Aanvraag bevestigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »
Willem Hartman

Willem Hartman

28/01/2012 11:46:45
Quote Anchor link
Hier ben ik weer met een probleem.

Op de aquarumbazar is er de mogelijkheid om link-partner te worden.
http://willemhartman.nl/bazarlinkform.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
     <?php
    /**
    * Link uitwisseling
    */

    ?>

    
    <h1></h1>
      
    <?php
    function validMail ($str) {
     return  (preg_match ('(^[0-9a-zA-Z_\.-]{1,}@([0-9a-zA-Z_\-]{1,}\.)+[0-9a-zA-Z_\-]{2,}$)', $str));
    }
    function
validName ($str) {
     return  (preg_match('(^[A-Za-z. -]+$)', $str));
    }

    
    
    $_POST["name"] = ucfirst($_POST["name"]);
    
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' &&  $_POST["submit"] != "Verzenden"  || !validName($_POST["name"]) || !validMail($_POST["email"]) || !$_POST["link"] || !$_POST["wlink"] ||  !$_POST["message"]) {
      
    
    ?>

      <form id="form1" name="form1" method="POST" action="link.php">
      <table width="600" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
    
    
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !validName($_POST["name"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw naam correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Naam</label></td>
          <td><input name="name" type="text"size="50" value="<?php  echo $_POST["name"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !validMail($_POST["email"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw email correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Email</label></td>
          <td><label>
            <input name="email" type="text" value="<?php  echo $_POST["email"]; ?>" size="50" />
          </label></td>
        </tr>
        <?php
                if ($_POST["submit"] && $_POST["wlink"]) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw waar link correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Waar staat uw wederlink</label></td>
          <td><input name="wlink" type="text"  size="50" value="<?php  echo $_POST["wlink"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && $_POST["link"]) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw link correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Uw Link</label></td>
          <td><input name="link" type="text"  size="50" value="<?php  echo $_POST["link"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !($_POST["message"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw bericht correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="100" valign="top"><label class="text">Bericht</label></td>
          <td><textarea name="message" cols="50" rows="5"><?php  echo $_POST["message"]; ?></textarea></td>
        </tr>
        <tr>
          <td height="40">&nbsp;</td>
          <td><table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <tr>
              <td width="218"><label>
                <input type="reset" name="Reset" id="Reset" value="Herstel" />
              </label></td>
              <td width="182"><label>        
                <input type="submit" value="Verzenden" name="submit" />
              </label></td>
            </tr>
          </table></td>
        </tr>
      </table>
      </form>
        <?php
      
    } else {
      
        $to = "[email protected]"; // je email adrssss
        $subject = "link uitwisseling"; // het onderwerp
        $message = "Hierbij mijn gegevens voor de uitwisseling van de link \r\n"
        . "Naam :" .$_POST['name'] ."\r\n"
        . "Email :" .$_POST['email'] ."\r\n"
        . "Waar staat uw wederlink : ".$_POST['wlink']. "\r\n"
        . "link : ".$_POST['link']. "\r\n"
        . "Bericht :". $_POST['message']."\r\n";
        $header = "FROM: ". $_POST['email'];
    
        mail($to,$subject, $message, $header);
    
      echo '<h1>Het formulier is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het formulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>'
;
        
echo" <script type=\"text/javascript\">

            <!--      

            setTimeout('location.href=\"http://www.deaquariumbazar.nl\"', 5000);

            //-->

            </script>"
;

    }

    ?>

    
    







De laatste tijd zijn er geregeld grappenmakers die onzin link sturen, met een onzin e-mail adres. Vaak ook met een e-mail van anderen.

Wie weet of er een mogelijkheid bestaat om bij zo'n aanvraag, een mail naar de aanvrager te sturen die hij moet bevestigen. Om zo te controleren of het wel van de desbetreffende persoon afkomstig is ?
En dan pas de aanvraag naar mij doorgestuurd wordt ?
Gewijzigd op 28/01/2012 12:23:36 door Willem Hartman
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 11:16:17
 

28/01/2012 12:04:58
Quote Anchor link
Je kunt een tabel maken met de volgende velden:
- E-mailadres (email),
- Check (check),
- Datum (date),
- Bericht (msg).

Bij het versturen van een bericht naar jouw site kun je dan i.p.v. het bericht naar jouw te sturen die in de database stoppen, dus (email v/d gebruiker + bericht). In het veld check maak je dan gewoon een random string aan (check). En als laatste stop je in het veld date, de datum van vandaag.

Die random string (check) stuur je dan naar de gebruiker met de link naar je website, bv. http://example.nl/formulier.php?check=dbcdqf4654.

Als de gebruiker dan naar de site komt en check + string is aanwezig en die klopt, moet je dus in de tabel nakijken, stuur je het bericht door naar jouw + verwijder het bericht uit de database.

Dan kun je nog iedere dag de oude berichten van gisteren verwijderen uit de tabel zodat die niet te groot wordt.
Gewijzigd op 28/01/2012 12:11:50 door
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/01/2012 12:10:21
Quote Anchor link
plaats je code aub even tussn code-tags.

Wat betreft je vraag: de tips van Aaron lijken me in de goede richting.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.