achtergrond laten door lopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »
Alexander Kraan

Alexander Kraan

18/07/2010 15:54:04
Quote Anchor link
Is het mogelijk om de achtergrond te laten doorlopen tot de footer bij left col en right col het logo div heb ik hand matig door getrokken zie voorbeeld http://www.ttvyerseke.nl/test/test11/index.html

wat moet ik in de css of html code veranderen?

css code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
/* CSS layout */
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
}
#top_nav {
background-color: #99CCFF;    
}

#masthead {
    min-width: 600px;
}

#logo {
    float: left;
    width: 16px;
    Background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;

}

#header {
    margin-left:16px;
    background-color: #99CCFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 36pt;
    color: #0000FF;

}

#container {
    clear: both;
    min-width: 600px;
}

#left_col {
    width: 30px;
    float: left;
    background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;
}

#right_col {
    float: right;
    width: 200px;
    width: 200px;
    float: right;
    background-color: #0000FF;
    background-repeat: repeat;
    color: #FFFFFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 10pt;

}

#page_content {
    margin-left: 30px;
    margin-right: 200px;
    background-color: #99CCFF;
    background-repeat: repeat;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 12pt;
    color: #0000FF;
}

#footer {
    clear: both;
    background-color: #6699FF;
}

html code

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html dir="ltr" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

<head>
<title>Untitled 1</title>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<link href="layout.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</head>

<body>

<div id="masthead">
<div id="top_nav">
    </div>
    <div id="logo" style="width: 16px; height: 55px">
        <img height="16" src="../../ttvyerseke.png" width="16" /></div>
    <div id="header">
        TTVYerseke</div>
</div>
<div id="container">
    <div id="left_col">
        left<br />
        col</div>
    <div id="right_col">
        tekst</div>
    <div id="page_content">
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
        <br />
    </div>
</div>
<div id="footer">
    kk</div>

</body>

</html>


Gebruik code-tags voor het overzichtelijk weergeven van je code[/modedit]
Gewijzigd op 18/07/2010 17:09:47 door Joren de Wit
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 19:16:22
 
Victor Php

Victor Php

18/07/2010 16:09:21
Quote Anchor link
Geef de body een kleur..
En zoveel <br /> is nutteloos.
Zoek liever op een goede footer tutorial.
 
Marco  -

marco -

18/07/2010 16:52:14
Quote Anchor link
epic fail

Dit soort reacties voegt niets toe. Als je niets nuttigs te melden hebt, post dan niets![/modedit]
Gewijzigd op 18/07/2010 17:08:49 door Joren de Wit
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

18/07/2010 20:56:57
Quote Anchor link
Hee, kom je niet van Antagonist vandaan?
Ik had je toch verteld hoe je dat moest doen?

Verander bij de container position:relative.
Bij de balken links en rechts: position:absolute;top:0;bottom:0
 
Alexander Kraan

Alexander Kraan

22/07/2010 22:56:52
Quote Anchor link
ik heb nu deze code alleen het werkt nog niet


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
/* CSS layout */
body {
    margin: 0;
    padding: 0;
    background-color: #99CCFF;
}
#top_nav {
background-color: #99CCFF;    
}

#masthead {
    min-width: 600px;
}

#logo {
    float: left;
    width: 16px;
    Background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow:hidden;

}

#header {
    margin-left:16px;
    background-color: #99CCFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 36pt;
    color: #0000FF;

}

#container {
    clear: both;
    min-width: 600px;
    position: relative;
}
#left_col {
    width: 30px;
    float: left;
    background-color: #003399;
    background-repeat: repeat-y;
    overflow: hidden;
    top: 0px;
    position: absolute;
    bottom: 0px;
}
#right_col {
    width: 200px;
    float: right;
    background-color: #0000FF;
    background-repeat: repeat;
    color: #FFFFFF;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 10pt;
    position: absolute;
    top: 0px;
    bottom: 0px;
}

#page_content {
    margin-left: 30px;
    margin-right: 200px;
    background-color: #99CCFF;
    background-repeat: repeat;
    font-family: "Times New Roman", Times, serif;
    font-size: 12pt;
    color: #0000FF;
}

#footer {
    clear: both;
    background-color: #6699FF;
}
 
Michael Beers

Michael Beers

22/07/2010 23:46:20
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt maar ik doe een poging voor je omdat ik denk dat ik weet wat je wilt...

JE HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
        <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
        <title>TITLE</title>
    </head>
    <body>
        <div id="wrapper">
        
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN ENZ.
            HIER AL JE CONTENT PLAATSEN
        
            <div id="push"></div>
        </div>
        <div id="footer">

        </div>
    </body>

</html>


JE CSS
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
/*
** RESETS
** Hierbij haal ik de padding,margins weg zorg ik dat de html/body container schermvullend is!
*/
html,body
{
    height:        100%;
    width:        100%;
}

body
{
    margin:        0;
    padding:    0;
}

/*
** Dit is de wrapper hier komt alle content in :)
** De margin zorgt er in dit geval voor dat de wrapper altijd gecentreerd staat in het beeld
** De min waarde in de margin haalt de footer weer naar boven :)
*/
#wrapper
{
    margin:        0 auto -116px; /*Waardes van de footer meenemen! heb je dus een top van 16px moet je deze ook aftrekken*/
    min-height:    100%;
    width:        100%;
    height:        auto !important; /* !important zorgt ervoor dat een element voorang krijgt! */
    background:    #FF0000;
}

/*
** Dit zorgt ervoor dat de content niet onder de footer gaat :)
** Deze moet gelijk zijn aan de footer hoogte
*/
#push
{
    position:    relative;
    min-height:    100px;
    height:        100px;
}

/*
** Dit is de footer deze blijft nu altijd aan de onderkant van je scherm plakken
*/
#footer
{
    position:    relative;
    clear:        both;
    bottom:        0px;
    top:        16px; /*Top waarde van de wrapper*/
    height:        100px; /*Hoogte van de footer conclusie van de wrapper: 100 + 16 = 116 dus de min waarde word 116*/
    width:        100%; /*Zorgt dat de footer over de hele lengte gaat*/
    background:    #00FF00;
}


Edit
Verder zou ik nooit een Times als font gebruiken :)
Reden waarom: Wiki link
Gewijzigd op 22/07/2010 23:52:47 door Michael Beers
 
Alexander Kraan

Alexander Kraan

24/07/2010 18:07:50
Quote Anchor link
het is de bedoeling dat het er zo komt uit te zien http://www.ttvyerseke.nl/test/test13/index.html en dat de linker en rechter div de achtergrond automatische door lopen met de content div tot de footer zie voorbeeld
Gewijzigd op 24/07/2010 18:14:46 door Alexander Kraan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.