aantal pagina's maken.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »
Dennis meijer

dennis meijer

12/06/2010 21:33:20
Quote Anchor link
ik heb een script wat een aantal projecten laat zien.

nu wil ik graag dat er maar 4 projecten per pagina te zien zijn en als er bijv. 5 projecten in de database staan dat er dan onderin een linkje komt waarop pagina 2 staat ofzo en als je die aanklikt dat je dan de volgende 4 projecten te zien krijgt.

enzovoort.

kan iemand mij vertellen hoe dit moet of een paar hints geven.

dit is het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php
include 'config.php';
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

?>



<div id="projecten">


<h2 class="head">Eigen Designs</h2>


<?php

if ($gegevens = mysql_query("SELECT * FROM project"))
{

        if (mysql_num_rows($gegevens) == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen projecten.';
    }

    else
    {
        


        
    while ($gegevens1 = mysql_fetch_object($gegevens))
    {

    $foto = mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $foto1 = mysql_fetch_object($foto);
    $id1 = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $id = mysql_fetch_object($id1);
        echo '<a href="fotos/'.$foto1->foto.'" rel="lightbox"><img src="fotos/'.$foto1->foto.'" alt="" width="175px" height="100px" /></a><a href="index.php?div=projectenpagina&id='.$id->id.'" >'.$gegevens1->naam. '<br />';




    }
    
    }
    
}






?>


</div>

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 01:39:42
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 21:38:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
$sql
= "SELECT * FROM gastenboek";
$uitvoer = mysql_query($sql);
$aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
$perpage = 10;
$page_count = ceil($aantal / $perpage);
if (isset($_GET["page"])) {
    if (is_numeric($_GET["page"])) {
        // controleren of $_GET["page"] een getal is.
        $page = mysql_real_escape_string($_GET["page"]);
    }

    else {
        $page = 1;
    }
}

else {
    $page = 1;
}

$start = ($page * $perpage) - $perpage;
$sql =  "SELECT * FROM gastenboek ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
if ($page > 1) {
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='gastenboek.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
        $volgende = $page + 1;
        $output .= 'Aantal: '.$aantal;
        $output .= "<a href='gastenboek.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }

?>

Bouw er foutafhandeling bij, pas het een en ander aan, en dan moet het wel lukken denk :)
Mochten er nog vragen zijn, dan hoor ik het graag :)
Gewijzigd op 12/06/2010 21:38:56 door Joost van der Meijden
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/06/2010 21:44:07
Quote Anchor link
ok maar hier leer ik niet echt veel van?:$

snap de helft niet waar het voor is en wil het graag ook snappen:$

dus als je even wilt uitleggen hoe ik het in mijn eigen script verwerk?:$


misschien weet iemand wel een goeie tutorial hiervoor?

toch alvast bedankt voor de reactie.
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 21:58:44
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
$sql
= "SELECT * FROM project";
if ($qry = mysql_query($sql)) {
    $aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
    // alle resultaten tellen.
    $perpage = 10;
    // hoeveel resultaten per pagina?
    $page_count = ceil($aantal / $perpage);
    // berekenen hoeveel pagina's er zijn en dmv ceil afronden naar boven.
    if (isset($_GET["page"])) {
        if (is_numeric($_GET["page"])) {
            // controleren of $_GET["page"] een getal is.
            $page = $_GET["page"];
        }

        else {
            $page = 1;
        }
    }

    else {
        $page = 1;
    }
}

else {
    echo 'Error: '.mysql_error();
}

$start = ($page * $perpage) - $perpage;
// begin uitrekenen voor bij de query
$sql =  "SELECT * FROM gastenboek ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
if ($page > 1) {
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='project.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal / $perpage))    {
        $volgende = $page + 1;
        $output .= "<a href='project.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }

?>


Snap je het nu wat beter? :)
Gewijzigd op 12/06/2010 22:05:41 door Joost van der Meijden
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/06/2010 22:12:13
Quote Anchor link
tot en met dat uitrekenen snap ik wel maar daaronder snapi k het niet.

dus vanaf de $sql

ik wil graag weten wat er allemaal gebeurd zodat ik in de toekomst weet hoe ik zoiets zelf kan maken.
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 22:30:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$sql
=  "SELECT * FROM project ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
// deze query verteld de database dat hij alle records wilt hebben (geordend op ID) beginnend vanaf $start (een getal) en vanaf dat getal wilt hij 10 records hebben ($perpage).
if ($page > 1) {
        // als de waarde $page meer is dan 1 kan je een pagina terug.
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='project.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
        // als de waarde van $page minder is dan het totaal aantal pagina's kan je nog naar een volgende pagina.
        $volgende = $page + 1;
        $output .= "<a href='project.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }

?>


Werkt het wel? :)
 
Dennis meijer

dennis meijer

12/06/2010 22:50:08
Quote Anchor link
nee hij geeft een fout:

Notice: Undefined variable: output in /customers/dnnsdesign.nl/dnnsdesign.nl/httpd.www/dijkstraglas/projecten.php on line 66
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
include 'config.php';
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

?>



<div id="projecten">


<h2 class="head">Eigen Designs</h2>


<?php

if ($gegevens = mysql_query("SELECT * FROM project"))
{

        if (mysql_num_rows($gegevens) == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen projecten.';
    }

    else
    {
        


        
    while ($gegevens1 = mysql_fetch_object($gegevens))
    {

    $foto = mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $foto1 = mysql_fetch_object($foto);
    $id1 = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $id = mysql_fetch_object($id1);
        echo '<a href="fotos/'.$foto1->foto.'" rel="lightbox"><img src="fotos/'.$foto1->foto.'" alt="" width="175px" height="100px" /></a><a href="index.php?div=projectenpagina&id='.$id->id.'" >'.$gegevens1->naam. '<br />';




    }

    $sql = "SELECT * FROM project";
$uitvoer = mysql_query($sql);
$aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
$perpage = 3;
$page_count = ceil($aantal / $perpage);
if (isset($_GET["page"])) {
    if (is_numeric($_GET["page"])) {
        // controleren of $_GET["page"] een getal is.
        $page = mysql_real_escape_string($_GET["page"]);
    }

    else {
        $page = 1;
    }
}

else {
    $page = 1;
}

$start = ($page * $perpage) - $perpage;
$sql =  "SELECT * FROM project ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
if ($page > 1) {
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='gastenboek.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
        $volgende = $page + 1;
        $output .= 'Aantal: '.$aantal;
        $output .= "<a href='gastenboek.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }
    }
    
}






?>


</div>


dit is regel 66:
$output .= 'Aantal: '.$aantal;


heozo gebruik je eigenlijk $output .=?

dan bedoel ik waarom die punt?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2010 23:46:53
Quote Anchor link
Op regel 66 bestaat $output nog niet.
Vandaar de melding.

Beetje uitleg:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
// toekennen van een waarde aan een $var
$output = 'Een ';
echo $output; // geeft: Een

// aan een $var extra tekst toevoegen
// dus de $var moet al bestaan

$output .= 'Twee ';
echo $output; // geeft: Een Twee

// opnieuw toekennnen is dus overschrijven van een $var

$output = 'Drie ';
echo $output; // geeft: Drie
?>
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

12/06/2010 23:57:41
Quote Anchor link
Oww, sorrie, totaal vergeten om te veranderen.
Bij dat script was het op dat moment nodig, maar voor jouw is dat niet van toepassing.
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/06/2010 00:10:50
Quote Anchor link
kheb dat veranderd maar nu staat er niks dus hij werkt niet?:$

komt gewoon helemaal niks te staan.

waar kan dat aan liggen?


dit is het script nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
<?php
include 'config.php';
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);

?>



<div id="projecten">


<h2 class="head">Eigen Designs</h2>


<?php

if ($gegevens = mysql_query("SELECT * FROM project"))
{

        if (mysql_num_rows($gegevens) == 0)
    {

        echo 'Er zijn geen projecten.';
    }

    else
    {
        


        
    while ($gegevens1 = mysql_fetch_object($gegevens))
    {

    $foto = mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $foto1 = mysql_fetch_object($foto);
    $id1 = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
    $id = mysql_fetch_object($id1);
        echo '<a href="fotos/'.$foto1->foto.'" rel="lightbox"><img src="fotos/'.$foto1->foto.'" alt="" width="175px" height="100px" /></a><a href="index.php?div=projectenpagina&id='.$id->id.'" >'.$gegevens1->naam. '<br />';




    }

    $sql = "SELECT * FROM project";
$uitvoer = mysql_query($sql);
$aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
$perpage = 3;
$page_count = ceil($aantal / $perpage);
if (isset($_GET["page"])) {
    if (is_numeric($_GET["page"])) {
        // controleren of $_GET["page"] een getal is.
        $page = mysql_real_escape_string($_GET["page"]);
    }

    else {
        $page = 1;
    }
}

else {
    $page = 1;
}

$start = ($page * $perpage) - $perpage;
$sql =  "SELECT * FROM project ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
if ($page > 1) {
        $vorige = $page-1;
        $output .= "<a href='projecten.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
    }

    if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
        $volgende = $page + 1;
        $output = 'Aantal: '.$aantal;
        $output .= "<a href='projecten.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
    }
    }
    
}






?>


</div>
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

13/06/2010 00:30:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
include 'config.php';
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
?>

<div id="projecten">
<h2 class="head">Eigen Designs</h2>
<?php
if ($gegevens = mysql_query("SELECT * FROM project")) {
    if (mysql_num_rows($gegevens) == 0) {
        echo 'Er zijn geen projecten.';
    }

    else {
        while ($gegevens1 = mysql_fetch_object($gegevens)) {
            $foto = mysql_query("SELECT * FROM fotos WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
            $foto1 = mysql_fetch_object($foto);
            $id1 = mysql_query("SELECT * FROM project WHERE naam='".$gegevens1->naam."'");
            $id = mysql_fetch_object($id1);
            echo '<a href="fotos/'.$foto1->foto.'" rel="lightbox"><img src="fotos/'.$foto1->foto.'" alt="" width="175px" height="100px" /></a><a href="index.php?div=projectenpagina&id='.$id->id.'" >'.$gegevens1->naam. '<br />';
        }

        $sql = "SELECT * FROM project";
        $uitvoer = mysql_query($sql);
        $aantal = mysql_num_rows($uitvoer);
        $perpage = 3;
        $page_count = ceil($aantal / $perpage);
        if (isset($_GET["page"])) {
            if (is_numeric($_GET["page"])) {
                // controleren of $_GET["page"] een getal is.
                $page = mysql_real_escape_string($_GET["page"]);
            }

            else {
                $page = 1;
            }
        }

        else {
            $page = 1;
        }

        $start = ($page * $perpage) - $perpage;
        $sql =  "SELECT * FROM project ORDER BY id DESC LIMIT ".$start.", ".$perpage."";
        if ($page > 1) {
            $vorige = $page-1;
            echo "<a href='projecten.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
        }

        if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
            $volgende = $page + 1;
            echo "<a href='projecten.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
        }
    }
}

?>

</div>

Zo?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/06/2010 00:32:48
Quote Anchor link
Ik zie geen echo $output; staan.
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

13/06/2010 00:33:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if ($page > 1) {
            $vorige = $page-1;
            echo "<a href='projecten.php?page=".$vorige."'>Vorige</a> ";
        }

        if ($page < ceil($aantal/$perpage))    {
            $volgende = $page + 1;
            echo "<a href='projecten.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";
        }

?>

Of was dat niet voor mij bedoeld?
 
- SanThe -

- SanThe -

13/06/2010 00:36:47
Quote Anchor link
Nee Joost, dat sloeg op de post vóór jou.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
        $output
= 'Aantal: '.$aantal;
        $output .= "<a href='projecten.php?page=".$volgende."'>Volgende</a>";

        echo $output;
?>
 
Joost van der Meijden

Joost van der Meijden

13/06/2010 00:39:48
Quote Anchor link
Ja, dan had het ook gewerkt ja :)
 
Dennis meijer

dennis meijer

13/06/2010 10:03:09
Quote Anchor link
ok ik heb het script aangepast dat die $output echod. maar nu is het zo dat ik de waarde op 3 heb ingesteld en er toch gewoon 4 projecten komen te staan.

en tevens staat er onderin volgende maar als ik daarop klik krijg ik een lege pagina. en er staat ook Aantal:4 en als ik daar op klik krijg ik de 4de alleen te zien:P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.