aantal pagina's maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

12/06/2010 21:33:20
Quote Anchor link
ik heb een script wat een aantal projecten laat zien.

nu wil ik graag dat er maar 4 projecten per pagina te zien zijn en als er bijv. 5 projecten in de database staan dat er dan onderin een linkje komt waarop pagina 2 staat ofzo en als je die aanklikt dat je dan de volgende 4 projecten te zien krijgt.

enzovoort.

kan iemand mij vertellen hoe dit moet of een paar hints geven.

dit is het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
include 'config.php';
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

?>



<div id="projecten">


<h2 class="head">Eigen Designs</h2>


<?php

if ($gegevens = mysql_query("SELECT * FROM project"))
{

        if (mysql_num_rows($gegevens) == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen projecten.';
    }

    else
    {
        


        
    while ($gegevens1 = mysql_fetch_object($gegevens))
    {

    $foto = mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $foto1 = mysql_fetch_object($foto);
    $id1 = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $id = mysql_fetch_object($id1);
        echo '<a href="fotos/'.$foto1->foto.'" rel="lightbox"><img src="fotos/'.$foto1->foto.'" alt="" width="175px" height="100px" /></a><a href="index.php?div=projectenpagina&id='.$id->id.'" >'.$gegevens1->naam. '<br />';




    }
    
    }
    
}






?>


</div>

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 18:26:31
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 21:38:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql
= "SELECT * FROM gastenboek";
$uitvoer = mysql_query($sql);
$aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
$perpage = 10;
$page_count = ceil($aantal / $perpage);
if (isset($_GET["page"])) {
    if (is_numeric($_GET["page"])) {
        // controleren of $_GET["page"] een getal is.
        $page = mysql_real_escape_string($_GET["page"]);
    }

    else {
        $page = 1;
    }
}

else {
    $page = 1;
}

$start = ($page * $perpage) - $perpage;
$sql =  "SELECT * FROM gastenboek ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
if ($page > 1) {
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='gastenboek.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
        $volgende = $page + 1;
        $output .= 'Aantal: '.$aantal;
        $output .= "<a href='gastenboek.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }

?>

Bouw er foutafhandeling bij, pas het een en ander aan, en dan moet het wel lukken denk :)
Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag :)
Gewijzigd op 12/06/2010 21:38:56 door Joost van der Meijden
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/06/2010 21:44:07
Quote Anchor link
ok maar hier leer ik niet echt veel van?:$

snap de helft niet waar het voor is en wil het graag ook snappen:$

dus als je even wilt uitleggen hoe ik het in mijn eigen script verwerk?:$


misschien weet iemand wel een goeie tutorial hiervoor?

toch alvast bedankt voor de reactie.
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 21:58:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
$sql
= "SELECT * FROM project";
if ($qry = mysql_query($sql)) {
    $aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
    // alle resultaten tellen.
    $perpage = 10;
    // hoeveel resultaten per pagina?
    $page_count = ceil($aantal / $perpage);
    // berekenen hoeveel pagina's er zijn en dmv ceil afronden naar boven.
    if (isset($_GET["page"])) {
        if (is_numeric($_GET["page"])) {
            // controleren of $_GET["page"] een getal is.
            $page = $_GET["page"];
        }

        else {
            $page = 1;
        }
    }

    else {
        $page = 1;
    }
}

else {
    echo 'Error: '.mysql_error();
}

$start = ($page * $perpage) - $perpage;
// begin uitrekenen voor bij de query
$sql =  "SELECT * FROM gastenboek ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
if ($page > 1) {
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='project.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal / $perpage))    {
        $volgende = $page + 1;
        $output .= "<a href='project.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }

?>


Snap je het nu wat beter? :)
Gewijzigd op 12/06/2010 22:05:41 door Joost van der Meijden
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/06/2010 22:12:13
Quote Anchor link
tot en met dat uitrekenen snap ik wel maar daaronder snapi k het niet.

dus vanaf de $sql

ik wil graag weten wat er allemaal gebeurd zodat ik in de toekomst weet hoe ik zoiets zelf kan maken.
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 22:30:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$sql
=  "SELECT * FROM project ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
// deze query verteld de database dat hij alle records wilt hebben (geordend op ID) beginnend vanaf $start (een getal) en vanaf dat getal wilt hij 10 records hebben ($perpage).
if ($page > 1) {
        // als de waarde $page meer is dan 1 kan je een pagina terug.
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='project.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
        // als de waarde van $page minder is dan het totaal aantal pagina's kan je nog naar een volgende pagina.
        $volgende = $page + 1;
        $output .= "<a href='project.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }

?>


Werkt het wel? :)
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/06/2010 22:50:08
Quote Anchor link
nee hij geeft een fout:

Notice: Undefined variable: output in /customers/dnnsdesign.nl/dnnsdesign.nl/httpd.www/dijkstraglas/projecten.php on line 66
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
include 'config.php';
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

?>



<div id="projecten">


<h2 class="head">Eigen Designs</h2>


<?php

if ($gegevens = mysql_query("SELECT * FROM project"))
{

        if (mysql_num_rows($gegevens) == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen projecten.';
    }

    else
    {
        


        
    while ($gegevens1 = mysql_fetch_object($gegevens))
    {

    $foto = mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $foto1 = mysql_fetch_object($foto);
    $id1 = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $id = mysql_fetch_object($id1);
        echo '<a href="fotos/'.$foto1->foto.'" rel="lightbox"><img src="fotos/'.$foto1->foto.'" alt="" width="175px" height="100px" /></a><a href="index.php?div=projectenpagina&id='.$id->id.'" >'.$gegevens1->naam. '<br />';




    }

    $sql = "SELECT * FROM project";
$uitvoer = mysql_query($sql);
$aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
$perpage = 3;
$page_count = ceil($aantal / $perpage);
if (isset($_GET["page"])) {
    if (is_numeric($_GET["page"])) {
        // controleren of $_GET["page"] een getal is.
        $page = mysql_real_escape_string($_GET["page"]);
    }

    else {
        $page = 1;
    }
}

else {
    $page = 1;
}

$start = ($page * $perpage) - $perpage;
$sql =  "SELECT * FROM project ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
if ($page > 1) {
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='gastenboek.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
        $volgende = $page + 1;
        $output .= 'Aantal: '.$aantal;
        $output .= "<a href='gastenboek.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }
    }
    
}






?>


</div>


dit is regel 66:
$output .= 'Aantal: '.$aantal;


heozo gebruik je eigenlijk $output .=?

dan bedoel ik waarom die punt?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2010 23:46:53
Quote Anchor link
Op regel 66 bestaat $output nog niet.
Vandaar de melding.

Beetje uitleg:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
// toekennen van een waarde aan een $var
$output = 'Een ';
echo $output; // geeft: Een

// aan een $var extra tekst toevoegen
// dus de $var moet al bestaan

$output .= 'Twee ';
echo $output; // geeft: Een Twee

// opnieuw toekennnen is dus overschrijven van een $var

$output = 'Drie ';
echo $output; // geeft: Drie
?>
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 23:57:41
Quote Anchor link
Oww, sorrie, totaal vergeten om te veranderen.
Bij dat script was het op dat moment nodig, maar voor jouw is dat niet van toepassing.
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/06/2010 00:10:50
Quote Anchor link
kheb dat veranderd maar nu staat er niks dus hij werkt niet?:$

komt gewoon helemaal niks te staan.

waar kan dat aan liggen?


dit is het script nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
include 'config.php';
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

?>



<div id="projecten">


<h2 class="head">Eigen Designs</h2>


<?php

if ($gegevens = mysql_query("SELECT * FROM project"))
{

        if (mysql_num_rows($gegevens) == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen projecten.';
    }

    else
    {
        


        
    while ($gegevens1 = mysql_fetch_object($gegevens))
    {

    $foto = mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $foto1 = mysql_fetch_object($foto);
    $id1 = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $id = mysql_fetch_object($id1);
        echo '<a href="fotos/'.$foto1->foto.'" rel="lightbox"><img src="fotos/'.$foto1->foto.'" alt="" width="175px" height="100px" /></a><a href="index.php?div=projectenpagina&id='.$id->id.'" >'.$gegevens1->naam. '<br />';




    }

    $sql = "SELECT * FROM project";
$uitvoer = mysql_query($sql);
$aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
$perpage = 3;
$page_count = ceil($aantal / $perpage);
if (isset($_GET["page"])) {
    if (is_numeric($_GET["page"])) {
        // controleren of $_GET["page"] een getal is.
        $page = mysql_real_escape_string($_GET["page"]);
    }

    else {
        $page = 1;
    }
}

else {
    $page = 1;
}

$start = ($page * $perpage) - $perpage;
$sql =  "SELECT * FROM project ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
if ($page > 1) {
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='projecten.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
        $volgende = $page + 1;
        $output = 'Aantal: '.$aantal;
        $output .= "<a href='projecten.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }
    }
    
}






?>


</div>
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

13/06/2010 00:30:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
include 'config.php';
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
?>

<div id="projecten">
<h2 class="head">Eigen Designs</h2>
<?php
if ($gegevens = mysql_query("SELECT * FROM project")) {
    if (mysql_num_rows($gegevens) == 0) {
        echo 'Er zijn geen projecten.';
    }

    else {
        while ($gegevens1 = mysql_fetch_object($gegevens)) {
            $foto = mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
            $foto1 = mysql_fetch_object($foto);
            $id1 = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
            $id = mysql_fetch_object($id1);
            echo '<a href="fotos/'.$foto1->foto.'" rel="lightbox"><img src="fotos/'.$foto1->foto.'" alt="" width="175px" height="100px" /></a><a href="index.php?div=projectenpagina&id='.$id->id.'" >'.$gegevens1->naam. '<br />';
        }

        $sql = "SELECT * FROM project";
        $uitvoer = mysql_query($sql);
        $aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
        $perpage = 3;
        $page_count = ceil($aantal / $perpage);
        if (isset($_GET["page"])) {
            if (is_numeric($_GET["page"])) {
                // controleren of $_GET["page"] een getal is.
                $page = mysql_real_escape_string($_GET["page"]);
            }

            else {
                $page = 1;
            }
        }

        else {
            $page = 1;
        }

        $start = ($page * $perpage) - $perpage;
        $sql =  "SELECT * FROM project ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
        if ($page > 1) {
            $vorige = $page-1;
            echo "<a href='projecten.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
        }

        if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
            $volgende = $page + 1;
            echo "<a href='projecten.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
        }
    }
}

?>

</div>

Zo?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/06/2010 00:32:48
Quote Anchor link
Ik zie geen echo $output; staan.
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

13/06/2010 00:33:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if ($page > 1) {
            $vorige = $page-1;
            echo "<a href='projecten.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
        }

        if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
            $volgende = $page + 1;
            echo "<a href='projecten.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
        }

?>

Of was dat niet voor mij bedoeld?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/06/2010 00:36:47
Quote Anchor link
Nee Joost, dat sloeg op de post vóór jou.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        $output
= 'Aantal: '.$aantal;
        $output .= "<a href='projecten.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";

        echo $output;
?>
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

13/06/2010 00:39:48
Quote Anchor link
Ja, dan had het ook gewerkt ja :)
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/06/2010 10:03:09
Quote Anchor link
ok ik heb het script aangepast dat die $output echod. maar nu is het zo dat ik de waarde op 3 heb ingesteld en er toch gewoon 4 projecten komen te staan.

en tevens staat er onderin volgende maar als ik daarop klik krijg ik een lege pagina. en er staat ook Aantal:4 en als ik daar op klik krijg ik de 4de alleen te zien:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.