Aanvraag bevestigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »
Willem Hartman

Willem Hartman

28/01/2012 11:46:45
Quote Anchor link
Hier ben ik weer met een probleem.

Op de aquarumbazar is er de mogelijkheid om link-partner te worden.
http://willemhartman.nl/bazarlinkform.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
     <?php
    /**
    * Link uitwisseling
    */

    ?>

    
    <h1></h1>
      
    <?php
    function validMail ($str) {
     return  (preg_match ('(^[0-9a-zA-Z_\.-]{1,}@([0-9a-zA-Z_\-]{1,}\.)+[0-9a-zA-Z_\-]{2,}$)', $str));
    }
    function
validName ($str) {
     return  (preg_match('(^[A-Za-z. -]+$)', $str));
    }

    
    
    $_POST["name"] = ucfirst($_POST["name"]);
    
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' &&  $_POST["submit"] != "Verzenden"  || !validName($_POST["name"]) || !validMail($_POST["email"]) || !$_POST["link"] || !$_POST["wlink"] ||  !$_POST["message"]) {
      
    
    ?>

      <form id="form1" name="form1" method="POST" action="link.php">
      <table width="600" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
    
    
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !validName($_POST["name"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw naam correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Naam</label></td>
          <td><input name="name" type="text"size="50" value="<?php  echo $_POST["name"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !validMail($_POST["email"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw email correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Email</label></td>
          <td><label>
            <input name="email" type="text" value="<?php  echo $_POST["email"]; ?>" size="50" />
          </label></td>
        </tr>
        <?php
                if ($_POST["submit"] && $_POST["wlink"]) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw waar link correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Waar staat uw wederlink</label></td>
          <td><input name="wlink" type="text"  size="50" value="<?php  echo $_POST["wlink"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && $_POST["link"]) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw link correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Uw Link</label></td>
          <td><input name="link" type="text"  size="50" value="<?php  echo $_POST["link"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !($_POST["message"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw bericht correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="100" valign="top"><label class="text">Bericht</label></td>
          <td><textarea name="message" cols="50" rows="5"><?php  echo $_POST["message"]; ?></textarea></td>
        </tr>
        <tr>
          <td height="40">&nbsp;</td>
          <td><table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <tr>
              <td width="218"><label>
                <input type="reset" name="Reset" id="Reset" value="Herstel" />
              </label></td>
              <td width="182"><label>        
                <input type="submit" value="Verzenden" name="submit" />
              </label></td>
            </tr>
          </table></td>
        </tr>
      </table>
      </form>
        <?php
      
    } else {
      
        $to = "[email protected]"; // je email adrssss
        $subject = "link uitwisseling"; // het onderwerp
        $message = "Hierbij mijn gegevens voor de uitwisseling van de link \r\n"
        . "Naam :" .$_POST['name'] ."\r\n"
        . "Email :" .$_POST['email'] ."\r\n"
        . "Waar staat uw wederlink : ".$_POST['wlink']. "\r\n"
        . "link : ".$_POST['link']. "\r\n"
        . "Bericht :". $_POST['message']."\r\n";
        $header = "FROM: ". $_POST['email'];
    
        mail($to,$subject, $message, $header);
    
      echo '<h1>Het formulier is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het formulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>'
;
        
echo" <script type=\"text/javascript\">

            <!--      

            setTimeout('location.href=\"http://www.deaquariumbazar.nl\"', 5000);

            //-->

            </script>"
;

    }

    ?>

    
    







De laatste tijd zijn er geregeld grappenmakers die onzin link sturen, met een onzin e-mail adres. Vaak ook met een e-mail van anderen.

Wie weet of er een mogelijkheid bestaat om bij zo'n aanvraag, een mail naar de aanvrager te sturen die hij moet bevestigen. Om zo te controleren of het wel van de desbetreffende persoon afkomstig is ?
En dan pas de aanvraag naar mij doorgestuurd wordt ?
Gewijzigd op 28/01/2012 12:23:36 door Willem Hartman
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 12:30:28
 

28/01/2012 12:04:58
Quote Anchor link
Je kunt een tabel maken met de volgende velden:
- E-mailadres (email),
- Check (check),
- Datum (date),
- Bericht (msg).

Bij het versturen van een bericht naar jouw site kun je dan i.p.v. het bericht naar jouw te sturen die in de database stoppen, dus (email v/d gebruiker + bericht). In het veld check maak je dan gewoon een random string aan (check). En als laatste stop je in het veld date, de datum van vandaag.

Die random string (check) stuur je dan naar de gebruiker met de link naar je website, bv. http://example.nl/formulier.php?check=dbcdqf4654.

Als de gebruiker dan naar de site komt en check + string is aanwezig en die klopt, moet je dus in de tabel nakijken, stuur je het bericht door naar jouw + verwijder het bericht uit de database.

Dan kun je nog iedere dag de oude berichten van gisteren verwijderen uit de tabel zodat die niet te groot wordt.
Gewijzigd op 28/01/2012 12:11:50 door
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/01/2012 12:10:21
Quote Anchor link
plaats je code aub even tussn code-tags.

Wat betreft je vraag: de tips van Aaron lijken me in de goede richting.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.