick

Rick

12/04/2004 14:38:00
Quote Anchor link
mysql.com/docs/en/.... zoek zelf maar ^_^
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 15:18:00
Quote Anchor link
Maar wat heb ik aan MySQL date functions als ik in PHP een paar daagies terug wil?
Dat van zoeken op datum heb ik al opgelost, verjaardagen uitrekenen ook als via date() maar nu nog die paar daagjes terug ...
 
Rick

Rick

12/04/2004 15:52:00
Quote Anchor link
je kan mysql direct het aantal dagen terug laten geven, dan hoef je dat niet meer met php te doen
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 15:55:00
Quote Anchor link
Ik zal het even uitleggen zodat ik zeekur weet dat je aan het zelfde denken.

Ik wil het verkeer (bv het aantal hits) weergeven op deze manier:
vandaag: 200
gister: 400
10 April: 200
9 April: 100
8 April: 190

Iig tot 5 dagen geleden.

En ik heb geen idee weer te beginnen en zijn nogal veel Mysql date functions :S
 

12/04/2004 16:36:00
Quote Anchor link
SELECT * FROM ???? ORDER = DESC
Hier hoort nog een regel te staan

$dag=0
while ($dag < 5)
{
$dag+1
dat regeltje om een rec te plaatsen
print "$day $month $bezoekers";
}

Zoiets zou het moeten zijn denk ik. Probeer maar eens wat.
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 17:16:00
Quote Anchor link
Het probleem zijn voornamelijk de maanden:
Als het vandaag 1 april is en ik trek er 1 af is het 0 april.
Dat moet 31 maart worden...
 
B a s
Beheerder

B a s

12/04/2004 17:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$vandaag
= date("d.m.Y");
$morgen  = date("d.m.Y", mktime(0, 0, 0, date("m")  , date("d")+1, date("Y")));
$gister = date("d.m.Y", mktime(0, 0, 0, date("m")  , date("d")-1, date("Y")));
?>
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 17:51:00
Quote Anchor link
Hartelijk dank Bas :)

Ik zat al wat te klooien met date() maar zonder echt succes...
Gewijzigd op 12/04/2004 18:48:00 door Mitch X
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 19:22:00
Quote Anchor link
Even iets anders (had geen zin in een nieuw topic).
Ik heb deze regel:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
[code]<?
            $lvl
= array(
            0 => normal,
            1 => advanced,
            2 => vip,
            3 => moderator,
            4 => admin);
            ?>

            <?= $lvl['$view_name['stats']']; ?>
?>

$view_name['stats'] komt uit de database en geeft een integer tussen de 0 en 4 :)
Maar ik krijg de fout: Parse error: parse error, expecting `']'' in c:\apache\htdocs\nl\viewprofiles.php on line 151 (die regel dus :))
 
Mitch X

Mitch X

12/04/2004 20:11:00
Quote Anchor link
Ach ik slaap zeekur al... Laat maar hoor :)
 
Eris -

Eris -

12/04/2004 22:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?= $lvl['".$view_name['stats']."']; ?>



Variable buiten de haakjes halen....

Want nu ziet hij de var $view_name['stats'] als een string en niet als een var.
 
Rick

Rick

13/04/2004 00:48:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$lvl[$view_name['stats']];?>
 
Arend a

Arend a

13/04/2004 11:49:00
Quote Anchor link
Rick++
 
Mitch X

Mitch X

13/04/2004 12:51:00
Quote Anchor link
Jah het moest een int worden... maar toch zette ik de twee ' ' ... Zei toch al dat ik al sliep :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.