Aanvraag bevestigen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »
Willem Hartman

Willem Hartman

28/01/2012 11:46:45
Quote Anchor link
Hier ben ik weer met een probleem.

Op de aquarumbazar is er de mogelijkheid om link-partner te worden.
http://willemhartman.nl/bazarlinkform.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
     <?php
    /**
    * Link uitwisseling
    */

    ?>

    
    <h1></h1>
      
    <?php
    function validMail ($str) {
     return  (preg_match ('(^[0-9a-zA-Z_\.-]{1,}@([0-9a-zA-Z_\-]{1,}\.)+[0-9a-zA-Z_\-]{2,}$)', $str));
    }
    function
validName ($str) {
     return  (preg_match('(^[A-Za-z. -]+$)', $str));
    }

    
    
    $_POST["name"] = ucfirst($_POST["name"]);
    
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' &&  $_POST["submit"] != "Verzenden"  || !validName($_POST["name"]) || !validMail($_POST["email"]) || !$_POST["link"] || !$_POST["wlink"] ||  !$_POST["message"]) {
      
    
    ?>

      <form id="form1" name="form1" method="POST" action="link.php">
      <table width="600" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0">
    
    
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !validName($_POST["name"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw naam correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Naam</label></td>
          <td><input name="name" type="text"size="50" value="<?php  echo $_POST["name"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !validMail($_POST["email"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw email correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Email</label></td>
          <td><label>
            <input name="email" type="text" value="<?php  echo $_POST["email"]; ?>" size="50" />
          </label></td>
        </tr>
        <?php
                if ($_POST["submit"] && $_POST["wlink"]) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw waar link correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Waar staat uw wederlink</label></td>
          <td><input name="wlink" type="text"  size="50" value="<?php  echo $_POST["wlink"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && $_POST["link"]) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw link correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="40"><label class="text">Uw Link</label></td>
          <td><input name="link" type="text"  size="50" value="<?php  echo $_POST["link"]; ?>" /></td>
        </tr>
            <?php
                if ($_POST["submit"] && !($_POST["message"])) {
                    echo '<tr><td></td><td>';          
                        echo "<font color=\"red\">Vul hier uw bericht correct in!</font><br>";
                    echo '</td></tr>';
                }

            ?>

        <tr>
          <td height="100" valign="top"><label class="text">Bericht</label></td>
          <td><textarea name="message" cols="50" rows="5"><?php  echo $_POST["message"]; ?></textarea></td>
        </tr>
        <tr>
          <td height="40">&nbsp;</td>
          <td><table width="400" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">
            <tr>
              <td width="218"><label>
                <input type="reset" name="Reset" id="Reset" value="Herstel" />
              </label></td>
              <td width="182"><label>        
                <input type="submit" value="Verzenden" name="submit" />
              </label></td>
            </tr>
          </table></td>
        </tr>
      </table>
      </form>
        <?php
      
    } else {
      
        $to = "[email protected]"; // je email adrssss
        $subject = "link uitwisseling"; // het onderwerp
        $message = "Hierbij mijn gegevens voor de uitwisseling van de link \r\n"
        . "Naam :" .$_POST['name'] ."\r\n"
        . "Email :" .$_POST['email'] ."\r\n"
        . "Waar staat uw wederlink : ".$_POST['wlink']. "\r\n"
        . "link : ".$_POST['link']. "\r\n"
        . "Bericht :". $_POST['message']."\r\n";
        $header = "FROM: ". $_POST['email'];
    
        mail($to,$subject, $message, $header);
    
      echo '<h1>Het formulier is verzonden</h1>
      
      <p>Bedankt voor het invullen van het formulier. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.</p>'
;
        
echo" <script type=\"text/javascript\">

            <!--      

            setTimeout('location.href=\"http://www.deaquariumbazar.nl\"', 5000);

            //-->

            </script>"
;

    }

    ?>

    
    







De laatste tijd zijn er geregeld grappenmakers die onzin link sturen, met een onzin e-mail adres. Vaak ook met een e-mail van anderen.

Wie weet of er een mogelijkheid bestaat om bij zo'n aanvraag, een mail naar de aanvrager te sturen die hij moet bevestigen. Om zo te controleren of het wel van de desbetreffende persoon afkomstig is ?
En dan pas de aanvraag naar mij doorgestuurd wordt ?
Gewijzigd op 28/01/2012 12:23:36 door Willem Hartman
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 09:31:04
 

28/01/2012 12:04:58
Quote Anchor link
Je kunt een tabel maken met de volgende velden:
- E-mailadres (email),
- Check (check),
- Datum (date),
- Bericht (msg).

Bij het versturen van een bericht naar jouw site kun je dan i.p.v. het bericht naar jouw te sturen die in de database stoppen, dus (email v/d gebruiker + bericht). In het veld check maak je dan gewoon een random string aan (check). En als laatste stop je in het veld date, de datum van vandaag.

Die random string (check) stuur je dan naar de gebruiker met de link naar je website, bv. http://example.nl/formulier.php?check=dbcdqf4654.

Als de gebruiker dan naar de site komt en check + string is aanwezig en die klopt, moet je dus in de tabel nakijken, stuur je het bericht door naar jouw + verwijder het bericht uit de database.

Dan kun je nog iedere dag de oude berichten van gisteren verwijderen uit de tabel zodat die niet te groot wordt.
Gewijzigd op 28/01/2012 12:11:50 door
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

28/01/2012 12:10:21
Quote Anchor link
plaats je code aub even tussn code-tags.

Wat betreft je vraag: de tips van Aaron lijken me in de goede richting.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.